Jump to content
Shipfriends

Τεσσαρακοστή Έβδομη Ιστορία: Τα εγκαίνια του Stela Oceanis το 1968


Recommended Posts

Για να δω ετοιμότητα...:D Ποιό κρουαζιερόπλοιο εγκαινιάσθηκε το 1968 στον Πειραιά?

Μέχρι στιγμής λέω το Stella Oceanis, αλλά μιας και δεν είμαι σίγουρος προσφεύγω στους ειδικούς.:rolleyes:

Ο ευρών...αμειφθήσεται.;)

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς, θα μας απογοητεύσω :D, και θα επιβεβαιώσω την αρχική μαντεψιά του Νηρέα. Κάτι δεν μου γέμιζε το μάτι με την ανοιχτή περατζάδα, τα παράθυρα, και το ύψος των λέμβων. Έτσι, νομίζω ότι οι φωτογραφίες των εγκαινίων δεν είναι στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣ. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι εμφανής η γωνία της σκάλας επιβίβασης σε σύγκριση με το embarkation deck (θυμίζει την πρώτη φώτο του Νηρέα). Επίσης, βρήκα μια φωτογραφία από το cruiseserver του Aphrodite Dining που θυμίζει τη τρίτη φώτο που παρέθεσε ο Νηρέας (διάκοσμος, φώτα, πάνελ).

post-215-128326979984_thumb.jpg

post-215-128326979987_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο "Κυριος Ταξιαρχος" ειναι ακομα εν ζωη αν δεν κανω λαθος, αν εχει κανεις επαφη ας τον ρωτησουμε να μας πει αν θυμαται ποιο ηταν. Με απογοητευει σφόδρα το γεγονος οτι δεν φαινεται σε καμια φωτογραφια το Πουλί:D, οποτε μαλλον ο φωτογραφος ηταν παλιοκομμούνι:P και το παρέλειψε επιτηδες για να και πληξει την Επανασταση και την πατριδα(για την οικογενεια και τη θρησκεια δεν το συζητω). Ελπιζω μετα απο αυτο το ανοσιουργημα, να εκανε διακοπες στο Long Island.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι όταν είπατε για το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣ έκανα μια σύγκριση και δεν μπορώ να πω ότι συμφωνούσα απόλυτα. Αλλά το όνομα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣ ήταν καταλυτικό στοιχείο:D για να συμφωνήσω.

ΥΓ Ο ψηλός κύριος που ξεναγεί τον αδελφό Στυλιανό ποιός είναι?

ΥΓ2 Nick, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση ο φωτογράφος να ήταν ερυθρό μίασμα.:D Όπως είχε πει (εάν δεν με γελά η ασθενής πλέον μνήμη μου:rolleyes:) και ο θρυλικός Πρόδρομος Μποδοσάκης..."ο επιχειρηματίας είναι πάντα με το γκουβέρνο". Με το γκουβέρνο βεβαίως, αλλά όχι και να βάλουνε το πουλί στις επιχειρήσεις τους...ειδικά όταν αυτά είναι κρουαζιερόπλοια.;)

ΥΓ3 Εάν δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση για το Stella Oceanis, θα πρότεινα αυτή η γόνιμη:rolleyes: συζήτηση...να μεταφερθεί εδώ

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...