Jump to content
Shipfriends

Speedrunner Jet (IMO 9141871)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

Πηγαίνει για πιστοποίηση σε Σίκινο και Φολέγανδρο λόγω της δρομολόγησης του στα λιμάνια αυτά από τις 12 Ιουλίου,μιας που σήμερα έχει διανυκτέρευση στην Μήλο!Επίσης το πλοίο σήμερα μετέφερε την εικόνα της Παναγίας της Χρυσοπηγής όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο!

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ταξιδάκι με το πλοίο το ΣΚ που μας πέρασε. Ακριβέστατο στα ωράριά του και με τις ταχύτητες που πρέπει, εντυπωσιακά γρήγορη φορτοκεφόρτωση στα νησιωτικά λιμάνια. Αδιάφορο εσωτερικά, αρκετός θόρυβος στο πρυμνιό σαλόνι σε σημείο που μόλις και μετά βίας ακούγονταν οι ανακοινώσεις. Μελανό σημείο η εκφόρτωση στον Πειραιά, όπου τουλάχιστον στο πάνω γκαράζ έγινε ερήμην του πληρώματος με τους οδηγούς των ΙΧ να πράττουν κατά το δοκούν, άλλοι αναποδίζοντας, άλλοι γυρνώντας επί τόπου, άλλοι φέρνοντας βόλτες το μπουλμέ. Νομίζω αυτό πρέπει να το κοιτάξουν οπωσδήποτε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

νομιζω ανεκαθεν ηταν πιο γρηγορο απο το 4, το οποιο δε ξερω που οφειλεται. αλλα πραγματικα φετος φτου φτου οποτε χρειαζεται το βλεπω πεταει.

Link to comment
Share on other sites

Κ πιο γρηγορο απο το 4 ειναι αλλα κ πιο ζημιαρικο ομως...παντως το superrunner ακομα δεν εχω καταλαβει εαν ειναι θεμα οικονομιας η ζορισματος κ το πανε με 30κομβους

Link to comment
Share on other sites

Ζημιάρικο γιατί? Αυτή τη σεζόν πρέπει να είναι το μόνο από τα μεγάλα που δεν έβγαλε βλάβη, πλην αυτή του καταπέλτη την περασμένη εβδομάδα.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Ελα ντε. Δε θυμαμαι να ειναι ποτε ζημιαρικο. Ενα τουρμπο σκαει καθε χρονο σε ολα δεν μετραει :D

Για το αλλο μπορει να ειναι και θεμα καιρου. Εκει το κυμα ειναι πιο ζορικο απ οτι στις Δυτικες. Επισης σημαντικο ρολο στην ταχυτητα παιζει και η πληροτητα του γκαραζ. Μετα τα 100ΙΧ πεφτει ζορι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θάνατος αλλοδαπού επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Speedrunner III στην Μήλο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ “ΣΠΗΝΤΡΑΝΝΕΡ ΙΙΙ” Ν.Π. 11886, ότι 74χρονος αλλοδαπός επιβάτης, ο οποίος είχε επιβιβασθεί στο πλοίο από λιμένα Σίφνου με προορισμό λιμένα Πειραιά, είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα της Μήλου, ο ανωτέρω εξετάσθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Μήλου, ο οποίος  διαπίστωσε τον θάνατο του 74χρονου .

Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...