Jump to content
Shipfriends

Γραμμές Ευβοϊκού


Recommended Posts

Έπεσε ένα ημερολόγιο στα χέρια μου με την συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν γνωρίζω περισσότερα εκτός ότι έχει τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία

  • Αμάλθεια
  • Όσιος Δαυίδ
  • Κλειώ
  • Βασίλης I
  • Γλύφα

Νομίζω ότι είναι παντόφλες

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κανω λαθος ειναι η εταιρια που δρηστηριοποιηται στην γραμμη Γλυφα-Αγιοκαμπος

Ειναι οντως παντοφλες τα πλοια της

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται για την Γλύφα Ferries που εκτελεί δρομολόγια από Γλύφα για Αγιόκαμπο, ενώ ένα από τα πλοία πρέπει να κάνει Αιδηψό Αρκίτσα. Επίσης, ναυλώνει τα πλοία της για μεταφορά καυσίμων και οχληρών φορτίων προς Σκιάθο, καθώς και για την μεταφορά φορτηγών πάλι προς Σκιάθο όταν υπάρχει πρόβλημα από Βόλο. (Συνήθως αυτό το κάνει η Coca Cola).

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Η εταιρεία Γραμμές Ευβοϊκού έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της το 1960 από τον κ. Στέφανο Ιωαννίδη και τώρα την ευθύνη της εταιρείας έχει υιός του, κ. Αριστείδης Ιωαννίδης. Αυτή τη περίοδο η εταιρεία έχει στο στόλο της δυο πλοία Τα δυο πλοία είναι το Αμάλθεια και το Όσιος Δαβίδ και μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν στη γραμμή Γλυφα Αγιοκαμπο και Αιδηψό Αρκίτσα. Φέτος θα κάνει την εμφάνιση στη γραμμή Πειραιά Σουβάλα Αγία Μαρίνα, ενώ το Αμάλθεια θα δουλέψει στη γραμμή Γλυφα Αγιοκαμπο. Από τα τηλέφωνα των πρακτορείων στο Πειραιά σε Σουβαλα και Αγία Μαρίνα, παρατηρώ ότι είναι τα ίδια τηλέφωνα που είχε ο Αλέξανδρος στη γραμμή, άρα θα έχει τα ίδια πρακτορεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ότι ακόμα δεν έχω δει κάτι στο λιμάνι που να προετοίμαζει την έλευση του Οσιος Δαβίδ στο Σαρωνικό. Και είδα σήμερα το απόγευμα στο εκδοτηριο του Αλέξανδρου να έχουν κολλήσει μια ανακοίνωση σε χαρτί Α4 με μια φωτογραφία του πλοίου και να λέει Σουβαλα και μια ημερομηνία 12/4 που έγινε 14/4 με μαρκαδορο!!

Link to comment
Share on other sites

Χθες στο πρώην εκδοτήριο του Αλέξανδρος τοποθετηθήκαν οι ταμπέλες της εταιρείας για το Όσιος Δαβίδ και τη νέα γραμμή του. Στα παράθυρα είχαν κολλήσει μια διαφημιστική αφίσα με σύνθημα: «Ζήσε τη μοναδική εμπειρία του ταξιδίου με το πλοίο Όσιος Δαβίδ»/. Ενώ θα πάρουν ένα εκδοτήριο της κοινοπραξίας για τα οχήματα που είναι δίπλα από του Άγιος Νεκτάριος Αίγινας.

Link to comment
Share on other sites

 

Πως γινεται την Κυριακη να φευγει 18 00 απο ΑΓ ΜΑΡΙΝΑ αλλα και ταυτοχρονα απο Σουβαλα?

