Jump to content
Shipfriends

Anna Maru (IMO 7809297)


Recommended Posts

Το πλοίο (Aegean Glory) ναυλώθηκε από την Υδραΐκη, για όσες ήμερες θα χρειαστεί για να ξεκινήσει πάλι το Πλατυτέρα των Ουρανών.

Eγώ πάλι βλέπω τις τελευταίες ημέρες από τον κόλπο της Ελευσίνας, το ΑΝΝΑ MARU να εκπέμπει συνεχώς σήμα στο σύστημα AIS. Μήπως προετοιμάζεται για να αντικαταστήσει το AEGEAN GLORY, το οποίο αντικατέστησε το KASSANDRA DELFINUS, το οποίο με την σειρά του είχε αντικαταστήσει το ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ :wacko: ???

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον ούτε το φετινό καλοκαίρι πρόκειται να ταξιδέψει το ANNA MARU που εξακολουθεί να βρίσκεται δεμένο στο Πέραμα. Σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει δύο χρόνια παροπλισμού (από τον Σεπτέμβριο του 2010 οπότε και ολοκλήρωσε τις κρουαζιέρες στη βόρεια Ελλάδα), με μοναδικές μετακινήσεις του (και αρκετές μάλιστα) όλο αυτό το διάστημα εντός των ορίων της ευρύτερης ΝΕΖ του Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Κατι ακούγεται οτι ψαχνονται οι ιδιοκτήτες να το κατεβάσουν Ρόδο για την επόμενη σεζόν.

Δυστυχώς δε βλέπω να επιβιώνει ουτε και εκεί καθώς μιλάμε για μια ήδη υπερ-κορεσμένη γραμμη στην οποια δραστηριοποιουνται τα Σύμη, Παναγια Σκιαδενή, Πρωτευς, Νικολαος Χ, Sea Star!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

4,5 χρόνια κάθεται το πλοίο πλέον και δε βλέπω σύντομα να δραστηριοποείται....Το Πλατυτέρα πάει καλα , έχει το κοινό του...Κρίμα γιατι το συμπαθώ το πλεούμε απο όταν ηταν της Ηπειρωτικής...

Link to comment
Share on other sites

To προβλημα με το Αννα μαρου ειναι η μεγαλη καταναλωση που εχουν οι δυο ισχυρες μηχανες του και η κακη του υδροδυναμικη, δεν εχει τρεξει ποτε καποιο πειραμα στο πολυτεχνειο

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

σήμερα το Anna Maru άφησε το λιμανάκι της ελευσινας και ήρθε στο ναυπηγείο του σπανοπουλου στη σαλαμινα

 

Ξερουμε αν αυτο σημαινει επαναδραστηριοποιηση του πλοιου ή ειναι ενα απο γνωστα πηγαινελα που κανει τον τελευταιο ενα χρονο

Σύμφωνα με το AIS άφησε το πέραμα και πήγε στου Σπανοπουλου...Θα κάνω την ίδια ερώτηση με αυτή του polmyt πριν 5 χρόνια :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το Anna Maru είχε κάνει ένα δοκιμαστικό στο Σαρωνικό στις 23/6/16. Χθες το μεσημέρι πήγε στο Τροκαντερό και σήμερα ξεκίνησε ημερήσιες κρουαζιέρες προς Ύδρα Πόρο Αίγινα, μετά από 5 χρόνια παροπλισμοu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Το Anna Maru ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι μετά από 5 χρόνια παροπλισμού λόγω των αυξημένων  κρατήσεων που υπήρχαν στην εταιρεία. Από ότι μαθαίνω θα συνεχίσει να ταξιδεύει και το χειμώνα μιας και θεωρούν ότι είναι καλύτερο για να αντιμετωπίσει το ανανεωμένο Cosmos.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο hcg.gr αναφέρεται ότι χτες συνεληφθει ο καπετανιος του πλοιου στην Υδρα ,γιατι απεπελυσε χωρις αδεια από τον φλοισβο.Χτες όμως το πλοιο δεν εφτασε μεχρι την Υδρα μιας και εξω από τον Πορο επεσε η ταχυτητα του,εδεσε στον Πορο,απο οπου εφυγε λιγο αργοτερα για τον Φλοισβο με μειωμενη ταχυτητα.

Οποτε είναι πιθανον να η συλληψη να εγινε τη Δευτερα και χτες να προεκυψε καποια βλαβη στο πλοιο

 

Quote

 

Ένας 53χρονος ημεδαπός, Κυβερνήτης του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους “ΑΝΝΑ ΜΑΡΟΥ” Ν. Π. 6731 συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, διότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε αποπλεύσει από το λιμένα Φλοίσβου,  άνευ άδειας απόπλου από την οικεία  Λιμενική Αρχή.
  Από το Λιμεναρχείο Ύδρας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων.

 

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...