Jump to content
Shipfriends

Superfast II (IMO 9458511)


Recommended Posts

Το πλοίο αναμένεται να μεθορμίσει στην νότια προβλήτα του νεωρίου προκειμένου να φορέσει τον αριστερό καταπέλτη και εν συνεχεία την Κυριακή να αναχωρήσει για Πάτρα όπου την Τρίτη επανέρχεται στα δρομολόγια του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από το δεξαμενισμό του Superfast ΙI στο ναυπηγείο Viktor Lenac στη Ριεκα της Κροατίας. Σε αντίθεση με το Superfast I, το Superfast II μπήκε με τη πρύμη στη δεξαμενή όποτε θα έκαναν εργασίες στα αξονικά συστήματα του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

Εάν είχε καιρό θα ήταν πιο εύκολο να μπει με τη πλώρη στη δεξαμενή!!! Εφόσον οι γερανοί της δεξαμενής είναι στη πρύμη του πλοίου αλλά και η πρόσβαση από τη στεριά συνηθίζεται να τραβιούνται οι άξονες!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τραυματισμός επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ Superfast II στην Ηγουμενίτσα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFAST II'' Ν.Π. 11930, για περιστατικό τραυματισμού ενός 75χρονου οδηγού Φ/Γ οχήματος, εντός του γκαράζ.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ηγουμενίτσας προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου προς λιμένα Μπάρι Ιταλίας, επέστρεψε στο λιμένα Ηγουμενίτσας, από όπου ο 75χρονος τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

περιεργη πορεια αποψε. λιγο μετα το δουκατο γυρισε δυτικα, σα να επροκειτο να παει απ'ευθειας bari και στο υψος των παξων, ξανα γυρισε ανατολικα για να περασει νοτια απο το νησι προς ηγουμενιτσα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Δεμενο το βαπορι μας στη πατρα ενα μεσημερακι με συνεφεια.τρεξιματα γενικως δεν εχει γυρω γυρω αλλα βασανιζεται στις παντες χαμηλα απο τα fenter τις πατρας καθως στα σημεια που ακουμπαει εχει πολλα γδαρσιματα κ εχει φυγει κ το χρωμα!εντυπωσιαζει το φαρδυ γκαραζ που ειναι χωρις κολωνακια κ η ραμπα που παει στο καταμπαρο..γενικα αυτο κ αδελφακι του τιμια πλοια με καλες πληροτητες αλλα μικρους εσωτερικους χωρους αφηνουν λεφτα στο ταμειο της εταιρεια τους

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...

Λίγο Superfast II στο Patrasso κατά την αναχώρηση. Δε μας βολεύει η εγγύτητα αλλά ιδιαίτερη πόζα θέλω να πιστεύω. Και κατά την έξοδο με τον ήλιο τον πράσινο, τον ήλιο που ανατέλλει να το φωτίζει :D.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...