Jump to content
Shipfriends

Variety Voyager (ΙΜΟ 9657090)


Recommended Posts

Τιιιιιιιιιιιι ακριβώς βλέπουμε εδώ ???

Το σκάφος βρίσκεται δεμένο σε ναυπηγείο του Περάματος δίπλα στου Χαλκίτη (ΜΕΓΚΑΤΕΧΝΙΚΑ ίσως ???, θα μας πει ο Π100 wink.gif ). Και οπωσδήποτε έχει κάπως "ιδιαίτερες γραμμές".

gallery_2102_857_105238.jpg

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Η ναυπήγηση του συγκεκριμένου σκάφους πρέπει να ξεκίνησε την άνοιξη του 2010 (η φωτογραφία είναι πέρυσι το Μάιο) στο ναυπηγείο του Ψαρρου και η καθέλκυση του πρέπει να έγινε το Μάρτιο του 2011, δηλαδή έκανε σχεδόν ένα χρόνο για να γίνει η καθέλκυση του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Tο Variety Voyager πρέπει να έτοιμo στις αρχές του καλοκαιριού, εφόσον έχουν προγραμματίσει τα πρώτα ταξίδια του να ξεκινήσουν στις 14 Ιουλίου από τη Νίκαια της Γαλλίας

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Bλέποντας την φωτογραφία του yacht που μας έβαλε σε link ο polmyt στο αμέσως προηγούμενο ποστ, δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι αυτή η πορτοκαλί σωσίβια λέμβος "βγάζει μάτια", και χαλάει όλη την εμφάνιση του κομψού σκαριού. Εντάξει, χωρίς συζήτηση η ασφάλεια είναι πάνω και από κομψότητες και από "αρμονία χρωμάτων". Ωστόσο δεν θα μπορούσε να είναι καλυμμένη με κάποιο γκρί (ας πούμε) κάλυμμα, όπως π.χ. οι κουκούλες των αυτοκινήτων, το οποίο να απομακρύνεται ευκολότατα πριν την καθαίρεση της λέμβου στην θάλασσα ???

Κατά τα άλλα, το "καραβάκι" :D σήμερα βρίσκεται εν πλω στο Αιγαίο, με προορισμό την Πάτμο.

Link to comment
Share on other sites

Το VARIETY VOYAGER ειναι το πρωτο mega yacht εξ'ολοκληρου κατασκευασμενο στην Ελλαδα και ανήκει σε εταιρια συμφεροντων του κ Λακη Βενετοπουλου και εχει σημαια Μαλτας .

Το πρώτο εξολοκλήρου ναυπηγημένο στην Ελλάδα Mega Yaght, το Varity Voyager της εταιρείας συμφερόντων του Λάκη Βενετόπουλου Variaty Cruises ξεκινάει τα ταξίδια του σε Γαλλία-Ιταλία-Κροατία.

«Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ελλάδα στο Πέραμα και αποδεικνύει τις ικανότητες και την ποιότητα των ελληνικών συνεργείων. Αν ποτέ βάλουμε μυαλό ως χώρα σίγουρα το Πέραμα θα γίνει Via Retzzio το πιο εκλεκτό λιμάνι της Ιταλίας για κότερα.

Είναι το 14ο σκάφος που κτίζουμε στο Πέραμα. Ξέρω πολύ καλά ότι τα συνεργεία μπορούν να παραδώσουν έργο πολύ ποιοτικό» επεσήμαενο Λάκης Βενετόπουλος.

Για πρώτη φορά η ελληνική γραφειοκρατία ανάγκασε τον Έλληνα εφοπλιστή να βάλει σημαία Μάλτας στο σκάφος του. «Η ακαμψία και η έλλειψη λογικής του ελληνικού κράτους με ανάγκασε να βάλω σημαία Μάλτας. Την έχω βάλει εδώ και μία εβδομάδα και σκέφτομαι γιατί δεν έχω σε όλα ελληνική».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ Αντώνης Στελλιάτος τόνισε:

«Μετά από 2 ½ χρόνια και έξι υπουργούς ναυτιλίας το νομοσχέδιο δεν πέρασε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σημαία. Θα είναι η αρχή αλλαγής σημαίας όλων των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών. Σε δύο ημέρες βάλαμε Μάλτας».

Το αρθρο ειναι απο το marinews

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Ποδαρικο στο λιμανι της Πετρας στη Λεσβο εκανε το πλοιο
 

άφιξη του πρώτου Κρουαζιερόπλοιου στην πύλη εισόδου της Πέτρας είναι γεγονός. Με μεγάλη χαρά σήμερα υποδεχθήκαμε το κρουαζιερόπλοιο « variety voyager» της εταιρείας Variety Cruises που πρακτορεύεται από το γραφείο ταξιδίου Olive Groove και τον Χατζηκυριάκο Παναγιώτη που προσάραξε στην πύλη εισόδου της Πέτρας, ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από Κουσάντασι προς Κωνσταντινούπολη.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου καλωσόρισε τους επισκέπτες ( από Βραζιλία - Ιταλία ) με μια μικρή εκδήλωση με την συμμετοχή του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτρας στους ήχους της Λεσβιακής παράδοσης.

Ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Νικόλαος Μόλβαλης αφού ευχαρίστησε τον καπετάνιο του πλοίου κ. Συφνιώτη Ανδρέα και το μέλος του Φορέα Χατζηκυριάκο Παναγιώτη ευχήθηκε αυτή να είναι η αρχή και ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας σε έναν εναλλακτικό προορισμό όπως είναι το νησί της Λέσβου.

Στους επισκέπτες δόθηκε ενημερωτικό υλικό από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στον καπετάνιο του πλοίου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και πλακέτες από τον πρόεδρο του Φορέα και από το γραφείο ταξιδίου Olive Groove .

Στο καλωσόρισμα παραβρέθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και μέλη του Δ.Σ του Φορέα.

Την Παρασκευή θα μας επισκεφτεί το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο το οποίο είναι το πρώτο προγραμματισμένο για φέτος από την αρχή της σεζόν και πρακτορεύετε από το ταξιδιωτικό γραφείο PICOLO TRAVEL .

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...