Jump to content
Shipfriends

Superrunner Jet (IMO 9141883)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτο αρχιζει και γινεται αστείο.

Ενταξει , θέλουν κατι το εντυπωσιακό - και έτσι πρέπει ,αλλά ας ζητήσουν μια βοήθεια από έναν αρχιτέκτονα ( πχ ο Μολυνδρής που ειχε δάσκαλο τον Κατζουράκη ξέρει και από αυτά... ) ή κανένα ζωγράφο. Αλλιώς ας μπει κάτι πιο απλό , πχ και έτσι όπως είναι με την κορδέλα μόνο και το <<GOLDEN STAR FERRIES >> χωρίς τίποτε άλλο θα ήταν πολύ ωραίο.

Η moby εχει ΠΟΛΥ ωραία σινιάλα και πρωτότυπα γιατί όλο το πλοίο είναι βαμμένο με μια συνέχεια , έχει θέμα <<Looney tunes >> . Δεν είναι καρναβάλι... Οταν έχεις ένα τοίχο και θες να το διακοσμήσεις , αν αρχίσεις και κολλάς ενα γραμματόσημο εκεί , ένα παραπέρα , μια φωτογραφία δίπλα και ένα κάδρο παρακάτω, γίνεται πολύ άσχημο. Γι αυτό αγοράζεις μια ταπετσαρία πχ στο μέγεθος του τοίχου και την κολλάς. Συλλογική παρέμβαση με λίγα λόγια. Αντίστοιχα πρέπει να ενεργήσουν και εδώ, μην παει το πλοίο στα νησιά έτσι καρναβάλι......

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν κι άλλα σενάρια... Κανένα ρινόκερο πχ να τρυπάει το σινιάλο των "απέναντι", κανα λιοντάρι, κάποιο δελφινάκι στην ίσαλο... άμα θες όλα ταιριάζουν :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε να δούμε πρώτα με τι ταχύτητα θα πηγαίνει το TERA JET, όπως επίσης και με τι ταχύτητα θα πηγαίνει το Super Runner, γιατί αν το πάνε με 35 μίλια που τα έχει άνετα δεν υπάρχει περίπτωση το TERA να πηγαίνει πιο γρήγορα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Κακό αισθητικά, confusing αποτέλεσμα που δεν πληροί τις βασικές προϋποθέσεις του branding, άρα δεν χτίζει την εταιρική ταυτότητά του σωστά. Τσιρκολί κοινώς. Κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

*edit: Τώρα πρόσεξα ότι στις μπάντες εμφανίζονται 3 διαφορετικές γραμματοσειρές, αλλά αναφέρεται και η ιστοσελίδα τους πιο πάνω ;) Μαζί με τους αετούς, είναι πιο φορτωμένο και από κατάστημα με χαλιά στην Κάτω Αχαγιά, σκόρδα δεν βάλανε μόνο.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

. Εχω γελασει πολυ τελευαταια σε αυτο το τοπικ.  πολυ χιουμορ  :lol:. Να ναι καλα τα παιδια στην Golden Star . Βεβαια να μην ξεχναμε κιολας οτι πολλες φορες  μια αρνητικη" διαφημιση" η "δυσφημηση" πολλες φορες φερνει θετικα αποτελεσματα. Γενικα οτι χτυπα εντονα κανει μεγαλυτερη εντυπωση. Και στους κυκλους του μαρκετινγκ αυτο ειναι που μετρα στο τελος.  Ασχετα λοιπον απο μας τους καραβολατρες μπορει στο ματι του απλου επιβατη να ναι κατι διαφορετικο και μαλιστα θετικο. 

Link to comment
Share on other sites

Svo, μεγαλύτερη εντύπωση δεν σημαίνει και καλύτερη εντύπωση. Μόλις πιο πάνω αναφέρουμε πολύ συγκεκριμένα τι είναι το πλοίο στα μάτια του επιβάτη (όχι μόνο στου shipfriend) :)

Quote

Γενικα οτι χτυπα εντονα κανει μεγαλυτερη εντυπωση. Και στους κυκλους του μαρκετινγκ αυτο ειναι που μετρα στο τελος. 

Δεν χτυπά έντονα με την έννοια που θα ήθελε, είναι κακό και αδιάφορο.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου θυμιζει κατι κοπελες που φορανε καμια 20αρια φανταχτερα κοματια.

