Jump to content
Shipfriends

Ανανέωση διπλωμάτων


Recommended Posts

Καλημερα,ηθελα να ρωτησω αν ξερει η εχει κανει καποιος ανανεωση στο διπλωμα του σαν Υποπ/ρχος και φυσικα το GMDSS .Που? πως? τι εκανε ? τι χρειαστηκε ? Και αν υπαρχει αλλος ευκολος τροπος ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπερα συναδελφοι.Εχω μια ερωτηση η οποια θελει απαντηση εως αυριο το πρωι.Ειμαι διπλοματουχος Υποπλοιαρχος και υπηρετω σε ρυμουλκο ως Κυβερνητης με διπλωμα ναυτολογημενος και εργαζωμαι σε βαρδιες.Θελω λοιπον να ναυτολογηθω Υποπλοιαρχος για 12 μηνες ωστε να ανανεωσω το διπλωμα μου χωρις ΚΕΣΕΝ για συνεχους ικανοτητας.Στο λιμεναρχειο αρνηθηκαν να μου το κανουν με το αιτιολογικο οτι δεν μπορει να ηγειται καποιος Υποπλοιαρχος ναυτολογημενος στην βαρδια 8ωρου του ρυμουλκου και αν θελω να με βαλουν Πλοιαρχο (ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΑΠΟΜΑΧΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ενω για Υποπλοιαρχος ειναι τα ιδια με του Κυβερνητη).Για αυτο παρακαλω αν καποιος εχει καποια ιδεα τι γινεται η αν μπορω να κανω κατι σχετικα με αυτο ας απαντησει εδω η με πμη ακομα ας μου δωσει το νουμερο του για να τον παρω να μιλησουμε. .....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΠΟΛΥ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Έκδοση διπλωμάτων ναυτικής ικανότητας με πλαστά πιστοποιητικά σπουδών??

Τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, διέταξε η Εισαγγελία Πειραιά, μετά τις καταγγελίες για κατάθεση πλαστών πιστοποιητικών σπουδών, για την έκδοση διπλωμάτων ναυτικής ικανότητας.

Οι καταγγελίες έγιναν γραπτώς στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος και για την υπόθεση έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται 24 φάκελοι από τις υπηρεσίες Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του υπουργείου Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Σημειώνεται ότι οι τίτλοι σπουδών είναι προαπαιτούμενοι για την απόκτηση πτυχίων ναυτικής ικανότητας, όπως δίπλωμα προϊσταμένου αρχιθαλαμηπόλου Εμπορικού Ναυτικού.

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...