Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Ασθένεια Πλοιάρχου του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Παντελεήμων στη Θάσο 

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ὠρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Πρίνου Θάσου, ότι ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” Ν.Π. 10553, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Καβάλας στον λιμένα Πρίνου ν. Θάσου, έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.

Το εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Πρίνου, ενώ ο ανωτέρω Πλοίαρχος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας δούμε το Άγιος Παντελεήμων σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πρίνου με τα νέα χρώματα της ΑΝΕΘ, που στο συγκεκριμένο πλοίου μου θυμίζουν τα σινιάλα της εταιρειας Θασιακα Πορθμεία ΝΕ (Thassian Sea Lines)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Άγιος Παντελεήμων είναι η παντόφλα που ταιριάζει καλύτερα για τις απαιτήσεις της γραμμής Καβάλα Πρίνου. Το γκαράζ του πλοίου έχει 6 γραμμές φόρτωσης για ΙΧ, με συνολική χωρητικότητα 70 ΙΧ. Η επιβίβαση των επιβατών γίνεται από τις δυο σκάλες που είναι πλώρα και από τις δυο πρυμνιές σκάλες, που σε οδηγούν στο κατάστρωμα της γέφυρας και του σαλονιού. Συναντάμε το δεξιό διάδρομο που μας οδηγεί στο μοναδικό σαλόνι του πλοίου, στο χώρο του πληρώματος και στη γέφυρα. Στο διάδρομο υπάρχουν άσπρα πλαστικά καθίσματα κατά το μήκος, οπότε όταν κάθεται ο κόσμος εκεί είναι δύσκολο να περάσει επιβάτης. Το σαλόνι έχει αντικριστά καναπέδες σε μπλε στις άκρες και κόκκινη απόχρωση στη μέση, ενώ πρυμα υπάρχει και το μπαρ του πλοίου που λειτούργει κανονικά. Βγαίνοντας από το σαλόνι από την αριστερή πλευρά έχουμε τον αριστερό διάδρομο του καταστρώματος, που έχει κατά μήκος άσπρα πλαστικά καθίσματα

Πρύμα από το σαλόνι είναι το ένα μικρό ανοικτό κατάστρωμα με λίγα άσπρα καθίσματα και οι τουαλέτες στις μπάντες. Ανεβαίνοντας από τις σκάλες πρύμα αριστερά φτάνουμε στο ανοικτό κατάστρωμα της κόντρας γέφυρας, που έχει τετράδες με αντικριστά άσπρα καθίσματα, με το μεγαλύτερο μέρος να είναι σκεπασμένο, για τη προστασία από τον ήλιο.

Το πλοίο ήταν πολύ καθαρό και σε πολύ καλή κατάσταση τα καταστρώματα. Με μια μικρή εξαίρεση στα καθίσματα του ανοικτού καταστρώματος της κόντρας γέφυρας, που υπήρχαν αρκετά που ήταν λερωμένα και μαυρισμένα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Άγιος Παντελεήμων σταμάτησε χθες τα δρομολόγια του στη γραμμή Καβάλα Πρίνο και έδεσε στον Πρίνο για την ακινησία του. Στα θέματα του ΣΑΣ στις 2 Νοεμβρίου, βλέπουμε ότι το Άγιος Παντελεήμων θα κάνει την έξτρα ακινησία των 45 ημέρων από την 01/11/23 έως τις 15/12/23.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...