Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Νεο όνομα για το πρωην Regent Sky, πλεον λέγεται ΖΟΕ (ειχε χιούμορ ο νονός) και πάνω του ανεμίζει για πρώτη φορά κάποια σημαία, η ένδοξη των νήσων Comoros.

Πάρτε κ μια φωτο απο το blog του βατσιμάνη του πλοίου για επιβεβαιωση

post-21-128326980014_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Με αφορμή την πολύ καλή φωτογραφία του gpan, την κάπως αδιάφορη δική μου, αλλά και άλλων φωτογραφιών του πλοίου που έχουν ανέβει και πιό παλιά στην Gallery των shipfriends, και των πολλών hits που κάνουν κάθε φορά, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πλοίο και τις όποιες εξελίξεις γύρω από αυτό. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του (πλέον) ZOE, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή θα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα των Most Viewings φωτογραφιών του φόρουμ (χωρίς βέβαια εννοείται αυτό να είναι αυτοσκοπός).

Μου είχε προξενήσει εντύπωση το γεγονός ότι όταν είχα πρωτοξεκινήσει την προσωπική μου ιστοσελίδα είχε επικοινωνήσει μαζί μου -μέσω αυτής- ένα πολύ μεγάλο Ναυτιλιακό site από την Γερμανία (αν θυμάμαι καλά), και μου είχαν ζητήσει την άδεια (ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που σέβονται το Copyright :)) να αναδημοσιεύσουν μία φώτο δική μου με το πλοίο στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας. Ταυτόχρονα με παρακαλούσαν πολύ ευγενικά να τους κρατώ ενήμερους σχετικά με οποιαδήποτε εξελίξη σχετικά με το μέλλον του πλοίου (και μόνο για αυτό, από τόσα κρουαζιερόπλοια που ενεργοποιούνται στην χώρα μας ή την επισκέπτονται) υπέπεπτε στην αντίληψη μου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...

Βέβαια, προσπερνάνε έντεχνα το γεγονός ότι και η δανειοδότηση για την αποπεράτωση του πλοίου ήταν μέγα σκάνδαλο, και η "πώληση" των ναυπηγείων στον όμιλο αλλά και το γεγονός ότι οι πρακτικές του ομίλου και του ιδιοκτήτη του αποτελούν μαθήματα για νομικούς ως ο ορισμός της απάτης. Βίος και πολιτεία.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι από ώρες λειτουργίας θα ήταν κατακαίνουργες. Από συντήρηση?

'Οσο για τον συγχωρεμένο τον Λελάκη αν θυμάμαι καλά είχαμε αναφέρει διάφορα στο παρελθόν για τον βίο και την πολιτεία του.

Edited by pathfinder
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...