Jump to content
Shipfriends

Maria Buono (IMO 8822167)


Recommended Posts

Το Πλατυτερα πουληθηκε σε Ιταλους (απο τη Ναπολι) και μεσα στο Μαιο πιθανοτατα θα ολοκληρωθει η παραδοση του. Απο το πλοιο εχουνε παρει μπογιες και καβους και τα εχουνε μεταφερει στο Αικατερινη Π.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συμφωνα με οσα ειδα στις διακοπες μου :eek::D και οχι απο τα βιονικα κυαλια μου το πλοιο παραμενει οπως το ξεραμε στην Κερκυρα ακομα. Εγινε προταση απο τους μαφιοζους... συγγνωμη Ναπολιτανους ηθελα να πω... σε ορισμενους απο το πληρωμα και σε 2 πρακτορες να το ακουλουθησουνε στη Ναπολι. Ολοι αρνηθηκανε για δικους τους λογους παντως. Περιμενουνε να πεσει η εξοφληση για να γινει η παραδοση. Το νεο του ονομα θα ειναι BUONA MARIA

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ας δουμε και το MARIA BUONO στα μερη του.Νομιζω που και που φαινεται στο AIS.Οι παντοφλολογοι ας ψαξουν ποια ειναι η παντοφλα διπλα:rolleyes:(δεν φαινεται οποτε δυσκολα)Η φωτο απ το καλο μας www.naviearmatori.net (στην Ischia απο τον Haddock)

normal_PIC02947.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...

Maria Buono (IMO 8822167)

(1990, ex-Πλατυτέρα, Chiezuru Maru)

Πάμε να δούμε μία φωτογραφία του πλοίου από τον Ιούλιο του 2005, ως ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ στη Κέρκυρα μαζί με το αδελφό ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ και να παρατηρήσουμε τις διαφορές στις μετασκευές των δύο πλοίων, σε σχέση με το πως ήταν στην αρχική τους μορφή.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες που προστέθηκαν στις ωραίες που ήδη υπήρχαν από το πρώην  Πλατυτέρα. Έχουμε, λοιπόν, πρύμνη με τα απόνερά της, ανοικτό κατάστρωμα, άποψη από τα σαλόνιαεν πλω για την Casamicciola της Ischia και στο λιμάνι της. "Βonus track" μερικές φωτογραφίες του πλοίου 12 χρόνια πριν.

 v2?user_id=10151545&webp=true&sig=df3ecd  v2?user_id=10151545&webp=true&sig=1ab45c  v2?user_id=10151545&webp=true&sig=9fb8ee

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...