Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Εννοεις κατα την επιστροφη χθες, Παρασκευη, δεν επιασε Δονουσα; Ειδα φωτο και ο γαρμπης εμπαινε ζωντανος στο Σταυρο...

 

Αν δεν κανω λαθος δεν προσεγγισε σε Ηρακλεια και Σχοινουσα σημερα τα ξημερωματα στο κατεβασμα για Καταπολα. Οπως φαινεται στους χαρτες της ΕΜΥ στις Κυκλαδες και ειδικα στα νησια της αγονης στριβει τον βορια σε ΒΔ και δυσκολευει ακομα περισσοτερο την κατασταση τοσο στα δυο μικρα οσο και στα Καταπολα.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στο λιμένα Σχοινούσας 

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR ΝΑΧΟS'' Ν.Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά – Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Σχοινούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το επόμενο λιμάνι Κουφονησίου.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση έξι (06) επιβάτες και ένα (01) Δ/Κ όχημα, οι οποίοι θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας με το δρομολόγιο επιστροφής του ίδιου πλοίου.

 

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός του δόκιμου ναυτικού του Blue Star Naxos στον Πειραιά.

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” Ν.Π. 11014, το οποίο ελλιμενίζεται στον οικείο λιμένα για περιστατικό τραυματισμού, εντός του πλοίου, του 21χρονου ημεδαπού δόκιμου ναυτικού, μέλους πληρώματος, στο δεξί του πόδι.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Τραυματισμός επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Υποπλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” Ν.Π. 11014, για περιστατικό τραυματισμού 65χρονης επιβάτιδος στο δεξί πόδι, κατόπιν πτώσης της από κλίμακα του πλοίου.
Στην ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου και από επιβάτη ιατρό ενώ με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Πειραιά διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Blue Star Naxos από τις 16 Μαΐου που ήρθε στο Πειραιά ξεκίνησε την ετήσια ακινησία του (ένεκα της απεργίας ξεκίνησε δυο ημέρες νωρίτερα). Το πλοίο αναμένεται να μείνει εκτός δρομολογίων μέχρι της 25 Μαΐου που θα ξεκινήσει στα απογευματινά δρομολόγια της Παροναξιας.

Link to comment
Share on other sites

Αφού ξεκίνησε νωρίτερα την ακινησία κατά δύο ημέρες, τελείωσε και τις εργασίες του κατά δύο ημέρες νωρίτερα και σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε το απόγευμα τα δρομολόγια στην άγονη των Κυκλάδων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Blue Star Naxos το απόγευμα είχε δέσει στη θέση του Blue Star Delos και πριν τις 21:00 έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά για να πάει στο Ν.Μ. Δραπετσώνας. (Μάλλον κάποια εργασία που δεν επιτρέπεται στο λιμάνι του Πειραιά)

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς έπρεπε να γίνει χρήση φλόγας στο πλοίο για αυτό πήγε στο Ν.Μ. Δραπετσώνας!!

Πριν από λίγη ώρα το Blue Star Naxos κατά τη μανούβρα στο λιμάνι της Σύρου με το Νήσος Μύκονος στη Νο: 4, βρήκε η πρύμη στη προβλήτα Νο: 2 και παραμένει ακόμα δεμένο στη Σύρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

Το Blue Star Naxos έφτασε στην ώρα στη Πάρο αλλά έφυγε με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση από τη Πάρο για τη Νάξο. Οι πληροφορίες μου από τη Πάρο λένε ότι δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Πάρου λόγω των ασχημων καιρικών συνθηκών. 

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στη Δονούσα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πάρο – Νάξο – Δονούσα – Αιγιάλη – Αστυπάλαια, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Δονούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Αιγιάλης.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν έξι (06) επιβάτες και δύο (02) Φ/Γ οχήματα.

 

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στην την Αιγιάλη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμοργού, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πάρο – Νάξο – Δονούσα – Αιγιάλη – Αστυπάλαια, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Αιγιάλης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Καταπόλων.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν είκοσι (20) επιβάτες και τρία (03) Φ/Γ οχήματα, ενώ στο λιμένα Αιγιάλης ανέμεναν προς επιβίβαση ένας (01) επιβάτης και ένα (01) Ι.Χ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τέλεια λήψη Hayabusa. Όταν δύει ο ήλιος  νομίζω είναι η ιδανική ώρα για βίντεο . Και τα φώτα  φαίνονται και οι γραμμές του πλοίου  είναι ξεκάθαρες αλλά και με όμορφα χρώματα στο  Backround.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...