Jump to content
Shipfriends

Super Jet (IMO 9121077)


Recommended Posts

  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Τ/Χ Superjet στη Νάξο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, ότι το Ε/Γ-Τ/Χ ''ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ'' Ν.Π. 10328 αδυνατεί να προσεγγίσει με ασφάλεια τον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιο του για τους λιμένες Πάρου- Σίφνου – Μήλου.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας με έτερο πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

Διάσωση ατόμου από τη θάλασσα στoν λιμένα Αδάμαντα Μήλου

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου στον λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου, 66χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα, μέλος του πληρώματος πήδηξε στη θάλασσα και κράτησε την 66χρονη στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο.

Η επιβάτιδα ήταν καλά στην υγεία της και δεν επιθυμούσε την μεταφορά της σε Κέντρο Υγείας.

Λογικά πρέπει να ήταν πλήρωμα του Superjet

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ - Τ/Χ Super Jet στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ - Τ/Χ πλοίου ¨ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ¨ Ν.Π. 10328 στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για λιμένα ν. Νάξου.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα ν. Μήλου προς λιμένες ν. Σίφνου, ν. Πάρου, ν. Μυκόνου, ν. Νάξου, ν. Κουφονησίου, ν. Αμοργού, ν. Θήρας, ν. Φολεγάνδρου και ν. Μήλου.

Για το εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς επιβίβαση από τον λιμένα ν. Μυκόνου πενήντα τρεις (53) επιβάτες, οι οποίοι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

“Let’s have our last Coronas my love” Αναφώνησε στον σύντροφό της  κρατώντας δύο μπύρες που μολις είχε πάρει από το μπαρ και εφόσον είχαν ξεράσει τουλάχιστον από μία φορά βέβαια το ζευγάρι των Σκανδιναβών οπως και οι περισσότεροι επιβάτες και όλα αυτά με 6-7 Μποφόρ από Παρο για Μήλο στις 12 του Οκτώβρη οπου την προηγούμενη μέρα είχε και περισσότερο καιρό 7+…. Όλο το Πλοίο μύριζε… Εμετό Ημαρτον οι τουαλέτες ήταν συνεχώς απασχολημένες ευτυχώς που δεν είχε πολλούς επιβάτες γιατί έχει θέμα με τον εξαιρείσμό… 
Αναγκαστικά για να μην κάνεις το γύρο του κόσμου ανέχεσαι τα ξερατά την διαρρύθμιση την τιμή και πολλά άλλα Θα έπρεπε να του αλλάξουν και όνομα για να είναι τίμιο για τις υπηρεσίες που παρέχει αυτό και το αδερφό του σε SXJ ….😂

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Απ' ό,τι βλέπω ξεκίνησε στη γραμμή των δυτικών Κυκλάδων. Θυμάμαι προ covid η πρώτη γραμμή που ξεκινούσε με τα jetάκια τέτοια εποχή ήταν Πειραιάς-Τήνος-Μύκονος-Νάξος-Σαντορίνη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...