Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Koιτάξτε για να τον εβγάλανε από τα πλάνα μέχρι τις 31 Ιουλίου ,για ανα συζητείται έντονα η δρομολόγηση του ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στην Ικαρία Σάμο για όσο χρειαστεί ο ΠΗΓΑΣΟΣ να φτιαχτεί μάλλον στρόφαλος ή κάτι άλλο σοβαρό εν πάσι περιπτώσι είναι. :eek:

Τώρα αν ήταν κάτι πιο απλό θα το είχαν φτιάξει τόσο καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν συζχητείται ο ΠΗΓΑΣΟΣ θα ξαναερθει και όπως έγραψα στο ομόνυμο τόπικ αύριο θα κάνει δοκιμαστικό και θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά ακόμα και αύριο.

Link to comment
Share on other sites

Ο Πηγασος ειναι παλι στα 200αρια, αρα μαλλον ξεκιναει παλι αποψε. Για να μεινει ομως 3 εβδομαδες εκτος, η βλαβη ηταν σιγουρα σοβαρη και προσωπικα εχω πολυ μεγαλες αμφιβολιες κατα ποσον εχει πραγματικα αντιμετωπιστει και δεν εχει γινει ενα πασαλειμα απλως και μονο για να βγει το καλοκαιρι.

Link to comment
Share on other sites

Αρα πετυχε το δοκιμαστικο που εκαναν το πρωι... Θα το δειξουν τα ωραρια του και το ποσο θα αντεξει το τι επισκευη εχει γινει αν και μαλλον αυτο που λεει ο Νικ ειναι το πιθανοτερο. Πασαλειμμα και αγιος ο Θεος

Link to comment
Share on other sites

Καλα δε μιλησα για το πρωτο δρομολογιο κιολας. Αντε μην το πιανεται και απο το λαιμο το βαπορακι (βρωμοικαριωτες. Το καταστρεψατε :eek: :eek: :D )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα το πρωί το Ε/Γ-Ο/Γ «Εξπρές Πήγασος [PEGr.AT] Σχετικά άρθρα » Ν.Π. 10415 κατά τους χειρισμούς προσέγγισης του λιμένα Αγίου Κήρυκου στην Ικαρία, προσέκρουσε πάνω στο προστατευτικό τοιχίο του λιμενοβραχίονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρό κοίλωμα στον καταπέλτη, έξω από το κυρίως τμήμα του, που εξασφαλίζει τη στεγανότητα του πλοίου.

Το πλοίο πρόσδεσε στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες με προορισμό την Ικαρία και έπειτα απέπλευσε για τη συνέχεια του δρομολογίου του.

Ανωτέρω πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για Εύδηλο, όπου δεν προσέγγισε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (άνεμοι εντάσεως 8BF), Καρλόβασι και Βαθύ.

Απο τη Ναυτεμπορικη

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η Ναυτεμπορική λέει: "14/3 20:07 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ."

Και σύμφωνα με το ΑΠΕ: "14/03/2007 21:19, Επέστρεψε στον Πειραιά το επιβατικό οχηματαγωγό "ΠΗΓΑΣΟΣ" με μηχανική βλάβη"

Link to comment
Share on other sites

δελτιο τυπου της εταιριας για τη βλάβη ε/γ- ο/γ εξπρες πηγασος

η εταιρεία ανακοινώνει ότι το ε/γ- ο/γ εξπρες πηγασος, υπέστη βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή μετά την αναχώρηση του για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, σήμερα τετάρτη 14/03/2007 από πειραιά στις 17:00 για σύρο – μύκονο – εύδηλο – καρλόβασι – βαθύ. στο πλοίο επιβαίνουν 203 επιβάτες, 17 ιχ, 9 δίκυκλα και 27 φορτηγά. το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι του πειραιά όπου αναμένεται να καταπλεύσει στις 20:30 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης της βλάβης. οι επιβάτες θα φιλοξενηθούν με μέριμνα της εταιρείας.