 

Η αναχώρηση από τη Σουβαλα θα είναι στις 17:20 και από την Αγία Μαρίνα στις 18:00

Διόρθωσαν το λάθος τους στη σελίδα της εταιρείας μετά την επισήμανση μας αλλά πρέπει να διορθώσουν το ίδιο λάθος στους πίνακες με τα δρομολόγια που έβαλαν στο εκδοτήριο του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Πλέον ανάρτησαν τα δρομολόγια μέχρι τις 09/06/16. Τέσσερις ημέρες την εβδομάδα σχεδόν έχει 4 δρομολόγια την ημέρα εκτός Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη που έχει τρία. Στο  εκδοτήριο των οχημάτων της εταιρείας, στη τέντα που τοποθετήθηκε αναφέρει και το Αγία Μαρίνα Αιγινης!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Στο σύστημα κρατήσεων φαίνεται ότι η εταιρεία του Αγ. Μαρίνα Αιγινης είναι Κοινοπραξία Γραμμές Ευβοϊκού, οπότε επαληθεύεται ότι μιλάμε για αγορά του Αλέξανδρος από τις Γραμμές Ευβοϊκού, συν την αλλαγη του χρωματισμου του εξωτερικα. 

Ακούγεται έντονα ότι έχει αγοραστεί από την εταιρεία του Οσιος Δαβίδ, δηλαδή τον κ. Ιωαννιδη. Αλλά πρέπει να παραμένει στο πλοίο και ο προηγούμενος πλοιοκτητης με μικρό ποσοστό στο πλοίο

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω κάποια στιγμή θα προσθέσουν το Αγία Μαρίνα Αιγινης στη λίστα με το στόλο τους. Γιατί από τη Παρασκευή θα ξεκινήσει δρομολόγια και ούτε στα εκδοτήρια τους είναι αναρτημένα τα δρομολόγια του Αγία Μαρίνα Αιγινης, αλλά ούτε και του Όσιος Δαυίδ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η εταιρεία απέκτησε και τρίτο εκδοτήριο εισιτηρίων στη προβλήτα του Σαρωνικού. Το πρώτο είναι για τα οχήματα. Το δεύτερο το πρώην του Αλέξανδρος και νυν του Όσιος Δαυίδ και τώρα έφτιαξε ένα εκδοτήριο για το Αγία Μαρίνα Αιγινης (αυτό που είχαν αναρτημένα μέχρι πρόσφατα τα δρομολόγια της Σαλαμίνας)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη διακοπή δρομολογίων του Όσιος Δαυίδ.

Quote

Σας ενημερώνουμε ότι το Ε/Γ - Ο/Γ "ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ" , θα διακόψει τα δρομολόγια του από την 14η Νοεμβρίου 2016 στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΟΥΒΑΛΑ , λόγω ετήσιας ακινησίας του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό για την προτίμηση του.
Το πλοίο μετά το πέρας των εργασιών του θα επανέλθει κανονικά στην δρομολόγηση του λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Με τιμή 
Ανάργυρος Η. Κοντός

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλέπουμε ότι οι Γραμμές Ευβοϊκού Ν.Ε φέτος το χειμώνα πούλησαν το Αμάλθεια στο κ. Κουλούρη. Ενώ το Όσιος Δαυίδ είναι σε συζητήσεις με τον ίδιο πλοιοκτήτη αλλά δεν δέχτηκαν τη πρώτη του προσφορά. Επίσης πριν 2,5 χρόνια είχαν πουλήσει το Ωκυρρόη, οπότε θα έλεγα ότι πηγαίνουν «κλείσουν το μαγαζί» εάν δεν μάθαινα τη προηγούμενη εβδομάδα ότι έχουν ξεκινήσει τη κατασκευή ενός αμφιπλωρου στην Αμαλιαπολη με το όνομα Ωκύαλος.

Link to comment
Share on other sites

Όταν εχεις να κανεις με τεχνικα ζητήματα πολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις.Απλα δεν χρειαζονται να βαζουν συγκεκριμενη ημερομηνια.Μια ανακοινωση του τυπου "σε λιγες μερες κοντα σας" θα ηταν αρκετη

Link to comment
Share on other sites

Η αφίσα της εταιρείας στο εκδοτήριο του Αγία Μαρίνα Αιγινης εχει φύγει από τη θέση της από τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Ενώ αρχίζει να ξεκολάει και του Όσιος Δαυίδ. Άλλη μια παραταση για την επανέναρξη λειτουργίας της σελίδας της εταιρείας, μιας τώρα λένε για Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...