Jump to content
Shipfriends

Superrunner Jet (IMO 9141883)


Neptune

Recommended Posts

Πολύ χολή η οποία δεν δικαιολογειται από τον -οντως- παραφορτωμενο χρωματισμό....Αντί να χαιρόμαστε που υπάρχουν οικογενειακες εταιρείες,έστω με τις αστοχιες τους,καθόμαστε και...κριμα....Προσοχή μόνο,γιατί αυτές θα μείνουν στο τέλος....

 

Στο κάτω κάτω επιλογές υπάρχουν. Όποιον τον πειράζει το...χρώμα. Ας πάει με τον άλλον. Είναι πιο σοβαρός. 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ας δούμε ολοκληρωμένη την αριστερή πλευρά του Superruner αλλά θα πρέπει να αναμένουμε εάν οι απόψεις στο προφίλ στο facebook του κ. Γιώργου Στεφάνου, θα είναι ικανές για να έχουμε κάποια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Link to comment
Share on other sites

Είχα σήμερα την δυνατότητα να το δω από κοντά. Παρότι φορτωμένο, δεν θα θεωρούσα την "εικαστική" παρέμβαση ατυχή εκτός από δύο σημεία. Ο αετός στο γαλάζιο φόντο και η γραμματοσειρά του Home Port η οποία κατά την άποψή μου δεν "δένει" (συν το ότι το Ανδρος θα το προτιμούσα διακριτικότερο)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπών επειδή τον τελευταίο καιρό σκαλίζω υπερβολικά τα θέματα της Tirrenia ανακάλυψα ότι στα νεότευκτα τότε ταχύπλοα της Scatto και Guizzo που χάθηκαν στην κόλαση της Αλιάγα το 2011 στις διαφημίσεις της εταιρίας έδειχνε δίπλα στο Tirrenia τον Road Runner με τα χρώματα του παρόμοιο αλλά όχι τον original όπως καταλαβαίνουμε η Tirrenia που δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο τότε με την Looney Tunes δεν της έκαναν παρατήρηση. Τώρα θα έκαναν παράπονα για ένα σχέδιο που ούτε καν δεν έχει τα χρώματα του Road Runner εγώ δεν νομίζω.

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει περιπτωση να κυνηγησει κανενας την Golden Star για το road runner

Ετσι κι αλλιως το road runner υπαρχει στην πραγματικοτητα και πανω σε αυτό αλλωστε  στηριχτηκε και η WB όταν δημιουργησε το κομικ.Η Golden Star εφτιαξε στο πλοιο ένα σχεδιο του road runner το οποιο φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με το σχεδιο της WB που ξερουμε ολοι μας.

Link to comment
Share on other sites

Η δεξιά πλευρά του Superrunner έχει βαφτεί πλέον ολόκληρη μπλε και έχουν ξεκινήσει να βάφουν τις πορτοκαλί επιφάνειες του πλοίου. Μια διαφορά που παρατήρησα είναι ότι ο αετός στη δεξιά πλευρά είναι με λευκό φόντο και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να αλλάξει το φόντο στην αριστερή πλευρά (θαλασσί);)

Link to comment
Share on other sites

On 27/3/2017 at 7:58 PM, Superfast VI said:

το όνομα πλώρα έχει γραφτεί με λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά και λίγο πιο πίσω από ότι ήταν. Και πρυμα βέβαια έχει αλλάξει η γραμματοσειρά. Ελπίζω να μην δούμε κάτι άλλο πέρα από το logo στις μπάντες

 

On 28/3/2017 at 10:04 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ας δούμε τις αλλαγές στο Superferry II που ανέφερε ο Superfast VI στο μέγεθος της γραμματοσειράς του ονόματος και στο λιμάνι νηολογίου. Επιπλέον να προσθέσω ότι έχει τοποθετηθεί θυρεό με το λογότυπο της εταιρείας στις μπάντες του. Χθες το έφτιαχναν το περίγραμμα του ονόματος της εταιρείας στη δεξιά πλευρά και όπως είδα σήμερα το πρωί είχε γραφτεί σχεδόν όλο το όνομα και είχαν βαφτεί τρεις πορτοκαλί κυματοειδής γραμμές αλλά Superrunner.

 

On 26/3/2017 at 1:25 AM, pathfinder said:

Ο αετός στο γαλάζιο φόντο και η γραμματοσειρά του Home Port η οποία κατά την άποψή μου δεν "δένει" (συν το ότι το Ανδρος θα το προτιμούσα διακριτικότερο)

τωρα που ολοκληρωθηκε το superferry II, χωρις πτηνα και κρινα:rolleyes:, μπορω να πω οτι η μονη ενσταση μου ειναι oι διαφορετικες γραμματοσειρες (ας ακολουθουσαν ολα το ονομα της εταιρειας στις μπαντες) και το υπερμεγεθες του λιμενα νηολογησης.

η απορια μου ειναι, γιατι στο super runner δεν εγινε κατι αντιστοιχο, με την προσθηκη ισως ενος διακριτικου για την ταχυτητα (δεν με χαλαει το road runner), αλλα φορτωθηκε με οτι ασχετο μπορει να φανταστει κανεις. απο τον αετο των... Η.Π.Α:huh:, μεχρι το highspeed της HSW και απο την "υπερβολικη" ριγα, μεχρι τις πολλες γραμματοσειρες.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Τα βαψίματα στο πλοιο συνεχιζονται και από τη δεξια πλευρα.Το ζοναρι εχει βαφτει κιτρινο ενώ στην πρυμη γράφανε το ονομα.

Μαλλον Δευτερα θα ανεβει στη δεξαμενή στου Σπανοπουλου

 

Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο πρόκειται, αν όλα πανε καλα, να βγει για δοκιμαστικο μεσα στο ΣΚ,ενω μαλλον την άλλη Τεταρτη πρόκειται να παει ταξιδι πιστοποιησης στα νησια που θα προσεγγιζει

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...