Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το πλοίο μετασκευάστηκε βασισμένο στο πλάνο δραστηριοποίησης του στη γραμμή Ηράκλειο - Κυκλαδες , τουτεστιν με περισσότερη έμφαση στους πεζούς επιβάτες , μειώνοντας παράλληλα το capacity του γκαράζ . 
νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον πιο ιδανική γραμμή γι αυτό το πλοίο . 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Εχει τόσα ταχύπλοα γιατί να κατεβάσει το βαρύ πυροβολικό κάτω αν δε το βαλει να συνδέει και τον Πειραιά ; Το power jet εχει ταιριάξει άψογα στη γραμμή, χωριά οτι θα υπάρχει και το elite και κάποιο runner.. 

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα η άποψη σου αλλα ένα ταχύπλοο (κατα την άποψη μου που κανει παπάδες απο δυνατότητες ) δεν το θάβεις σε δρομολογιο με αφηξοαναχωρηση την Κρήτη! Βάζεις ένα κάπως χαμηλότερων προδιαγραφών και η γραμμή καλύπτεται άριστα! Αφήνεις δλδ τα champion jet απο Πειραιά που ειναι μια κλάση κάτω απο αυτο και βάζεις Ηράκλειο το άλλο που ειναι τούμπανο; Εγω δε θα το έκανα αν ήμουν seajets 

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο μετασκευάστηκε για αυτή ακριβώς τη γραμμή, οπότε είναι προφανής ο λόγος που το βάζουν εκεί. Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει μετασκευή ποτέ σε ταχυπλοο για να ταιριάξει σε συγκεκριμένη γραμμή στην Ελλάδα. 

Link to comment
Share on other sites

Όσο κι αν μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, το Ηράκλειο-Κυκλάδες είναι πλέον prime γραμμή, κυρίως γιατί το πλοίο πιάνει στα βασικά νησιά των Κυκλάδων (πλην Μήλου). Στην ουσία το (όποιο) πλοίο εκτελεί το ανάποδο δρομολόγιο του WCJ στο κομμάτι των Κυκλάδων. Απλά το ένα ξεκινάει από Πειραιά και κατεβαίνει ενώ το άλλο από Ηράκλειο και ανεβαίνει. Και να πούμε επίσης πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι ακόμα πιο υψηλές αναλογικά από Ηράκλειο (και το Power Jet τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια γεμάτο). Οι περιληπτικές που κάνει στη συγκεκριμένη γραμμή το όποιο πλοίο είναι μεγαλύτερες από αυτές των πλοίων του Πειραιά (εκτός WCJ φυσικά). Οπότε δεν το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα με τον Πειραιά, και μια χαρά σηκώνει τέτοιο πλοίο ή 'πύραυλο' ή οπως αλλιώς θέλετε πείτε το η γραμμή. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...