Jump to content

- - - - -

Πειραιάς - Χανιά

667 replies to this topic

#661 NIKOSNAXOS

• eMembers
  • 262 posts

Posted 11 April 2012 - 00:12

Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε ομως το ΣΑΣ να εγκρινει κανενα δρομολογιο το οποιο θιγει τα συμφεροντα αλλης εταιρειας. Δε μπορεις να εγκρινεις δρομολγια της ΝΕΛ παντου σε ολη την Ελλαδα και εκει (στα Χανια) να κανεις τα στραβα ματια. Ειναι πολυ τραβηγμενο.

#662 giorgos1094

• Members
  • 25 posts

Posted 11 April 2012 - 16:29

Δηλαδή κύριε Πάνθηρα δέχεστε να υπάρχει μόνο μία εταιρεία στη γραμμή,να ανεβάζει τις τιμές όποτε της καπνίζει,για να μην πάθει αιμορραγεί η εταιρεία του Κύριου Βαρδινογιάννη??'Οποιο σκεπτικό και αν έχει ο Ιταλός,σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ των Χανίων και του ανταγωνισμού...

#663 panthiras1

• eMembers
  • 130 posts

Posted 12 April 2012 - 23:03

Για σκέψου όμως να μπεί ο Ιταλός στα Χανιά, να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΝΕΚ και στη συνέχεια να φύγει....
Είμαι υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Και εγώ θέλω μια δεύτερη εταιρεία στα Χανιά (όπως παλιά με την Μπλου Σταρ) για να έχω μειωμένα εισητήρια λόγω ανταγωνισμού.
Όχι όμως να κλείσει η ΑΝΕΚ.
Ότι και να πιστεύει ο καθένας μας για την ΑΝΕΚ, σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε όλοι. Τόσα χρόνια δεν άφησε ποτέ τα Χανιά χωρίς δρομολόγιο.
Θα το εφαρμόσει αυτό ο Ιταλός ή θα πεί ότι μειώνω τα δρομολόγια, επειδή με την κρίση είναι ασύμφορα τα καθημερινά....

Edited by panthiras1, 12 April 2012 - 23:04 .

#664 MILTIADIS

• eMembers
  • 198 posts

Posted 12 April 2012 - 23:33

Εγω ειμαι της αποψης οτι την ΑΝΕΚ δεν θα την κλεισει ουτε ο Ιταλος,ουτε ο Γερμανος,ουτε ο Ρωσος..Αν ειναι να της συμβει το μοιραιο θα της συμβει ουτως η' αλλως με Ιταλο στα Χανια η' χωρις.Βλεπουμε τι ζορια τραβαει με απληρωτο τον κοσμο απο τον Οκτωβρη και γι αυτο δεν φταινε οι αιτησεις του''Ιταλου''για τα Χανια.

Αφηστε φυσικα που εγω δεν πιστευω οτι η ΑΝΕΚ ειναι αντιμετωπη με τον κινδυνο ολικης καταρευσης..Αντε να πουλησει τα πλοια που εχει στην Αδριατικη και να μεινει με ενα σχημα 4-5 πλοιων στο εσωτερικο και στο τελος να πουληθει κι αυτη σε κανενα αλλοδαπο.Αυτο προκρινω σαν το πιο πιθανο σεναριο..

Οσο για το μελλον της γραμμης των Χανιων..Καταρχην φιλε panthiras φανταζεσαι τον ερχομενο χειμωνα να επικαλεστει η ιδια η ΑΝΕΚ αδυναμια καθημερινης καλυψης του δρομολογιου και οχι καποιος ανταγωνιστης(που μπορει και να μην υπαρξει καν)? :ph34r: Τοτε τι θα λεμε που σαι ρε Γκριμαλντι να μας σωσεις οπως καναμε ολα αυτα τα χρονια εμεις οι Χανιωτες με τους διαφορους Παναγοπουλοστριντζαιους,Βγενοπουλους κτλ που τους ζαλιζαμε να μας βαλουν καραβι και μετα δεν μπαιναμε? :P

Προσεξτε γιατι μας βλεπω στο τελος να φευγουμε με ΕΛΛΗ Τ απο το Ρεθυμνο κι τοτε θ αναστηθει και το ΑΡΚΑΔΙ και θα μας τραβαει ζαρπες :lol:

Καμια γραμμη δεν ειναι τσιφλικι καμιας εταιρειας..

Edited by MILTIADIS, 12 April 2012 - 23:38 .

