Jump to content
Shipfriends

MSC Armonia (IMO 9210141)


Recommended Posts

On 5/15/2011 at 5:17 PM, 'NHSOS XIOS said:

Στο λιμανι βρισκονταν απο πιο νωρις τα [...]MSC ARMONIA,το οποιο θα εφευγε λιγο αργοτερα για Κερκυρα.

η πλακα ειναι οτι φτανοντας στην ancona και βλεποντας απο μακρυα οτι εχει πλοιο της MSC μεσα, λεμε εχε γουστο να ειναι το armonia που το εχουμε χιλιοπετυχει σε πειραια και μυκονο. τελικα οντως αυτο ηταν και δεσαμε διπλα του.

gallery_1817_280_18519.jpg

gallery_1817_280_62991.jpg

να θυμηθουμε οτι το πλοιο ναυπηγηθηκε πριν 10 χρονια για τη Festival Cruises του Πουλιδη. Ταξιδεψε για 3 χρονια ως European Vision και μετα τη χρεωκοπια της Festival στις αρχες του 2004 περασε στην MSC, μαζι με το αδερφο του

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Και το οποιο την προηγουμενη μερα ειχαμε πετυχει μαζι με τον Νικ στην Βενετια B) Τωρα τι σοι δρομολογιο ειναι το Βενετια-Ανκονα-Κερκυρα μονο η εταιρια το ξερει.

Παντως ειναι αρκετα ασχημο ειτε απο κοντα ειτε απο μακρια.Το δε γηπεδο μπασκετ που του κοτσαραν πισω απο την τσιμινιερα ειναι τελειως αντιαισθητικο για το ματι :rolleyes:

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Άσχημο πλοίο, όπως και τα περισσότερα των Chantiers de l'Atlantique (σήμερα μέλος των STX). Mε εξαίρεση το QM2 και λίγο τα πιο πρόσφαρα αδερφά Divina, Spelndida, Fantasia

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου, αν και οτι κάποτε ανήκε σε " ελληνικά" χέρια παντα του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια ... Ηταν πολυ huge για να ειναι σε ελληνική εταιρεία κ/ζ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...
  • 3 weeks later...

Το MSC Armonia τελείωσε με το δεξαμενισμό του στη Τεργέστη και ξεκίνησε χθες από τη Βενετία για να πάει στην Αβάνα στη Κούβα (αναμένεται να φτάσει στις 18 Δεκεμβρίου), όπου θα δουλέψει εκεί το χειμώνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Νωρίτερα σήμερα έλεγα σε ένα συνάδελφό μου τη γνώμη μου για την MSC, αλλά καλύτερα να μην πάμε εκεί:D, ας επικεντρωθούμε στο MSC Armonia που πρίν από ακριβώς 3 χρόνια εισέρχεται στη Γένοβα. Με τον ήλιο στο πλάι η είσοδος στο λιμάνι είναι εντυπωσιακή. Ορισμένα πλοία δείχνουν εξίσου καλά ή ακόμη και πιο όμορφα μετά από μια επιμήκυνση, το συγκεκριμένο δείχνει απλά χάλια, ειδικά σε αυτήν τη γωνία. Το πλοίο βολοδέρνει στα ανοιχτά της Florida λόγω της πανδημίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 11 months later...

Η μεταφορά των κρουαζιεροπλοίων από το κέντρο της Βενετίας στη Fusina, μας δίνει πια τη δυνατότητα για πολύ κοντινές λήψεις. Σε μια τέτοια αναχώρηση βλέπουμε κι εμείς το MSC Armonia να αναχωρεί με τη βοήθεια 2 ρυμουλκών. Η πλάκα είναι πως οι Ιταλοί από τη στεριά χαιρετούσαν τους επιβαίνοντες στα αγγλικά και οι επιβαίνοντες απαντούσαν στα ιταλικά :D.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...