Jump to content
Shipfriends

Έκτακτες Κρουαζιέρες από Ferries


Recommended Posts

Τα πλοια τα ξερουμε?

Δεν λενε τιποτα για το ποια θα εκτελεσουν τις κρουαζιερες.

"Λατώ" από Ηράκλειο.

"Ε. Βενιζέλος" από Χανιά

"Πρέβελης" από Ρέθυμνο (μετά πολλά χρόνια, ξανά στη Σίφνο!)

post-186-128326964537_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

...στην Παροικιά που τις ίδιες μέρες (26-26) θα βρίσκονται και πολλά φουσκωτά, λόγω πανελλήνιας συνάντησης φίλων των φουσκωτών απ' όλη την Ελλάδα. Την διοργάνωση έχει ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών...νάτοι πάλι οι Κρητικοί.;)

Συνεπώς, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο θα έχουμε μία πραγματική Κρητική απόβαση...ελπίζω να μην πέσουν Κρητικοί και με αλεξίπτωτα...:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Οι καθιερωμένες κρουαζιέρες του Άγιου Πνεύματος από την ΑΝΕΚ. Φέτος θα έχει Χανιά-Σίφνος με το Αριάδνη και Ηράκλειο-Νάξος με το Κρήτη Ι

Χανιά-Σίφνος

Αναχώρηση: Σάββατο 14 Ιουνίου 2008 στις 08.00 το πρωί από το λιμάνι των Χανίων. Άφιξη στη Σίφνο ώρα 13.00.

Επιστροφή: Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008 ώρα 13.30 από το λιμάνι της Σίφνου. Άφιξη στο λιμάνι των Χανίων ώρα 18.30.

Ηράκλειο-Νάξος

Αναχώρηση: Σάββατο 14 Ιουνίου 2008 στις 08.00 το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου. Άφιξη στη Νάξο ώρα 13.30.

Επιστροφή: Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008 ώρα 13.30 από το λιμάνι της Νάξου. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου ώρα 19.00.

Θα ήθελα να ήμουν στη Νάξο, για να δω τη μανούβρα του Κρήτη Ι στο λιμάνι της Νάξου και του Αριάδνη στη Σίφνο, αλλά ειδικά το Κρήτη ΙB):cool:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που είδα στους δρόμους του Λαυρίου, το Μαρμάρι Εξπρές τη Τρίτη 09-09-08 θα προσεγγίσει τη Σίφνο στα πλαίσια μιας μονοήμερης εκδρομής στη Παναγία Χρυσοπηγη, που διοργανώνει το πρακτορείο ΚΡΙΑΛΗΣ στο Λαύριο. Θα αναχωρήσει στις 07:00 και από τη Σίφνο στις 17:30. Οι τιμές είναι 50€ για το ατομικό εισιτήριο, 40€ το ΙΧ και δωρεάν οι μηχανές

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο οργανισμός της εργατικής εστίας, θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες κρουαζιέρες με το Ελ. Βενιζέλος από το λιμάνι του Πειραιά στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου, για Μύκονο-Ρόδο-Τήνο-Σύρο.

Επισης η ΑΝΕΚ θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρα στις Δαλματικές ακτές από τις 25/10/08 έως 01/11/08.

Λογικά το πλοίο που θα πραγματοποιήσει την κρουαζιέρα θα είναι το Ελ. Βενιζέλος.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 7 months later...
Ετήσια Κρουαζιέρα της ΑΝΕΚ στην Ανατολική Μεσόγειο το διάστημα από 24/10/09 έως 04/11/09 με το F/B EL.VENIZELOS. Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται από 27/8/09 μόνο στα κεντρικά πρακτορεία της Εταιρείας με ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει και φέτος η καθιερωμένη κρουαζιέρα στο καρναβάλι της Βενετίας? Πάντως 8 Φεβρουαρίου αποδεσμεύεται απο το Ηράκλειο ο Λευτεράκης. Εκκρεμεί και η ετήσια του ΛΑΤΩ..

Link to comment
Share on other sites

Στο site της ΑΝΕΚ δεν αναφερουν τίποτα για κρουαζιέρα και δεν έχουν μείνει παρά 4 εβδομάδες μέχρι το καρναβάλι. Εκτός αν το αποφασίσουν τελευταία στιγμή αλλά τί συμμετοχές θα έχουν τότε. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στο Φεβρουάριο ο Λευτεράκης θα αντικαταστήσει το ΛΑΤΩ στα Χανιά που ήταν να σταματήσει (για ετήσια) από το Νοέμβρη αλλά οι βλάβες της ΑΝΕΚ άλλαξαν όλο τον προγραμματισμό.

