Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 4 years later...

Eλληνικη εταιρεια με διεθνη προσανατολισμο με προεδρο τον Λακη Βενετοπουλο μαζι με συνοδοιπορους τον Δημητρη Βασιλακη(τα 2 παν οραμα πρωην hellas yachts ltd ) τον Γιαννη Βοντα και απο κοντα οι διαδοχοι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Η Variety Cruises και η Orange Cruises Hellas ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η Variety Cruises είναι πρωτοπόρος στο Yacht Cruising παγκοσμίως, βραβευμένη προσφάτως από την Tourism Awards 2016 ως Νο. 1 στη κατηγορία “Θαλάσσιος και Παράκτιος Τουρισμός” και από την USA TODAY «BEST BOUTIQUE CRUISE LINE WORLWIDE».

Η Orange Cruises Hellas, δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στο χώρο της κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες. Βραβευμένη από την Costa Cruises “Best East- Med Partner” και από τον HATTA στην Filoxenia με το βραβείο για την «καλύτερη Ελληνική μπροσούρα κρουαζιέρας» τα τελευταία 4 χρόνια. Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση, του Luxury Yacht Cruising στην Ελλάδα.

Η Variety Cruises με τα 11 Mega yachts και Motor Sailers πραγματοποιεί δρομολόγια σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβάνοντας προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τους Κανάριους Νήσους, την Αδριατική, το Πράσινο Ακρωτήρι, τις Σεϋχέλλες, την Κόστα Ρίκα & τον Παναμά, την Κούβα και πολύ σύντομα την Μαδαγασκάρη και την Ισλανδία.

Τα πλοία τις Variety Cruises διαθέτουν από 5 έως 36 πολυτελείς καμπίνες, πραγματοποιούν βιωματικά δρομολόγια όπου αγκαλιάζουν τον κάθε προορισμό με μοναδικό τρόπο. Η εμπειρία που αποκομίζει ο κάθε επιβάτης, είναι μοναδική.

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

Τα βασικά εφόδια της Orange Cruises Hellas είναι η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και η υποστήριξη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την ηγετική θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες της Variety Cruises, θέτουν τις σταθερές βάσεις για μια ανοδική και αναπτυξιακή πορεία.

 

 

Πηγη: Portnet

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πλέον μετράει δώδεκα πλοία μιας και απέκτησε το Callisto το Σεπτέμβριο του 2015

 

Κάνει κρουαζιέρες τόσο στο ΑΙγαίο όσο και στο Ιόνιο.Εχθές ήρθε απο Σούνιο ,ενω μέσα στην ημέρα ειχει φύγει απο Συρο και ειχε παει Κυθνο, η άφιξη του εχθές στη Ζέα

 

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τη Παρασκευή είχαν ένα mini reunion τα πλοία πλοία της Variety Cruises στη μαρίνα της Ζεας. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει η εταιρεία στο Facebook, είναι δεμένα το Harmony V, το Panorama, το Variety Voyager και το Callisto. Ενώ αργότερα την Παρασκευή είχε φτάσει και το Galileo, οπότε συναντήθηκαν 5 από τα 12 πλοία της εταιρείας!!

post-1850-0-95185700-1465672941_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Τη Παρασκευή 21/10/16 η Variety Cruise διοργανώνει μια εκδήλωση που ανοίγει τις πύλες στο κόσμο για να επισκεφτεί και να εξερευνήσει τα 6 από τα 8 κρουαζιερόπλοια ταυ στόλου της, που θα είναι συγκεντρωμένα στη Μαρίνα της Ζέας

· M/Y Variety Voyager
· M/Y Harmony V
· M/Y Harmony G
· M/Y Callisto
· M/S Panorama
· M/S Galileo

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 7 months later...

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αναχώρηση του για την Αυστραλία, ο κ. Φίλιππος Βενετόπουλος μιλάει στο Mononews.gr, αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση του αυτή, τα όνειρα του και τις φιλοδοξίες του. Ο κ. Βενετόπουλος όντας πλέον διευθυντής κρουαζιέρας σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως την  Interpid, τονίζει το πόσο εξοικειωμένοι είναι οι Αυστραλοί με τον τομέα της κρουαζιέρας, δεν παραλείπει να αναφερθεί στην οικογενειακή του επιχείρηση Variety Cruises και υπογραμμίζει πως ποτέ του δεν του αρέσει να επαναπαύεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...