Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πριν λίγο αναχώρησε από το λιμάνι της Ύδρας, λογικά για Πέραμα.
Απανωτές βλάβες. Και μάλιστα λόγω και της απεργίας, είχε χρόνο στο Πέραμα για εργασίες

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη χθεσινή βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ πλοίου στην Ύδρα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ''ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 5'' Ν.Π. 11350, ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Ύδρας με προορισμό τους λιμένες Πόρου και Πειραιά, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στο λιμένα Ύδρας όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν πενήντα πέντε (155) επιβάτες, οι οποίοι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας προωθήθηκαν στους προορισμούς τους.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 5'', ενώ στη συνέχεια του επετράπη προκειμένου εκτελέσει μεμονωμένο πλου για λιμένα Περάματος προς αποκατάσταση της βλάβης.

Και οι τρεις βλάβες είναι στην αριστερή κύρια μηχανή.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ-ΚΑΤ Flying Cat 5 στο Πέραμα

Quote

Ενημερώθηκε το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ-ΚΑΤ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 5'' Ν.Π. 11350,  το οποίο βρισκόταν προσδεδεμένο μπροστά από ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα, ότι διαπιστώθηκε μικρή διαρροή λαδιού στο αριστερό σύστημα εκτόξευσης νερού. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 5'', μέχρι οριστικής αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Τ/Χ Flying Cat 5 στις Σπέτσες 

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σπετσών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου ''FLYING CAT 5'' Ν.Π. 10562, ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε αδυναμία λειτουργίας υδροπροωθητήρα δεξιάς κύριας μηχανής και δεν δύναται να εκτελέσει το δρομολόγιο του για λιμένες Ύδρας και Πόρου.

Εβδομήντα πέντε (75) επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Τ/Χ καταμαράν “SPEED CAT I” Ν.Π. 12705, ενώ οι υπόλοιποι έντεκα (11) επιβάτες θα προωθηθούν, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''FLYING CAT 5''.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Τ/Χ Flying Cat 5 στην Ερμιόνη

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου ''FLYING CAT 5'' Ν.Π. 11350, ότι το εν λόγω πλοίο ενώ είχε αποπλεύσει από τον λιμένα ν. Σπετσών προς τον λιμένα Ερμιόνης, παρουσίασε βλάβη δεξιάς κύριας μηχανής.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ερμιόνης με (08) επιβάτες, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν προς επιβίβαση ακόμη είκοσι (20) επιβάτες. Ανωτέρω επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''FLYING CAT 5'', ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους του για εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό επιβατών, προς τον λιμένα Πειραιά.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Κ/Τ Flying Cat 5 στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Κ/Τ FLYING CAT 5, Ν.Π. 11350. Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά προς του λιμένες Πόρου - Ύδρας - Σπετσών - Π. Χελίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του "FLYING CAT 5" μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ μετά την προσκόμιση αντίστοιχου βεβαιωτικού, επετράπη ο απόπλους.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...