Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 months later...

Αν ειδα καλα στον υπνο μου κατα το Φλεβαρη θα εχουμε το Scandinavia στα περιξ για αλλαγη σινιαλων και προετοιμασια. 

Μολις πεσει και το χρημα θα πουμε και τη νεα του εταιρια

Μιας και ο Neptune μας αποκαλυψε με τον τροπο του τη νεα του εταιρεια(οχι οτι ειχαμε αμφιβολια για το ποια θα ειναι βεβαια :P ),ξερουμε τι σχεδιασμος θα εφαρμοστει την επομενη χρονια?

 

Κατι μου λεει παντως οτι ο ερχομος του Scandinavia θα σημανει και το τελος του Rigel.

 

Kαι γιατι το λεω αυτο:

 

α)Δεν δινω πιθανοτητες σε πλοιο του Βεντουρη να δουλεψει σε καποια γραμμη απο Ηγουμενιτσα(ατιμη κενωνια αγαπητε oceanus)για πολλους και διαφορους λογους(εχουν ειπωθει ξανα καποιοι απ αυτους)

 

β)Το προφιλ του Scandinavia οσον αφορα το ξενοδοχειακο ειναι ιδανικο για Μπαρι-Δυρραχιο

 

γ)Ο ανταγωνισμος στη γραμμη αυτη εχει ενταθει κυριως απο την Adria που δρομολογησε και αυτη''καινουριο'' ^_^ πλοιο φετος(το Aurelia).

 

δ)Να εχει 3 πλοια στη γραμμη(Scandinavia,Bari,Rigel)+το Βridge  ψιλοαδυνατον..

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Το Bari που εχει καλουτσικο γκαραζ και αρκετα κρεβατακια θα μπορουσε να δουλεψει Ηγουμενιτσα το καλοκαιρι αντι του European και του Ionis (Horizon)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μετα το καλοκαιρι το Rigel I την κανει για καποια παραλια !
Μιας και ξεκινησε χθες μια κουβεντα στο θεμα του Rigel I για ανακαταταξεις στο στολο της εταιρειας να θυμισω και μια λιγο παλιοτερη πληροφορια των Ιταλων.

Διαβασα στο navi οτι το Bari εχει βγει προς πωληση.
Επειδη συνηθως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια ειναι πολυ πιθανον ο Βεντουρης να θελει να περικοψει την..πλεοναζουσα χωρητικοτητα και να δωσει τελικα το ενα απο τα 2 πλοια για τα οποια κυκλοφορουν οι σχετικες φημες.
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Η Ventouris Ferries άνοιξε τα πλάνα της για το καλοκαίρι στη γραμμή Ελλάδα Ιταλία και θα έχει δυο πλοία (Rigel I & Bari). Ακόμα όμως δεν έχει ανοίξει πλάνα για τη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο. Με αυτή τη κίνηση αυτή μένει ένα πλοίο (το Rigel II) για τη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο. Δεν πιστεύω ότι θα αφήσει ένα πλοίο στη γραμμή της Αλβανίας. Οπότε θα πρέπει να περιμέναμε κάποια κίνηση για απόκτηση/ναύλωση ενός πλοίου ή συνεργασία με κάποιο άλλο πλοίο για να διπλώσει το Rigel II στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι μας το έχει περιγράψει ο Neptune!! Οπότε πρέπει να ψάξουμε για πλοίο στην Αδριατική που δουλεύει βορειότερα από τη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο!!

On 8/12/2016 at 3:38 PM, Neptune said:

Εκτος του Prince που 99% πρεπει να θεωρειται κλεισμενο κι αλλο πλοιο της Αδριατικης φαινεται να αλλαζει χερια εντος του μηνα και να παραμενει στην Αδριατικη αλλα σε αλλη γραμμη πιο νοτια. Για να δουμε. Περισσοτερα με τις υπογραφες ;)

10 hours ago, Juanito said:

Καλομελέτα κ'έρχεται :rolleyes: .... κ Ι κ ΙΙ κ ΙΙΙ

Αυτά τα λατινικά γράμματα μάλλον πάνε στο όνομα που θα πάρει το πλοίο!!! Σαν να μας λέει Rigel I, Rigel II και τώρα Rigel III

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

η εταιρεια εδω και χρονια, απο τοτε που εφυγαν polaris, venus (siren) και seatrade, πιστευω οτι εχει εγκαταλειψει τα φορτηγα.

