Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλάβη στο «ΣΥΜΗ ΙΙ» στη Ρόδο στις 08/08/2010

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Στις 08/08/2010, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ «ΣΥΜΗ ΙΙ» Ν.Π. 9208, στις 19:05, ενώ το πλοίο προσέγγιζε το λιμάνι της Ρόδου, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σύμη, με 488 επιβάτες.

Το πλοίο συνέχισε με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στη Ρόδο στις 19:45, αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες, ενώ από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Σύμη ΙΙ στο Βόλο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΣΥΜΗ ΙΙ'' Ν.Π. 9208, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Γλώσσα Σκοπέλου για Σκιάθο-Βόλο, και ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου στο δίαυλο Τρίκερι, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο συνέχισε τον πλου με τη λειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής και κατέπλευσε στο λιμένα του Βόλου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους εκατόν σαράντα τέσσερις (144) επιβάτες του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΥΜΗ ΙΙ'', ενώ οι είκοσι πέντε (25) επιβάτες που ανέμεναν προς επιβίβαση, πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με σημερινό δρομολόγιο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ανεκτέλεστο το χθεσινό δρομολόγιο του ΣΥΜΗ ΙΙ από Βόλο για Σκιάθο- Γλώσσα. Αναχώρησε σήμερα το πρωί από Βόλο κενό επιβατών για Γλώσσα, ώστε να κάνει κανονικά τα υπόλοιπα δρομολόγιά του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...