Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Με τα δρομολογια της άγονης τι θα γίνει τωρα που θα δέσει ο Κοραης; Θα τα εκτελεί το Αγ. Γεώργιος; Ρωτάω επειδή είχε γραφτεί οτι δε μπορούσε να τα εκτελέσει επειδή δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Για να δούμε και τις τελευταίες εξελίξεις στη γραμμή.

 

 

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει η γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, το χρονικό διάστημα που ακολουθεί. Έτσι ξεκινώντας από το ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, φαίνεται πως η VENTOURIS SEA LINES αποχωρεί από την γραμμή, μεταπηδώντας από 1/11, στην γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος, με πιθανή ώρα αναχώρησης στις 7:30 το πρωί. Το κενό αυτό φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει η ZANTE FERRIES, ετοιμάζοντας το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, για να αφήσει τα νερά του Ιονίου, για τα νερά του Αιγαίου. Ήδη στο πλοίο πραγματοποιείται επισκευή, με τα σχέδια μετασκευής του να έχουν έρθει πάλι στο προσκήνιο. Την έκπληξη όμως φαίνεται να πραγματοποίησε σήμερα η HELLENIC SEAWAYS, καταθέτοντας αίτημα για δρομολογηση του ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στην γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων. Οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς θα είμαστε εδώ για να τις παρακολουθούμε από κοντά.

 

Πηγή: Ελληνική Ακτοπλοία

Link to comment
Share on other sites

Για κοίτα που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τις Δυτικές Κυκλάδες...

Μάλλον με την έλευση του FIOR di LEVANTE κάποιοι έχουν ήδη αναστατωθεί !

Link to comment
Share on other sites

Αρχίσουν και ακούγονται διάφορα σενάρια για την αποχώρηση του Αγ. Γεώργιος από την γραμμή, εάν όντως αληθεύει τότε θα έχουμε πολλα να λεμε για την πιθανό ενδιαφέρον άλλης εταιρείας στη γραμμή.

  

Δεν ξέρω αν θα ενδιαφερθεί άλλη εταιρία ή αν η ΖΑΝΤΕ βάλει και δεύτερο πλοίο για να κλειδώσει την γραμμή όπως ακούγετε απο πέρυσι!!!!!

  

Ουρες θα κανουν για να καταθεσουν δρομολογια....

μη φτασουμε στο τελος να νοσταλγουν τον αγιο. μη δεν ερθει τελικα ο πηγασος και μεινει μονο η ανμεζ και οι θερινοι

Link to comment
Share on other sites

Μερικοί κάνουν λόγο για 3 πλοία (Κοραή,Σολωμό,Πήγασο) αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να κρατήσει 3 η γραμμή!

Υ.Γ. Δεν νομίζω βέβαια να στείλουν το Σολωμό να χτυπηθεί με τους Βοριάδες στο Αιγαίο.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Για τον Πηγασο ακουγεται πως στην Hellenic το εχουνε σιγουρο.....Τωρα ,αν γινει αυτο ,σιγουρα τρια ειναι πολλα.,οποτε ισως δουμε κοκκινη τραμπα...

Link to comment
Share on other sites

Στο επόμενο ΣΑΣ έχουμε θέματα για την γραμμή: Φεύγει το Άγιος Γεώργιος, έρχεται το Πήγασος, παρατείνει τα δρομολόγια του το Speedrunner 3 μεχρι 30/11. Τωρα η τροποποίηση που ζητάει ο Κοραης δεν ξέρω τι μπορεί να ειναι και επίσης δεν βλεπω και αίτημα δρομολόγησης του Σολωμού. Αλλαγές στην γραμμή ....... άλλος της κρίνει θετικές άλλος αρνητικές και άλλος με προβληματισμό ..... Είδωμεν

Link to comment
Share on other sites

Αυτο για το Σολωμο ειναι η μεγαλυτερη τρολια του μηνα. Το βαπορι για να ερθει πρεπει να πεσουν λεφτα και δε μιλαω για πλωρες και ιστοριες. Μιλαω για τα βασικα για να ξεκινησει σε τετοια γραμμη. Τωρα να φυγει το Γεωργιος και να ερθει ο Πηγασος, τι ειχαμε τι χασαμε. Το μονο θετικο ειναι οτι θεωρητικα θα υπαρχει λιγο μεγαλυτερη αξιοπιστια, δε θα εχουμε δηλαδη χαμενα δρομολογια απο επισχεσεις, συχνες βλαβες κτλ.

Link to comment
Share on other sites

 Τωρα η τροποποίηση που ζητάει ο Κοραης δεν ξέρω τι μπορεί να ειναι

 

η τροποποιηση της  δηλωσης δρομολογησης του κοραη, μαλλον αφορα ωραρια και προσεγγισεις

θα φανει στη γνωμοδοτηση

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι πάρα πολύ σωστό γιατί αυτό το θέατρο του παραλόγου να φεύγουν και τα 2 πλοία της γραμμής της ίδιες ημέρες με διαφορά ακόμα και λεπτών όπως έκαναν στο παρελθόν Αγιος με Κοραή πριν την κοινοπραξία είναι εξωφρενικό.Και ο κόσμος δεν διευκολύνεται αλλά και νομίζω οτι η οικονομική ζημιά στης εταιρείες θα είναι μεγάλη. 

Link to comment
Share on other sites

Και λογικά το Κοραής όταν κάνει το επιδοτούμενο θα πιάνει μόνο τα λιμάνια που προβλέπεται απο την σύμβαση και όχι όλα τα νησιά απο την στιγμή που θα υπάρχει και δεύτερο πλοίο στην γραμμή!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...