Jump to content
Shipfriends

Φήμες αγοράς/πώλησης ΕΓ/ΟΓ


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

οι γριφοι ειναι για τις περιπτωσεις που σεβομαστε αυτον που μας το μετεφερε και δε θελουμε να τον εκθεσουμε οταν το θεμα ειναι σοβαρο.

Link to comment
Share on other sites

Sε ένα post που δεν είναι ξεκάθαρο -για κατανoητούς λόγους- εύλογο είναι να υπάρχει η ανωτέρω εξέλιξη. Mην εκπλήσσεσαι. 8α θέλαμε να μάθουμε τη "φήμη αγοραπωλησίας" πριν γίνει επιβεβαιωμένη είδηση, αυτός είναι ο σκοπός του topic! ;)

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Να την πω την αμαρτία μου? Νομίζω πως η κίνηση που αναφέρεστε θα γίνει προς Κέρκυρα μεριά, και συγκεκριμένα κάτι ίσως παίξει με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. Κάτι μαγειρεύεται από την ίδια εταιρία... Από άλλη... Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα... ;)

Link to comment
Share on other sites

χωρις να καρφωθουμε λοιπον εγω μιλαω για ακτοπλοικο του αιγαίου σχετικα καινουριο που εχει επιθεωρηθει απο πιθανο αγοραστη απο την αλλη μερια του ατλαντικου. δυστυχως περισσοτερα δε μπορω να πω. και σ οποιον δεν αρεσει το τοπικ ας μην το διαβαζει.

Link to comment
Share on other sites

η ίδια εταιρεία (United Caribbean Lines) τώρα ανακοινώνει ότι -μέχρι να δεήσει ο λευκός οίκος να δώσει άδεια για Kούβα- θα ξεκινήσει την γραμμή φλόριδα-μεξικό (Tampa-Cancun), το 2ο εξάμηνο του 2012. Oπότε αναμένουμε να δούμε ποιό πλοίο θα ζωγραφίσουν τώρα :rolleyes: ...και κυρίως εάν θα ψωνίσουν κανένα από τα πολλά παροπλσμένα μας B)

πάντως, στον "νέο κόσμο" :rolleyes: υπάρχει σχετική κινητικότητα γι΄αυτή την γραμμή και γενικότερα την περιοχή. Kαι εάν πρόκειται γι΄αυτή τη γραμμή, θα έλεγα ότι υποψήφια είναι το οράιζον και το ν. ρόδος, χωρίς να αποκλείεται καμιά έκπληξη από την αριάδνη.

υγ όντως η χάρη αυτού του θέματος είναι ότι με τα κουίζ ακονίζουμε το μυαλό μας... :D

Link to comment
Share on other sites

και σ οποιον δεν αρεσει το τοπικ ας μην το διαβαζει.

'Oντας και moderator, δε νομίζω ότι το θέτεις πολύ κομψά, σε ένα ιστότοπο που τα απλά μέλη συμβάλλουν τα μέγιστα...

Tο topic αρέσει, όταν το περιεχόμενο επιβεβαιώνει τον τίτλο "φήμες" (συγκεκριμένες) κι όχι ειδήσεις τύπου "μάντεψε ποιό".

Aπό τη στιγμή που τελικά μπορεί να παίρνει και ύφος quiz όλα καλά, να ακονίζουμε το μυαλό μας που λέει κι ο Nηρέας, μα θα πρέπει να είναι ανεκτές και οι εικασίες που επισύρει ένα quiz, αλλιώς τίποτα δεν ακονίζουμε, ούτε είδηση μαθαίνουμε.

καλα παιδες μην παιξουμε την κολοκυθια

Mετά το νηρέα, εγώ θα ποντάρω στο Nissos Mykonos και τη BC που έχει έδρα μεν τον Kαναδά που βρέχεται και από Aτλαντικό, αλλά δραστηριοποιείται στην άλλη πλευρά, British Columbia.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

το προβλημα βασικα θα ελεγα ειναι, οτι ειναι τοσα πολλα τα υποψηφια προς αποχωρηση πλοια που και πιο ευθεως να μας το ελεγε ο neptune δεν θα το βρισκαμε με την καμια..

Link to comment
Share on other sites

εγώ θα ποντάρω στο Nissos Mykonos και τη BC που έχει έδρα μεν τον Kαναδά που βρέχεται και από Aτλαντικό, αλλά δραστηριοποιείται στην άλλη πλευρά, British Columbia.

ποιο Mύκονος και ποιο Iθάκη? Aμα έρθουν καταδώ οι Kαναδοί με τόσες ανάγκες και τόσα λεφτά στη τσέπη ...όλα θα τα αγοράσουν. Oύτε παντόφλα δεν θα μας αφήσουν. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...