Jump to content
Shipfriends

HMS Invincible (R-05)


thanosp

Recommended Posts

Το HMS Invincible, ένας απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον πόλεμο των Falklands, τέλος του Μάρτη θα ξεκινήσει το τελευταίο του ταξίδι προς την Τουρκία όπου και πουλήθηκε για scrap. Το ταξίδι θα διαρκέσει 4 βδομάδες οπότε τέλος Απρίλη - αρχές Μάη θα περνάει το Αιγαίο. Το διαλυτήριο είναι κοντά στη Σμύρνη οπότε να υποθέσω θα είναι στον Aliaga? Ελπίζω η ρυμούλκηση να ξεκινήσει Σαββατοκύριακο!

Άρθρο και 2 ωραίες φωτογραφίες απο την the Sun.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Είναι ξεκάθαρο ότι το δεν δώθηκε στον κινέζο επειδή λόγω της μικρής του ηλικίας θα μπορούσε άνετα να έχει την κατάληξη του Varyag, όπως μας ενημέρωσε ο Αlcaeos.

Lam Kin-bong - who owns restaurants in the West Midlands - had offered £5m and wanted to turn the former warship into an international school in China.

Ακόμη και αν δεν έμπαινε σε ενεργό δράση, σίγουρα θα έπεφτε θέμα reverse engineering, γιατί απο clean sheet design είναι επιεικώς ανίκανοι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καιρού επιτρέποντος, το HMS Invincible αναχωρεί απο το Portsmouth την Πέμπτη 24 Μαρτίου με τη βοήθεια ρυμουλκών. Τελικά τζίφος, δεν θα μπορέσω να το πετύχω.. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...