Jump to content
Shipfriends

Blue Star Patmos (ΙΜΟ 9565041)


Recommended Posts

Το δεύτερο περιστατικό επρόκειτο για τον αρχιμάγειρα του πλοίου

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου “BLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προκειμένου να αποβιβάσει 59χρονο μέλος του πληρώματος, ναυτολογημένο με την ειδικότητα του Αρχιμάγειρα, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο 59χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», ενώ το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δύο απανωτά περιστατικά θα πρέπει να προβληματίσουν την εταιρεία, για το ενδεχόμενο να μην πρόκειται περί απλής συμπτώσεως.

Η συναισθηματικη φορτιση παιζει τον ρολο της σε μια κοινωνια κλειστη οπως ειναι το πλοιο κ ειδικα ο χαμος ενος φιλου σου
Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω ζήσει ένα σεβαστό διάστημα το πλοίο....

Είναι από τα πιο φορτικά σε κλίμα εργασίας εν πλω και εν όρμω..

Πέρα από προσωπικες συμπαθειες ή αντιπαραθέσεις, η υγεία και η ασφάλεια είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες..

Ο αποθανών γνωρίζουμε μήπως τι ειδικότητα είχε??

Ο αρχιμάγειρας είναι καλά?

Link to comment
Share on other sites

Στην εποχη της οικονομιας σε μια γραμμη που θα κατσει για σκαντζα 1 μηνα σκαρτα κ θα μπει κ μεσα απο θεμα πληροτητας να πηγαινει 24 κομβους οταν κοβουν το παρος στους 20 δεν μου καθεται καλα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χθες το απόγευμα το πλοίο έδεσε στην Ακτή Ηετιωνα, προφανώς για να κάνει κάποια εργασία στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια μεθορμισε στη θέση του στα Λεμοναδικα. Βέβαια αυτό είχε σαν συνέπεια να ταλαιπωρηθουν οι επιβάτες του που ήρθαν πεζοι από την Ακτή Ηετιωνα, λόγω της απεργίας του ΟΛΠ δεν είχε λεωφορεία στο λιμάνι. Και εγώ αναρωτιέμαι δεν θα μπορούσε να δέσει στη θέση να ξεφορτωσει και να κάνει τη μεθορμιση στην Ακτή Ηετιωνα να κάνει τις δουλειές του??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Drone video πανέμορφου πλοίου κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής του αναχώρησης από τον Πειραιά ένα συννεφιασμένο απόγευμα του περασμένου Σεπτεμβρίου :)
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το πλοιο δεν επιασε στους Λειψούς χτες το πρωι

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λειψών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο-Σύμη-Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Λειψοί για Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα των Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση πέντε (05) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε όχημα, ενώ στο λιμένα των Λειψών ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ (08) άτομα και τρία (03) Φ/Γ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μη προσέγγιση του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos στους Λειψούς.

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κάρπαθο – Ρόδο- Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Πάτμου – Πειραιά.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Λειψών έντεκα (11) επιβάτες και δύο (02) ΙΧ οχήματα, ενώ παρέμειναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες και ένα (01) ΙΧ όχημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν επιασε στους Λειψους και πηγε στην Αγια Μαρινα της Λερου, οχι στο Λακκι.

Ανεβασε καποιος επιβατης βιντεο στο f/b με τους επιβατες των Λειψων να διαμαρτυρονται κατα τη φορτοεκφορτωση στην Αγια Μαρινα...

Ο Χειμωνας στην αγονη ειναι δυσκολος και την πληρωνουν τα πληρωματα για αλλη μια φορα...

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά?? Δλδ δε φτάνει που τους εξυπηρέτησε, του φωνάζουν κι από πάνω!!! Να μην έπιανε καθόλου πάλι θα του φώναζαν... Να έπιανε στο Λακκί και να γινόταν τίποτα με τέτοιο καιρό ή να μη μπορούσε να κρατηθεί στο ντόκο πάλι θα του φώναζαν. Τελικά τι να κάνει ο πλοίαρχος για να μην του φωνάζουν?? Να το πάει σε κανά χωράφι το καράβι?? Ε ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι!!!

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos στους Λειψούς.

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λειψών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πάτμο-Λειψούς-Λέρο -Κάλυμνο-Κω-Σύμη-Ρόδο-Κάρπαθο και επιστροφή, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα των Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση εξήντα ένας (61) επιβάτες και τρία (03) Ι.Χ.Ε οχήματα, ενώ στο λιμένα των Λειψών ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ (08) άτομα και ένα (01) Ι.Χ. όχημα.

Οι ανωτέρω εξήντα ένας (61) επιβάτες αποβιβάστηκαν στον λιμένα Λέρου και πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos χθες στο λιμένα Σύμης

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύμης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κάλυμνο – Κω – Νίσυρο – Τήλο – Σύμη – Ρόδο - Καστελόριζο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα Σύμης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.
Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση είκοσι ένας (21) επιβάτες και τέσσερα (04) Ι.Χ.Ε οχήματα, ενώ είχαν εκδοθεί εκατόν πενήντα δύο (152) εισιτήρια επιβατών και τριάντα (30) εισιτήρια για Ι.Χ.Ε. οχήματα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στους Λειψούς

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λειψών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR PATMOS'' Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κάρπαθο για Ρόδο – Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψούς – Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα των Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα την Πάτμο.
Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση τέσσερις  (04) επιβάτες .

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos στην Σύμη

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύμης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “MΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ” Ν.ΠΕΙΡΑΙΑ 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά – Πάτμο – Λειψούς – Λέρο – Κάλυμνο – Κω – Σύμη – Ρόδο – Κάρπαθο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα της Σύμης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον λιμένα Ρόδου.
Από του πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα της Σύμης είκοσι εννέα (29) επιβάτες, ενώ επρόκειτο να επιβιβαστούν τριάντα πέντε (35) επιβάτες.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...