Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

καλα μην κανουμε live ποστ την ταχυτητα;)

On 19/7/2017 at 8:03 PM, Neptune said:

Ενταξει μην τρελενομαστε τωρα και γεμισουμε 3 σελιδες μεχρι να παει Μηλο. Οποιος θελει να δει το marinetraffic ειναι ανοιχτο σε ολους. Σιγουρα ενθαρρυντικα τα πρωτα δειγματα.

απο σαβουρωμα πως παει; οσο στο ιονιο ή κανουμε ζαβολιες;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Απλως μου κανει εντύπωση γιατί στην Σαμη που έκανε κάποια φεγγάρια την γραμμή και υπήρχε λογος να το πατήσουν λιγο,  νομιζωδεν τα δούλευε πολύ τα 19αρια..

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως με τις ώρες άφιξο-αναχωρήσεων στον Πειραιά και της θέσης που δένει, είναι πολύ προτιμότερο να το βρείς εν πλώ και με καλό ήλιο.  Έτσι και το περασμένο Σάββατο το πρωί έξω απ' τον Πειραιά, όπου το Hellenic Highspeed το άφησε πίσω του προσπερνώντας το από αριστερά. Νομίζω πως ακόμα και χωρίς την αφαίρεση του κεράτου το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, παρατηρείστε την ποσότητα νερού που σηκώνει η σπαθάτη -πια- πλώρη. Κι εδώ παρατηρείστε πως το πλοίο καβαλάει τα απόνερα του Hellenic Highspeed χωρίς κοπάνημα και χωρίς αυτά να σπάνε επάνω στην πάλαι ποτέ τετράγωνη πλώρη του.

 

Polmyt, έχεις τίποτε άλλο για εμάς?

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν να συμφωνησω για άλλη μια φορα ότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικο ειδικα όταν το βλέπεις εν πλω

Από μενα λοιπον και ένα μικρο βιντεο από τη προσφατη συναντηση μας με το πλοιο εξω από την Κυθνο

 

Link to comment
Share on other sites

Απο μαρτυρίες συγγενικού μου προσώπου που ταξίδεψε πρόσφατα,έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.Με τον καιρό στην δεξιά μπάντα 6 μποφόρ το πλοίο δέν κουνούσε γρί,μόνο στις στροφές ήταν σβέλτο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Τραυματισμός ναυτικού του Ε/Γ-ΟΓ Διονύσιος Σολωμός στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Λιμεναρχείο Θήρας, για τραυματισμό 29χρονου ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας ναύτη), μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ'' Ν.Π. 10638.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήρας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος ενώ σύμφωνα με δήλωσή του, τραυματίστηκε κατά την πτώση του από την κλίνη του.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ'' Ν.Π. 10638, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών άπαρσης των αγκυρών, προκειμένου να αποπλεύσει από το λιμένα Αθηνιού προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, διαπιστώθηκε  δυσλειτουργία στο βαρούλκο της αριστερής άγκυρας, με αποτέλεσμα την αδυναμία έλξης της.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ κατόπιν επιθεώρησης του πλοίου από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους για τη συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου για Ίο – Κάσο – Σίκινο – Φολέγανδρο – Κίμωλο – Μήλο – Σίφνο – Σέριφο – Κύθνο – Πειραιά, με 24 επιβάτες, 7 φορτηγά, 8 Ι.Χ. Και 8 δίκυκλα.

 

Link to comment
Share on other sites

Η αριστερή ειναι στην Σαντορίνη, χθες λόγο της βλάβης του βαρουλκου αναγκάστηκαν να αφήσουν την άγκυρα κάτω και θα την μαζέψουν αύριο το πρωί!!!!

Link to comment
Share on other sites

Θάνατος επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός στη Σίφνο  

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” Ν.Π. 10638, ότι 77χρονος επιβάτης, ο οποίος ταξίδευε με προορισμό τον Πειραιά, είχε απολέσει τις αισθήσεις του.

Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα της Σίφνου, ιατρός του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της περιοχής, διαπίστωσε το θάνατο του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια  νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σίφνου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αυτές τις μέρες το πλοίο δείχνει τι μετασκευή του έγινε,καθώς ταξίδεψε με ισχυρούς ανέμους.Μπράβο στο πλήρωμα για τον αγώνα του.

Ας το δούμε πριν 1 εβδομάδα κατα την παραμονή στην Μήλο

Link to comment
Share on other sites

Προχθές όμως στο κατέβασμα οι επιβάτες του τα είδαν όλα.Αξίζει να ανφέρω πως έχει κερδίσει αρκετα μεγάλο μερίδιο από τη κίνηση των μεταφορικών της Σαντορίνης.Μερίδιο που είχε το Σάμος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...