Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την ένοπλη ληστεία εντός χερσαίου χώρου λιμένα Πειραιά 

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ένοπλης ληστείας εντός χερσαίου χώρου στο λιμένα Πειραιά, σε βάρος δύο (02) υπαλλήλων εκδοτηρίου εισιτηρίων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ σύμφωνα με δήλωση των ανωτέρω υπαλλήλων, αφού είχαν κλείσει το εν λόγω εκδοτήριο και κατευθύνονταν πεζοί προς τα γραφεία της εταιρείας τους, δύο (02) άγνωστοι άνδρες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μηχανή, με την προβολή όπλου αφαίρεσαν δύο (02) σακούλες που κρατούσαν στα χέρια τους, οι οποίες περιείχαν δύο (02) μεταλλικά ταμεία με το χρηματικό ποσό των περίπου τριών χιλιάδων και εκατό ευρώ (€3.100).

Προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Ασφάλειας του Τομέα Ανάκρισης – Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι εν λόγω δράστες αναζητούνται.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μιας και βρέθηκα στην Πόλη  ελέω δουλειάς και ομάδα(ρα)ς (το δεύτερο τι το ήθελα,καλυτερα να πήγαινα άλλη φορά ^_^)  , googlαρετε "Galataport" να δείτε τι φτιάχνουν οι γείτονες....παρά τις μειώσεις λόγω τρομοκρατίας τρέχουν ενα φοβερό project που θα τους ανεβάσει στο homeporting..

Πάνω που θα εβγαζα μουρμούρα,σκάει το άρθρο αυτό απο την Καθημερινή. 

Quote

Σχέδιο real estate από την Cosco στον Πειραιά με ξενοδοχείο και mall

Μεσοπρόθεσμα, δε, η νέα διοίκηση του ΟΛΠ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», καταρτίζει και σχέδιο ανάπτυξης του real estate του λιμανιού. Δηλαδή, καταστημάτων και χώρων υποδοχής και αναμονής όπως και ανάπτυξης ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Η σχεδιαζόμενη αυτή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της λιμενικής ζώνης εκτιμάται πως θα δημιουργήσει ενδιαφέρον στους επιβάτες και όχι μόνο για μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην περιοχή του λιμανιού.

http://www.kathimerini.gr/901138/article/oikonomia/epixeirhseis/sxedio-real-estate-apo-thn-cosco-ston-peiraia-me-3enodoxeio-kai-mall

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καμία εταιρεία δεν έμεινε δυσαρεστημένη την προηγούμενη εβδομάδα, αφού σε ένα βράδυ άνοιξαν 4-5 εκδοτήρια μέσα στο λιμάνι. Χαλαρά, Ιούλιο στον Πειραιά, δεν κυκλοφορεί ψυχή... :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Δεν ξέρω πότε κατεστράφη αυτή εδώ η δέστρα στην προβλήτα του Σαρωνικού, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως είναι το εσωτερικό. Όπως επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και πότε θα την επισκευάσουν :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Μια Παρασκευή απόγευμα στις αρχές Αύγουστου έσπασε η συγκεκριμένη δέστρα (Νο: 210) από το καταπέλτη ενός πλοίου του Σαρωνικού. Η συγκεκριμένη δεν επισκευάστηκε γιατί τοποθετήθηκε νέα μπίντα βιδωτή δεξιά από τη σπασμένη!!

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Παλια σκαβανε κ αλλαζανε  απο την βαση της την παλια με καινουργια!τωρα βαζουνε καινουργια διπλα απο  την σπασμενη βιδωτη ενω οι παλιες ηταν τσιμεντομενες

Link to comment
Share on other sites

Παραδόθηκε ο νέος προβλήτας διακίνησης καυσίμων στο λιμάνι του Πειραιά

Quote

Από νέο προβλήτα, των υψηλότερων διεθνών προδιαγραφών, θα γίνεται πλέον η διακίνηση καυσίμων στο λιμάνι του Πειραιά.

Η τεχνική εταιρεία ΤΕΚΑΛ παρέδωσε σήμερα στη διοίκηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ), τη διαχείριση του οποίου έχει η Cosco, τον νέο προβλήτα πετρελαιοειδών, προϋπολογισμού 140 εκατ. ευρώ.

Ο νέος προβλήτας πετρελαιοειδών έχει συνολικό εμβαδόν πλέον των 12.800 τ.μ. και συνολικό μήκος θαλάσσιου μετώπου άνω των 400 μ. Αποτελείται από τρεις σταθμούς φορτοεκφόρτωσης, που εξυπηρετούν τρεις εταιρείες πετρελαιοειδών μέσω τερματικού σταθμού.

Το συγκρότημα θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο τεχνολογικά σύγχρονο έργο στη χώρα, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, καθώς πληροί τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες αυτόματες λειτουργίες.

Η μελέτη και η κατασκευή του εκπονήθηκαν σύμφωνα με τους αυστηρότερους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τα πρότυπα NFPA, την ελληνική κανονιστική ρύθμιση, καθώς και τις προδιαγραφές των τοπικών αρχών.

Εξαιρετική βαρύτητα έχει δοθεί, τόσο στην περιβαλλοντική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, όσο και στη βιωσιμότητα της επένδυσης, αφού η νέα κατασκευή πληροί - και σε ορισμένα σημεία ξεπερνά - όλους τους υφιστάμενους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μα οι διαγραμμίσεις στην Ε2 έχουν γίνει εδώ και μήνες, με τα πλοία να δένουν δίπλα. Εκτιμώ ότι θα μπορούσαν να γίνουν και στη θέση των παλατιών χωρίς να χρειαστεί να φύγουν τα πλοία. Τι σόι διαγραμμίσεις είναι αυτές που τις εμποδίζουν τα πλοία?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...