Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ Κρίστα στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας , από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ ''ΚΡΙΣΤΑ'' Ν.ΗΓΟΥΜ. 30, ότι κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου για Παξούς διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης ισχύος Π.Γ.Ε. από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ “ΔΕΣΠΟΙΝΑ” Ν.Κ. 920.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Χθες είχαμε βλάβη στο Ε/Γ Κριστα στους Παξούς

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ ''ΚΡΙΣΤΑ'' Ν.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 30, ότι κατά τη διάρκεια απόπλου με τριάντα έξι (36) επιβάτες, από το λιμένα Γαΐου Παξών για το λιμένα Κέρκυρας, διαπιστώθηκε βλάβη στο ηλεκτρονικό – ηλεκτρολογικό σύστημα πηδαλιουχίας του πλοίου.

Από τη Λιμενική Αρχή Παξών απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΡΙΣΤΑ'', μέχρι προσκομίσεως σχετικού βεβαιωτικού μετά από ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Κριστα στους Παξούς στις 24/06/17

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Παξών για μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΡΙΣΤΑ'' Ν.Ηγουμ. 30, με προγραμματισμένο δρομολόγιο από νέο λιμένα Γαιου Παξών προς λιμένα Κέρκυρας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΡΙΣΤΑ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης, ενώ οι εβδομήντα δύο (72) επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Βλαβη για το πλοιο χτες στους Παξους
 
Quote

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ ''ΚΡΙΣΤΑ'' Ν.ΗΓΟΥΜ. 30, ότι κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου για Παξούς διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της δεξιάς κύριας μηχανής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του Ε/Γ μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης ισχύος Π.Γ.Ε. από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ κατόπιν επισκευής και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού στην οικεία Λιμενική Αρχή το πλοίο απέπλευσε προς ολοκλήρωση του δρομολογίου του.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...