Με το βλεμμα στο μελλον

#665 Cpt Smith

• eMembers
  • 54 posts

Posted 29 April 2012 - 07:57

Εγώ σαν επιβάτης θα ήθελα να υπάρχει ανταγωνισμός και από τα Χανιά. Οπως ταξίδεψα για Ηράκλειο με την ΑΝΕΚ έτσι θα ήθελα να έχω την επιλογή να ταξιδέψω και από Χανιά με την Minoan ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Σαφώς και δεν πρόκειται να λυπηθώ καμιά εταιρεία ούτε και να στεναχωρεθώ, αλλά πρέπει κι αυτοί να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει άρδην...

#666 NHSOS XIOS

• eMembers
  • 6164 posts
  • LocationIONIA VIP

Posted 06 May 2012 - 23:27

View PostCpt Smith, on 05 May 2012 - 17:05 , said:

Πιστεύω πως αυτό ή τα Λευκά Ορη θα ήταν μια χαρά για τα Χανιά...αφού δεν αρέσει το Λατώ :P

View Postolympia palace, on 05 May 2012 - 18:36 , said:

Με μια ανακαινισούλα βέβαια στο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ή στο ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ θα ήταν ότι πρέπει και σκάλες ανώτερο από το ΛΑΤΩ στα Χανιά.

View Postandreas dnspls, on 06 May 2012 - 13:33 , said:

ειναι υπεροχο πλοιο ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ απο ολες τις πλευρες..!!

Αρεσει δεν αρεσει το ΛΑΤΩ δεν υπαρχει λογος να αντικατασταθει.Ανταγωνισμος δεν υπαρχει στην γραμμη,πολλα κρεβατια εχει και σιγουρα καιει 2 κουβαδες λιγοτερα πετρελαια απο τα ΣΟΦΟΚΛΗΣ/ΛΕΥΚΑ.

Και εγω μαζι σας στο να αντικατασταθει το συγκεκριμενο σκαρι αλλα οσο η ΑΝΕΚ παιζει μπαλα μονη της πιο πιθανο ειναι να δουμε το πλοιο να φευγει αφου η Ελλαδα βγει πρωτα απο το μνημονιο(υπολογιστε τα χρονια :P ).

#667 giannisk88

• eMembers
  • 130 posts

Posted 07 May 2012 - 08:12

Νήσος Χίος αυτό που λές ισχύει, εδώ στο Ηράκλειο για να αντικαταστήσει τα για πολλούς Ηρακλειώτες, άσχημα, παλιά (και άλλες εκφράσεις που δε μπορώ να πώ) Κρήτη 1,2 έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια και μάλιστα το έκανε ΜΟΝΟ επειδή υπάρχει και ανταγωνισμός με τις Μινωικές. Τα αποτλέσματα του ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός βρίσκονται στο Πειραιάς-Χανιά. Μακάρι να έβαζαν ένα άλλο πλοίο αντάξιο του Έλυρου (κάνα Αριάδνη πχ που είχαν μισθώσει παλιότερα σαν εταιρεία η ΑΝΕΚ).

Edited by giannisk88, 07 May 2012 - 08:13 .

#668 Cpt Smith

• eMembers
  • 54 posts

Posted 07 May 2012 - 16:10

View PostNHSOS XIOS, on 06 May 2012 - 23:27 , said:

Αρεσει δεν αρεσει το ΛΑΤΩ δεν υπαρχει λογος να αντικατασταθει.Ανταγωνισμος δεν υπαρχει στην γραμμη,πολλα κρεβατια εχει και σιγουρα καιει 2 κουβαδες λιγοτερα πετρελαια απο τα ΣΟΦΟΚΛΗΣ/ΛΕΥΚΑ.

Και εγω μαζι σας στο να αντικατασταθει το συγκεκριμενο σκαρι αλλα οσο η ΑΝΕΚ παιζει μπαλα μονη της πιο πιθανο ειναι να δουμε το πλοιο να φευγει αφου η Ελλαδα βγει πρωτα απο το μνημονιο(υπολογιστε τα χρονια :P ).

Φίλε μου δεν νομίζω πως με παρακολουθείς ! Το δικό μου ποστ ήταν κατά κάποιο τρόπο "ειρωνικό" αφού στο νήμα του Λατώ έγραψα πως το πλοίο είναι εξαιρετικότατο αφού πριν μιά εβδομάδα ταξίδεψα μαζί του, και πέσαν να με φάνε οι τοπικοί :D γι' αυτό έγραψα "αφού δεν αρέσει το Λατώ"...Βέβαια ο μέσος Χανιώτης που ταξιδεύει 20-30 φορές τον χρόνο :D ξέρει καλύτερα από εμένα που το ταξίδεψα μιά φορά μέχρι τώρα...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users