αν κρινω απο τα πλοια που εχει φερει εκ τοτε, τη δυναμικοτητα σε κρεββατια και την... αδυναμια σε γκαραζ,  την ενδιαφερουν περισσοτερο οι ταξιδιωτες και τα τουτου τους.

Link to comment
Share on other sites

Για να σου πω τη γνώμη, από τη σκοπιά του επιβάτη, καλά κάνει.

Ξέρεις τι ωραίο που είναι, να μπαίνεις στο γκαράζ και να μη σε χώνουν στην τελευταία τρύπα λόγω των φορτηγών; Άλλο αίσθημα ;)

Link to comment
Share on other sites

Μου κανει εντύπωση πάντως που η γραμμή προς Ηγουμενίτσα και νησιά διαρκεί μονο δυο μήνες. Πρακτικά δηλαδή το Bari και το Rigel I θα δουλέψουν μονο 2 μήνες;

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ιστοσελίδα του Αιγίου αναφέρει ότι η Ventouris θα συνδέει το Αίγιο με Κέρκυρα και Μπάρι με το Rigel II την καλοκαιρινή σεζόν, από Ιούλιο συγκεκριμένα. Tα έχει μπλέξει λίγο με τα πλοία της Ventouris, αλλά να ισχύει άραγε; 

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το δημοσίευμα είναι εκτός πραγματικότητας!!! Η Ventouris Ferries δεν έχει καμία πρόθεση να κατέβει στη Πάτρα αλλά ούτε και στο Αίγιο. Επειδή θα κατεβαίνει το Bari και το Rigel I μέχρι τη Κεφαλλονιά και τη Ζάκυνθο, αυτοί γράφουν ότι θα κατέβει στο Αίγιο!! Ενώ μεταξύ το Rigel II θα προέκυψε από το Rigel III-Rligel I που είναι στο Αίγιο τώρα)=Rigel II :-P 

Link to comment
Share on other sites

περα απο το μπερδεμα των ονοματων και τις... middleton:P για αναπτυξιακες οδους και συντμηση αποστασεων με την ολυμπια οδο, ας κραταμε μια πισινη.

το δημοσιευμα μιλα για τρεις με τεσσερις προσεγγισεις ιουλιο και αυγουστο και πιθανον καμια ακομη το σεπτεμβρη. δεν ειναι δα και κανα τρομερο κοστος να παει 4 φορες στο αιγιο, oταν κατεβαινει μεχρι σαμη, για να ανταποδοσει την ανοχη των αιγιωτων στις υδροβολες και τα ματσακονια.

δεν γνωριζω κατι, αλλα κατι πρεπει να του σερβιραν και του εντυπου για να δουν τι ψαρια πιανουν;)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Η Ventouris θα είχε και τα κατάλληλα πλοία για μεγαλύτερες γραμμές όπως την Αγκώνα, π.χ. το Ρίγκελ ΙΙ. Άφθονες καμπίνες και μεγάλο γκαράζ.

Και μετά με το κάλο, Αγκώνα - Ηγουμενίτσα :) Αρκετά αγανακτούμε κάθε φορά με τις άλλες δύο!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε κάποια φυλλάδια της εταιρείας για το 2017 εμφάνιζε στο στόλο της να δρομολογείται στην Αλβανία και το bridge... Τελικά το εν λόγω πλοίο δούλεψε καθολου για τον Βεντούρη φέτος;

Link to comment
Share on other sites

Πάντως στα φυλλάδια της εταιρίας προ της αγοράς του Rigel iii σαν τέταρτο πλοίο εμφανιζόταν το bridge.... και το συνδύασα με το γεγονός ότι πλέον το πλοίο δεν εχει τα σινιάλα τις Adria.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...