Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 10 months later...

η αιγαιον πελαγος εχει παρει την ικαροσαμια και τις αγονες αυτης με το ιεραπετρα (που ανηκει στην ανεκ και το ναυλωνει απο αυτην). τι δουλεια εχει η HSW?

Link to comment
Share on other sites

Aς ειχε η HSW ενα οικονομικο πλοιο να το εβαζε Ικαρια Σαμο.Εδω που τα λεμε ηταν ορθοτατη επιχειρηματικη κινηση να αποσυρθει το Μυκονος και να μπει το Ιεραπετρα.Η HSW εμπαινε πολυ μεσα με το Μυκονος στη συγκεκριμενη γραμμη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται να έμπαινε μέσα η HSW αφού το πλοίο ήταν ναυλωμένο και εισέπραττε (ή θα έπρεπε να εισέπραττε, γιατί όπως έχουμε πει, υπάρχουν ακόμα οφειλές), τον ημερήσιο ναύλο. Συνεπώς εάν έμπαινε κάποιος μέσα, αυτός θα ήταν η Αιγαίον που το ναύλωνε.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 5 years later...
On 3/29/2011 at 1:05 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Από τις 22 Μαρτίου το Κρήτη Ι και το Κρήτη ΙΙ στη γραμμή του Ηρακλείου σταμάτησαν να δουλεύουν για λογαριασμό της Αιγαίον Πέλαγος και έτσι πέρασαν πάλι στη διαχείριση της ΑΝΕΚ LINES. Πλέον μόνο το Νήσος Μύκονος και το Πρεβελης δουλεύουν για την συγκεκριμένη εταιρεία

 

1 hour ago, Annivas said:

Επίσης το Πρεβελης ανήκει κατα πλοιοκτησία και διαχείριση στην ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ κι όχι στην ΑΝΕΚ . Μπορεί να είναι θυγατρική αλλά δεν παύει να αποτελεί ξεχωριστή οντότητα

Το Πρέβελης έχει μεταβιβαστεί στην Αιγαίον Πέλαγος;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...