Καθενα μονο του είναι ομορφο και εντυπωσιακο αλλα όλα μαζι τις κανουν να μοιαζουν με λατερνες

Το πλοιο αισθητικα είναι παραφορτωμενο.Σιγουρα ολοι θα το προσεχουν αλλα νομιζω ότι δυσκολα καποιος θα πει καλο λογο για το χρωματισμο του.Οπως και να χει,οπως εχουμε ξαναπει δικο μας δεν είναι,αμα αρεσει στους πλοιοκτητες του μεγεια τους με χαρα τους.Το θεμα είναι να ταξιδευει χωρις προβληματα 

Link to comment
Share on other sites

Ιδιαίτερα μαθήματα branding και τιθάσευσης του αβάσταχτου λαϊκού νταλκά από τον Α.Παναγόπουλο και τους βόρειους άμεσα παρακαλώ...

Παρά τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης παραδοσιακών οικογενειακών ναυτιλιακών, 
όσο πιο μεγάλη η εταιρεία, τόσο ανακατεύονται εξειδικευμένοι άνθρωποι και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Βεβαίως υπάρχουν και αντιπαραδείγματα όπως η MSC cruises, όπου τον τελευταίο λόγο έχει πάντα η κυρία του κυρίου διατάζοντας καθισμένη στο λεοπάρ καναπέ της.

Υπάρχουν πολλοί άνεργοι νέοι αρχιτέκτονες/designers που έστω μ' ένα χαρτζιλίκι θα παρουσίαζαν κάτι αξιοπρεπές.  

Καλά ταξίδια.

Link to comment
Share on other sites

Εχει γινει πολυ κιτς και σίγουρα καποιοι βοηθησαν τους πλοιοκτητες βάλουν αυτές τις "πινελιές".  Θέλανε να δώσουν έμφαση στην ταχύτητα ως "υπερταχυπλοο" αλλά ολοι εμείς γνωριζουμε οτι δεν αποτελει κάτι το ξεχωριστό. Ούτε έχει κάποια υπεροχή ή "διαστημική" τεχνολογία σε σχέση με άλλα..   Με την μετασκευή του Σουπεφερρυ μία χαρά τα πήγαιναν..

Τελικα όμως αυτό που μετράει είναι να έχει μία καλή σεζόν..

Link to comment
Share on other sites

Το χειρότερο είναι το πόσο κοντά έφτασαν στο να έχουν ένα αξιοπρεπέστατο αισθητικά αποτέλεσμα, καθώς η ρίγα, το χρώμα της και ο συνδυασμός με το μπλε του φόντου και την γραμματοσειρά των σινιάλων που έχουν και τα συμβατικά ταιριάζουν, με το μόνο που θα προσέθετα ίσως να ήταν η μετακίνηση του μπλε λίγο πιο χαμηλά στην πλώρη και στην πρύμνη, χωρίς το ανέβασμα, αφήνοντας μια άσπρη ρίγα (όπως το Artemis στην πρώτη του φορά στον Σαρωνικό). Έτσι όπως έγινε μου θυμίζει διάφορα ΚΤΕΛ επαρχιωτικών νομών που οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο περίπου 300.000 ευρώ για ολοκαίνουρια οχήματα, και μετά προσθέτουν τις απαραίτητες κουρτίνες με τα κρόσια.

Link to comment
Share on other sites

Βλέποντας τις φωτογραφίες του Ελληνική Ακτοπλοΐα με τον Roadrunner των Looney Tunes σκέφτομαι αυτό που είχε πει ο Petros P η γνωστή Moby έχει υπογράψει συμβόλαιο για την διαφήμιση των Looney Tunes στα πλοία της η Golden Star Ferries έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο ή θα τους τρέχουν στα δικαστήρια για παραβίαση προσωπικών δικαιωμάτων ;;;. Τώρα δεν θεωρώ ότι είναι άσχημο κατά την άποψη μου βέβαια ίσως λίγο φορτωμένο...Σε γενικές γραμμές όλα γίνονται καθαρά για θέμα διαφήμισης μάλλον. Αλλά και πάλι χαλάει το προφίλ της εταιρίας γιατί έδειχνε σοβαρή από τις διαφημίσεις της αλλά τώρα αλλοιώνει πολύ το προφίλ της

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...