θα επανέλθουμε με νεότερο δελτίο τύπου για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Link to comment
Share on other sites

Telika τί ειδους βλαβη ηταν?Δυσαρεστο για ενα πλοιο σαν τον ΠΗΓΑΣΟ που παρα τα 30 του χρονια ειναι βαποραρος με τα ολα του.Ελπιζω να τελειωσει συντομα και να φυγει σημερα κι ολας (για να προλαβει να κανει στην ωρα του και το αυριανο δρομολογιο).

Link to comment
Share on other sites

Σε συνέχεια χθεσινού δελτίου τύπου η εταιρεία ανακοινώνει ότι σε όλους τους επιβάτες (Σύνολο Επιβατών: 203, προς Σύρο: 68 επιβάτες, προς Μύκονο: 32 επιβάτες, προς Εύδηλο: 38 επιβάτες , προς Καρλόβασι: 34 επιβάτες , προς Βαθύ: 31 επιβάτες ) του Ε/Γ- Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ επεστράφη ο ναύλος των εισιτηρίων τους. Σημειώνουμε ότι τα bar του πλοίου παρέμειναν ανοικτά και προσέφεραν δωρεάν γεύμα και ποτά σε όλους τους επιβάτες.

Στο πλοίο διανυκτέρευσαν 28 επιβάτες στους οποίους η εταιρεία προσέφερε καμπίνες Α’ θέσης, δείπνο και πρωινό. Εξ αυτών οι 20 επιβάτες αποχώρησαν από το πλοίο σήμερα το πρωί στις 06.00 π.μ. ενώ παραμένουν σε αυτό 8 επιβάτες.

Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2007 ώρα 13.20

www.hsw.gr

Link to comment
Share on other sites

αφού δεν έχει ενημερώσει η εταιρία ακόμη για σημερινό δρομολόγιο αποκλείεται να φύγει.πάντως ελπίζουμε όλοι η βλάβη να είναι άμμεσα επισκευάσιμη και να δρομολογηθεί και πάλι το συντομότερο δυνατόν.

Link to comment
Share on other sites

Η βλαβη ειναι στο μειωτηρα της δεξιας μηχανης. Χρονια προσπαθουσε να το παθει και τελικα το επαθε. Η βλαβη θα μπορουσε να ειναι χειροτερη αλλα ευτυχως ο Α μηχανικος εσβησε τη μηχανη ;) και γλιτωσε τα χειροτερα. Δε ξερω χρονο αποκαταστασης.

Link to comment
Share on other sites

Η βλαβη ειναι στο μειωτηρα της δεξιας μηχανης. Χρονια προσπαθουσε να το παθει και τελικα το επαθε. Η βλαβη θα μπορουσε να ειναι χειροτερη αλλα ευτυχως ο Α μηχανικος εσβησε τη μηχανη :D και γλιτωσε τα χειροτερα. Δε ξερω χρονο αποκαταστασης.

Έλεγαν για κάποιο Ρουλεμάν(??) στο Μειωτήρα. Βρήκαν ένα ίδιο στη Θεσσαλονίκη, το φέρανε με ταξί:) στο Πειραιά και το άλλαξαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη στον καταπέλτη έχει το πλοίο και δεν έχει αναχωρήσει ακόμα για το δρομολόγιό του. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα έχει σπάσει η αλυσίδα που κρατάει τον καταπέλτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

Οπως ειπαμε λοιπον και εδω το καλυτερο συμβατικο της Hellenic επαθε αρκετα σοβαρη ζημια στη δεξια μηχανη και θα ερθει Πειραια κενο επιβατων. Το μελλον αβεβαιο. Ο στροφαλος μπροστα στη ζημια που εχει ειναι παιχνιδακι...:( Κριμα και ειχε ξεκινησει καλα και ειχαν γινει και καλες δουλειες στους χωρους του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...