Jump to content
Shipfriends

Royal Caribbean Cruise Lines


Recommended Posts

Συχνές οι διαφημίσεις της εταιρείας στα Αμερικανικά εθνικά δίκτυα, ειδικά απόψε που μεταδίουν Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Για να πάρουμε μια μικρή γεύση, οι 7ήμερες κρουαζιέρες με αφετηρία τις ΗΠΑ ξεκινάνε από 399 δολλάρια. Πάρε κόσμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

https://www.powergame.gr/navtilia/411085/i-royal-caribbean-epilegei-gia-proti-fora-tin-ellada/

Μιας και αναφέραμε προ μηνών πως η αλλαγή σημαίας σε ένα από τα κρουαζιερόπλοιά της ίσως σήμαινε την μεταδρομολόγησή του στην ευρύτερη περιοχή την Αν. Μεσογείου ορμώμενη από την επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, τελικά μέσα πέσαμε καθώς κάνει την αρχή με το Enchantment of the Seas. Καλή εξέλιξη για την χώρα μας. 

Αν πάει καλά, πιστεύω του χρόνου πως θα έρθει κι άλλο στον Πειραιά. 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ένα από τα δύο παλαιότερα κρουαζιερόπλοια στις τάξεις της RCCL, επέζησε την πανδημία και ετών 26 συνεχίζει να υπηρετεί τον Αμερικανικό γίγαντα. Παραδόξως δεν είχαμε καμία φωτογραφία του στην gallerie, ιδού λοιπόν το Enchantment of the Seas, πλαγιοδετημένο πρίν λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Επιβεβαιώνεται η παραγγελία και 7ου γαργαντούα της κλάσης Oasis, για λογαριασμό της Royal Caribbean, και πάλι στο Chantiers de l' Atlantique. Η παράδοση πάει για το 2028. Γενικά η εταιρεία φαίνεται να αφήνει πίσω της τα προβλήματα της πανδημίας, τουλάχιστον η εμπιστοσύνη των επενδυτώνε στο χρηματιστήριο αυτό καταδεικνύει. Η μετοχή τους έχει πάρει για τα καλά τον ανήφορο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...