Jump to content
Shipfriends

Drujba (IMO 9031698)


Recommended Posts

Στο μέρος το γνωστό πια :D, πάμε να πάρουμε μια κοντινή γεύση από μια ιδιαιτέρως εντυπωσιακή σειρά ρο-ρο που κοσμούν τα ιταλικά λιμάνια. Το Λάτιο νομίζω στα ελληνικά, κάνει την έισοδό του στο λιμάνι και αμέσως πλαισιώνεται από ρυμουλκό που το βοηθά ενεργά να γυρίσειγιατί σαν πλοίο δεν είμαστε και ιδιαίτερα ευκίνητοι. Κατά το γύρισμά του στον προλιμένα, μας χαρίζει ορισμένες πολύ ωραίες φωτογραφίες, λουσμένες στον ήλιο. Όπως και τα άλλα πλοία που είδαμε πηγαίνει κι αυτό με ανάποδα πρός τη θέση του και μας δείχνει την εντυπωσιακή τσιμινιέρα του. Αναχώρηση κάθε μέρα στις 2000 για Κάλιαρι.

 

__________________________________________________________________________

(1994, ex-Lazio, Levante)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Αυτή την ώρα όπως φαίνεται στο AIS  ανοικτά της Ζακύνθου με κατευθυνση προς ανατολάς. Εντύπωση μου κάνει όμως ότι στον Μεσσηνιακό βρίσκεται ενα ακόμη roro το  AF MARINA (σημαία Μάλτας) με 2& κάτι  κόμβους ταχύτητα και προορισμό DURRES !

Tι συμβαίνει άραγε?

Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Συγκεκριμένα, στον Εύξεινο Πόντο για δρομολόγια προς Ρουμανία.

Το Μαρίνα επιστρέφει από δεξαμενισμό στην Τούζλα και καθοδόν προς τα εκεί, είναι το AF Claudia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλέποντας το τελευταίο στίγμα του πλοίου πριν λίγες μέρες έδειχνε σαν να έχει ανεβεί στις δεξαμενές της Αυλιδας . Μπορεί κάποιος Χαλκιδευς να το επιβεβαιώσει η διαψεύσει; Είναι Λατιο εν Αυλιδι ; :ρ

Link to comment
Share on other sites

Αναχώρησε από Αυλίδα χθες το βράδυ και έκανε στάση στη Σύρο, υποθέτω για καύσιμα. Αυτή τη στιγμή πλέει στο στενό Τήνου Μυκόνου και εμφανίζεται με το όνομα LEVANTE.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τις τελευταίες 9 ημέρες το πλοίο βρίσκεται στα περίχωρα της Σμύρνης. Αρχικά αρκετές ημέρες ράδα, στη συνέχεια 1-2 ημέρες δεμένο στο λιμάνι, και από χθες πάλι ράδα. awaiting orders γράφει στο ais.

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε ένα site brokers, ότι το πλοίο είχε πουληθεί σε εταιρεία Ιταλικών συμφερόντων, χωρίς να την κατονομάζει

Τελικα ποιος το αγορασε και για ποιον δουλευει το πλοιο?Στο naviearmatori αναφερθηκε το ονομα του Βεντουρη!Μηπως γι αυτο ειναι Ηγουμενιτσα?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το brindisireport γραφει σημερα οτι απο το ερχομενο Σαββατοκυριακο το Levante δρομολογειται στη γραμμη Ηγουμενιτσα-Μπριντιζι για λογαριασμο της πλοιοκτητριας του της Visentini.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...