Jump to content
Shipfriends

Superrunner Jet (IMO 9141883)


Neptune

Recommended Posts

Δεν νομίζω να έκανε λάθος, νομίζω πως έχουμε παρατηρήσει όλοι μας πως φέτος είναι ανεβασμένες οι ταχύτητες του και όταν ήταν Πειραιά είχε πιάσει πάλι 35άρια.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κάποια στιγμή μέχρι και 36 μίλια το είχα δει στο ais. Τα "sold out" πάντως στη Θεσσαλονίκη ξεκινήσανε σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Προ λίγο κατά την αναχώρηση του για Πειραιά αφού μπήκε στη θέση του speed Runner jet II αφού έκλεισε καταπέλτες το άφησε το πήρε ο αέρας γύρισε και έμεινε στην αγκυρα και λέω  «άντε πάλι»  αλλά με μία κίνηση κατάφερε και την μάζεψε «γάτος»… 

Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό έχει Διπλό  bow thruster Προφανώς και το αδερφό του το Speed Runner Jet τα δύο πρώτα έχουν δυο;

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι εμαθα δουλεψε πολυ καλα φετος και στα δρομολογια προς Λημνο και Μυτιληνη

Να το δουμε λοιπον σε μια μεσημεριανη αφιξη στη Μυτιληνη,οπου εδεσε στο παλιο "γαμα" του λιμανιου

 

Link to comment
Share on other sites

Με 100% πληρότητα σε επιβάτες και γκαράζ, μάξιμουμ 32 μίλια δε τα λες και άσχημα.
Με 50% και λιγότερο σε επιβάτες και γκαράζ πάει 33-34 και με κανένα ρεύμα με το μέρος του βαριά βαριά 36 μίλια. 
Στη Θεσσαλονίκη φέτος δούλεψε εξαιρετικά και κέρδισε το κόσμο. Ακόμα και σε κάποιες καθυστερήσεις που είχε άνω της μίας ώρας κανένας δε διαμαρτυρήθηκε για το παραμικρό.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά το καραβάκι είναι λίρα εκατό για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της συμπρωτεύουσας. Έχει φέρει όλα τα γύρω νησιά, που ήθελες ώρες και σε βραδινά δρομολόγια για να τα φτάσεις, δίπλα της και σε ημερήσιο ταξίδι. Σιγά σιγά το υπουργείο πρέπει να μετακινήσει την επιδότηση στις αρχές και στο τέλος καλοκαιριού ούτως ώστε να παραταθεί η περίοδος λειτουργίας του πλοίου. Είναι γελοίο Αυγουστιάτικα να ανεβοκατεβαίνει γεμάτο και να τσιμπάει και την επιδοτησούλα του κι από πάνω. Μέσα Μάη ή από το Πάσχα μέχρι τέλη Ιούνη και αρχές Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, νομίζω πως θα ήταν καλά να επιδοτούνται τα δρομολόγιά του. 

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ...από τις καλύτερες αγορές της εταιρείας! Και αυτό και το αδερφάκι του είναι αξιόπιστα, καλοσυντηρημένα, σχετικά οικονομικά, με πρωτόκολλο που σηκώνει 9μηνη δρομολόγηση και γι' αυτό πιστεύω τα επόμενα χρόνια θα δουλεύουν ακούραστα Μάρτη-Οκτώβρη εξυπηρετώντας χωρίς βλάβες τις περισσότερες γραμμές της Seajets! 

Όσο για το βόρειο Αιγαίο, παρά τις αδιανόητες τιμές φέρνει τη Θεσσαλονίκη πιο κοντά στα νησιά και με καλύτερο ταξίδεμα από το Champion Jet 1 (τροφή για σκέψη αναφορικά με την άγονη του Βορείου Αιγαίου και τις προοπτικές της). Θα πρέπει το υπουργείο, η εταιρεία και οι τοπικοί φορείς να σηκώσουν μανίκια (ο καθένας από το δικό του μετερίζι αλλά με κοινό στόχο) από τον Οκτώβρη, να βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά και ειδικά στα Βαλκάνια, να διαφημίσουν έγκαιρα τη γραμμή με προσφορές early booking ώστε να μεγαλώσει η τουριστική περίοδος και να βγουν όλοι κερδισμένοι...

1 hour ago, Strofalos said:

Είναι γελοίο Αυγουστιάτικα να ανεβοκατεβαίνει γεμάτο και να τσιμπάει και την επιδοτησούλα του κι από πάνω. Μέσα Μάη ή από το Πάσχα μέχρι τέλη Ιούνη και αρχές Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, νομίζω πως θα ήταν καλά να επιδοτούνται τα δρομολόγιά του.

Έτσι ακριβώς είναι! Αλλά που να τα πεις αυτά στη χώρα όπου η επιχειρηματικότητα βασίζεται στο άρμεγμα του δημόσιου ταμείου...

Link to comment
Share on other sites

Τόσο το πλήρωμα, όσο και το κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για το Superrunner Jet και απαίτησαν να έρθει και του χρόνου ακόμα και με το ίδιο πλήρωμα.
Πέρυσι και προπέρυσι με το Champion jet 1 δεν ακούστηκε κάτι παρόμοιο. 
Κακώς όμως κόπηκε το δρομολόγιο τόσο νωρίς, αλλά όπως όλοι ξέρουμε η επιδότηση ήταν μέχρι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Τόσο τη Κυριακή το βράδυ που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από Σποράδες αλλά και στο τελευταίο δρομολόγιο της Δευτέρας που μας πέρασε συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη, λόγω της κακοκαιρίας είχε πολλά οχήματα.
Τη Κυριακή επέστρεψε σχεδόν με 100% πληρότητα σε επιβάτες και γκαράζ. Τη Δευτέρα συγκεκριμένα πήρε πολλά οχήματα προς Αθήνα τα οποία αποβιβάστηκαν στο Μαντούδι και καμιά 300αριά επιβάτες προς όλους τους προορισμούς. 

Edited by SuperRunner
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Aστεία αστεία, κοντεύει 15 χρόνια στην Ελλάδα. Επί Seajets το έχουμε ξαναδεί σε ταχύτητες που είχαμε ξεχάσει ότι έχει.

Πρόσφατα το είδα μάχιμο, σε μια αφιξοαναχώρηση στη Σίφνο (με διαβήτη οι κινήσεις) και στην είσοδο του κόλπου του Αδάμαντα

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...