Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

ο "γιατρός" των μικρών κυκλαδων 

έχει την μεγάλη εκτίμηση μου, το έχω ταξιδέψει 4 φορές 

άλλη αίσθηση όταν μπαίνεις στον "γιατρό" των μικρών κυκλαδων 

Link to comment
Share on other sites

Έπλευσα με πλοίο τον Ιούνιο από τη Νάξο στην Αμοργό. Ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά ταξίδια με φέρι που έχω πάει. Ένα τόσο φιλικό πλοίο και τα νησιά είναι όμορφα.
Μπορείτε να δείτε ένα σύνολο φωτογραφιών του πλοίου κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Express Skopelitis to Amorgos

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας δούμε σε πολλές αλλά διαφορετικές φωτογραφίες, τον πανέμορφο Σκοπελίτη, σε μια πρωινή καλοκαιρινή αφιξοαναχώρησή του στο λιμάνι της Ηρακλειάς, τον περασμένο Αύγουστο, ερχόμενο από Κατάπολα-Κουφονήσι-Σχοινούσα. Ο καπετάν Γιάννης όπως πάντα, περνάει το πλοίο κοντά στα βράχια από αριστερά και κάνει μια εντυπωσιακή δεξιόστροφη μανούβρα κοντά στο μικρό λιμάνι και να δέσει. Όπως κάθε πρωί στην Ηρακλειά, με τον Σκοπελίτη έρχεται μέχρι και το ψωμί (από την Αμοργό). Κάθεται για ακριβώς 10 λεπτά στο λιμάνι και στη συνέχεια αναχωρεί για τη Νάξο όπου κάθεται μέχρι τις 14:30, ώστε να φορτώσει τα αμέτρητα πακέτα που θα μεταφέρει και θα ξεφορτώσει την ίδια μέρα το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιά.

Υ.Γ. Ίσως κάποια άλλη φορά να ανεβάσω και την μεσημεριανή του αφιξοαναχώρηση απλά για να μην γίνομαι κουραστικός τώρα με τις πολλές φωτογραφίες.

Edited by Αρακλειανός
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα ο Σκοπελίτης στην επιστροφή του από Νάξο μετά το Κουφονήσι δεν προσέγγισε τη Δονούσα και τη 'γιάλη και πήγε απευθείας στα Κατάπολα λόγω του σημερινού δυνατού γαρμπή.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ο Σκοπελίτης έφυγε από την Νάξο χωρίς επιβάτες και πακέτα απευθείας για Κατάπολα λόγω του καιρού, εντύπωση μου κάνει το ότι αν είναι τόσο κακός ο καιρός, πως και δεν τον σταμάτησαν στη Νάξο μέχρι να ηρεμήσει... Στο μεταξύ την προηγούμενη φορά πρέπει να ήταν χειρότερος ο καιρός αφού δεν ταξίδευαν ούτε τα μεγάλα καράβια και αυτός πήγε παντού εκτός από την Δονούσα και την Αιγιάλη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ας τον δούμε λοιπόν τον Σκοπελίτη τραβηγμένο στη στεριά, στο Ναυπηγείο Παναγιωτάκη για την φετινή του συντήρηση. Όπως βλέπουμε είχε γίνει και ένα άνοιγμα σε ένα σημείο κοντά στην δεξιά άγκυρα το οποίο έχει τώρα μπαλωθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...