Jump to content
Shipfriends

Celebrity Constellation (IMO 9192399)


Recommended Posts

Ας δούμε και 3 φωτος από τη χθεσινή άφιξη του Celebrity Constellation στο λιμάνι του Πειραιά!


gallery_3072_948_712270.jpg


Το συγκεκριμένο πλοίο ανήκει στην κατηγορία "Millenium Class" της Celebrity Cruise Lines. Κατασκευάστηκε το 2002 στη Γαλλία ("Chantiers de L'Atlantique"), έχει μήκος 294 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και βύθισμα 8 μέτρα, ενώ από το 2007 μέχρι σήμερα φέρει σημαία Μάλτας (πριν είχε σημαία Μπαχάμες).

Περισσότερες πληροφορίες για το πλοίο, εδώ!

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την οποία μανούβρα βλέπουμε σπάνια, αν δεν κάνω λάθος το Navigator of the Seas πρέπει να είναι απ' τα ελάχιστα κρουαζιερόπλοια που αναχωρούν με αυτόν τον τρόπο!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Θαμώνας και πάλι του λιμανιού τα τελευταία 2 χρόνια το πλοίο.Ας θυμηθούμε την άφιξη του το Σεπτέμβρη του 13 καθώς και την αναχώρηση του ενα μήα μετά,οταν και αντάλλαξαν χαιρετισμούς οι 2 Έλληνες καπετάνιοι που ηταν και αδέρφια 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Το Celebrity Constellation μετά το δεξαμενισμό του στη Μασσαλία είχε πάει στη Βαρκελώνη έτσι ώστε να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες τη Παρασκευή με προορισμό το Monaco, για το Grand Prix της Formula 1 και στη συνεχεία στο Villefranche (Νίκαια). Το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει τελικά σήμερα το βράδυ αλλά δεν θα προσεγγίζει στους παραπάνω προορισμούς και θα πάει κατευθείαν για τη Γένοβα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Αποβίβαση αλλοδαπού ασθενούς του Κ/Ζ Celebirty Constellation στη Θήρα 

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι στο Κ/Ζ «CELEBRITY CONSTELLATION» σημαίας Μάλτας το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή αγκυροβολίου Φηρών ν. Θήρας, ασθένησε 70χρονος αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Στο σημείο έσπευσε με μέριμνα του Λιμεναρχείου Θήρας το Ε/Γ – Λάντζα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ρ» Ν.Θ. 22, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο λιμένα Αθηνιού, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική ν. Θήρας προς παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος του Κ/Ζ Celebrity Constellation στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι 27χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Κ/Ζ “CELEBRITY CONSTELLATION” σημαίας Μάλτας,  έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το CELEBRITY CONSTELLATION”, κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο “ΦΗΡΩΝ” ν.Θήρας, όπου ο 27χρονος παρελήφθη από το Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ “ΑΤΛΑΝΤΙΣ” Ν.Θ. 20, μεταφέρθηκε στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ” και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική για ιατρική περίθαλψη, ενώ το εν λόγω Κ/Ζ συνέχισε προς εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απ οτι φαινεται το πλοιο εκανε μακια με το Costa Magica στην La Specia. Η αιτία του συμβαντος είναι το σπάσιμο της καδενας της Connie λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ωρες. 

Edited by Marios Superfast
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 10 months later...

Άμα έρχεται για δέσιμο όχι υποθέτω,αλλα ουτε εχει ανανεωθει το προγραμμα του ΟΛΠ στα κ/ζ ουτε στα πλοια προς επισκευη ωστε να έχουμε μια ξεκαθαρη εικονα...Μπορει να κατσει και ράδα,η μπορει να ερχεται απλα για πετρέλαια, who knows  ?

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Το είχε πάρει το μάτι μου στο mt στην Κύπρο. Με μια πρόχειρη αναζήτηση, το πλοίο έχει πάνω μόνο το πλήρωμά του (904 άτομα) και ζήτησε να πάει στην Λεμεσσό. Δεν το δέχτηκαν στο λιμάνι, έμεινε στη ράδα για ανεφοδιασμό και αναχώρησε.

Γενικά για το θέμα του covid, είναι κρίμα κράτη να μη δέχονται πλοία. Όταν φέρνουν τουρίστες είναι καλά, τώρα στα δύσκολα να γυρνάμε την πλάτη, στο τέλος θα γυρίζουν όλα τα πλοία σαν τα φαντάσματα στους ωκεανούς.

Edited by enas chiotis
Link to comment
Share on other sites

Θα επιτρέπονται οι προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοιων κενων επιβατων σε ελληνικα λιμάνια μόνο για εφοδιασμό τροφίμων και χωρίς αποβίβαση πληρώματος!

Link to comment
Share on other sites

Έδεσε τελικά το κρουαζιερόπλοιο στον προλιμένα,να δούμε πόσες μέρες θα  κάτσει αν κάτσει.

Ας το δούμε λίγο πριν μπεί στο λιμάνι,πως δείχνει σε σχέση με το BS Paros και σε σχέση με ενα 400άρι κοντεινεράδικο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...