Jump to content
Shipfriends

Κίμωλος (IMO 5120752)


Recommended Posts

  • 9 months later...

kata thn diarkeia tou xeimwna, sto limani tou Ag nikolaston borra ths nhsou ypesth sobares elasmatikes zhmies meta apo prokroush me ton limena( kai o limenas akoma perissoteres).

auto kosthse arketa alla pisteuw oti 8a bgei syntoma gia na kalypsei ta e3oda. Akribeis plhrofories den exw gia to ti, pws kai pote...

Link to comment
Share on other sites

θες μίλησα με το πρακτορείο του στη Ζάκυνθο γιατί με ενδιέφερε τι δρομολόγια θα κάνει φέτος. Μου είπαν ότι ακόμα δεν ξέρουν σε καμμιά βδομάδα να τους πάρω ξανά τηλέφωνο να μου πουν. Αμα μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

το σαββατοκυριακο ηταν δεμενο στη ζακυνθο. φρεσοβαμμενο βεβαιως βεβαιως και χωρις ιχνη της χειμωνιατικης περιπετειας, αλλα τα πρακτορεια δεν ηξεραν ποτε ξεκιναει. φετος εχει προσθεσει και κεφαλονια στις προσεγγισεις του (δεν υπαρχει το δρομολογιο του πρωτεα φετος).

δειτε το σε ληψη απο το roof garden του ξενοδοχειου strada marina

post-13-128326958691_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

πωλειται οπως ειναι επιλωμενο με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενοοοο

πωλειται και το δινω οσο οσο φτανει απο κεινη ναααα γλυτωωωσω.

το καμαρι των... δυτικων κυκλαδων δεν ταξιδεψε καθολου φετος. σε σχεση με τον περασμενο ιουλιο η μονη αλλαγη ειναι οτι μεθορμησε απο την προβλητα αγ νικολαου, στην οδο λομβαρδου στη θεση που κανουν την ακινησια του τα πλοια της γραμμης, διπλα στο παρατημενο olympia sun.

οι πλοιοκτητες του το εχουν βγαλει στο σφυρι. μιλαμε και @@@ω τις επενδυσεις. το πηραν περσυ, εκαναν καλη επισκευη σε μηχανες αξονες, το εβαψαν & το εκαναν κουφετο. ταξιδεψε 40 μερες. πηγαινε εναλλαξ λευκαδα κεφαλονια ιθακη κατακωλο, εμενε 5 ωρες και εφευγε. 30ευρω εισητηριο αλλα ολη σχεδον η ζακυνθος ταξιδεψε τζαμπα . το χειμωνα σακατευτηκε απο την κακοκαιρια, το ξαναεφτιαξαν και τωρα ειναι κουφετο και περιμενει τον αγοραστη. ουτε ενα τρεξιμο. με 2 θυρες στο γκαραζ και ενα MES περναει στοκχολμη και παει για δυτικες ξανα:eek: μη γελατε

post-13-128326959194_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ που το είδα φέτος τον ιούλιο στη Ζάκυνθο, είναι σε άψογη κατάσταση. Αφού όταν το είδα σκεφτόμουνμπας και ξεκίναγε εκείνες τις μέρες δρομολόγια, έπλεναν το γκαράζ έβαφαν, μεγάλη κινητικότητα...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

η παραπανω ιστορια στραβωσε τελικα τον οκτωβρη. ισως κλεισει τωρα αλλα με αισθητα μικροτερο τιμημα.

κριμα γιατι το 2005 ξοδευτηκαν αρκετα χρηματα απο τους τωρινους του πλοιοκτητες

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μια εικόνα όχι και τόσο συνηθισμένη. Το "Εργίνα" (πρώην "Κίμωλος") της Ventouris Sea Lines στο Ναύπλιο με φόντο το Παλαμήδι. Για δύο καλοκαίρια

(1992 και 1993) εκτελούσε δρομολόγια συνδέοντας τις Κυκλάδες με το Ναύπλιο. Η φωτογραφία υπήρχε στο πρακτορείο του κυρίου Στάϊκου στο Ναύπλιο. Ο συγκεκριμένος πράκτορας προσπάθησε να "πιάσει" η γραμμή, αλλά το πείραμα δεν είχε συνέχεια.

post-360-12832696401_thumb.jpg

post-360-128326964013_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μια άφιξη έκπληξη σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά. Το Okeanis (πρώην Κίμωλος, Εργίνα, Μεθοδία ΙΙ, Καλλίστη) που ήταν παροπλισμένο στη Ζάκυνθο (για χρέη), στη γωνία των λεμονάδικων με την Ακτή Κονδύλη.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα ότι το πήρε ο Παναγόπουλος για να το χρησιμοποιήσει στην γνώριμη τουριστική γραμμή Ηράκλειο - Σαντορίνη.

Ναι είναι αλήθεια το πήρε ο Παναγιωτόπουλος και θα κάνει Ηράκλειο-Σαντορίνη.Συμπληρωματικό του Minoan Prince.

Link to comment
Share on other sites

Ο Παναγιωτόπουλος έχει και το Minoan Prince?

Ξέρει κανείς ενδεικτικά τιμές αλλά και κίνηση που έχει η συγκεκριμένη μονοήμερη? Υποθέτω ότι για να μπαίνει δεύτερο πλοίο θα είναι αρκετή, αλλά είναι και κάποια χρόνια που δεν υπάρχει δεύτερο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς το όνoμα είναι Golden Prince.Πάντως η κρουαζιέρα αυτή έχει πολύ κόσμο και πριν από 2-3 χρόνια είχε δύο ακόμη και τρία πλοία(Αρτεμης,Καλλίστη,Vergina Sky,Santorini Sky,John P και φυσικά το Golden Prince είναι ενδεικτικά μερικά ονοματα) οπότε λογική είναι η αγορά του κκαθώς εδώ και δύο χρόνια το Golden Pirnce ήταν μόνο του.Τέλος να θυμήσω οτι το πλοίο έχει ξανακάνει αυτό το δρομολόγιο με το όνομα Καλλίστη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...