Link to comment
Share on other sites

ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα για τη κρουαζιέρα στη Βενετία αλλά πιστεύω θα το σκεφτούν πολύ με τα το πατατράκ της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.......:rolleyes:

Επειδή δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για το "πατατράκ της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο" όπως χαρακτηριστικά το αναφέρεις φίλε Nils, εκτός από το ότι το πλοίο υπέστη μία βλάβη - αβαρία που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε πλοίο, θα ήθελες να μας εξηγήσεις σε τι αναφέρεσαι που θα έκανε την εταιρία να το σκέφτεται (τουλάχιστον) για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας ή μη στην Βενετία ???

Το ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιείται σε εποχιακές κρουαζιέρες, και έτυχε σε μία από αυτές να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ,το αποτέλεσμα της κρουαζιέρας αυτής, ήταν έντονη δυσαρέσκεια για το χειρισμό του προβλήματος ,τόσο από μετόχους όσο και από επιβάτες που συμμετείχαν στη κρουαζιέρα αυτή.και δεν αναφέρομαι στο πρόβλημα που όπως καλά αναφέρεις θα μπορούσε να συμβεί ανα πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε πλοίο.

Edited by Neptune
αφαιρεση quote
Link to comment
Share on other sites

όπως πολύ καλά γνωρίζουμε........

Φίλε μου ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιούς αναφέρεσαι... :confused: Εγώ πάντως δεν γνώριζα τον λόγο που αναφέρεις, τον ακούω πρώτη φορά, οπωσδήποτε δεν σε αμφισβητώ γιατί δεν γνωρίζω, και φυσικά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Τώρα όσο και αν έψαξα στο φόρουμ, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ίσως..... και να μου διέφυγε βέβαια.... πολύ πιθανόν..... :confused:

Link to comment
Share on other sites

όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ,το αποτέλεσμα της κρουαζιέρας αυτής, ήταν έντονη δυσαρέσκεια για το χειρισμό του προβλήματος ,τόσο από μετόχους όσο και από επιβάτες που συμμετείχαν στη κρουαζιέρα αυτή.
Τώρα όσο και αν έψαξα στο φόρουμ, δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ίσως..... και να μου διέφυγε βέβαια.... πολύ πιθανόν..... :confused:

Φίλε μου Nils Holgersson, ομολογώ πως "ηττήθην κατά κράτος" :).

Μετά την απάντηση που έδωσες στον Harry, ο οποίος εξέφρασε την ίδια με εμένα απορία, ματα-ανάτρεξα "στις σελιδες του Ελ.Βενιζελος,τις ημέρες της κρουαζιέρας", στις σελίδες των Βλαβών του πλοίου, ακόμα και στις σελίδες της ΑΝΕΚ, αλλά δυστυχώς εξακολουθώ να βρίσκομαι σε πλήρες σκότος :(.

Αν δεν σε βάζω σε κόπο, μήπως σου είναι εύκολο να μας βοηθήσεις στην λύση του κουίζ που έχει αρχίσει ήδη να εξελίσσεται ??? Ποιός είναι επιτέλους αυτός ο "χειρισμός του προβλήματος" , ο οποίος προκάλεσε "το πατατράκ της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο" και "επέφερε και έντονη δυσαρέσκεια τόσο στους μετόχους όσο και στους επιβάτες" , πάντα βέβαια κατά τα λεγόμενα σου ???

Καλό θα είναι να στηρίζουμε τα λεγόμενα μας με επιχειρήματα, και όχι να αφήνουμε ασαφή υπονοούμενα για πλοία και ναυτιλιακές εταιρίες. Ούτε βέβαια να θέτουμε συνυπευθύνους στα όποια λεγόμενα μας όλα τα μέλη του φόρουμ γράφοντας ένα "όπως πολύ καλά γνωρίζουμε" , την στιγμή μάλιστα που ούτε καν "το γνωρίζουμε". :mad:

Link to comment
Share on other sites

Ε μα τότε, (αν φυσικά εννοεί αυτό ο φίλος Nils Holgersson), που ακριβώς κολλάει ο "χειρισμός του προβλήματος που επέφερε έντονη δυσαρέσκεια" ???

Αφού είχε απαγορευτεί ο απόπλους του πλοίου από το Ηράκλειο από το λιμεναρχείο. Θα έπρεπε δηλαδή οι επιβάτες να παρέμεναν στο Ηράκλειο μέχρι την "προσκόμιση των δικαιολογητικών" :eek:, ή να έστελνε άλλο ...κρουαζιερόπλοιο :P η ΑΝΕΚ για την ...συνέχιση της κρουαζιέρας μέχρι τον Πειραιά ??? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

η ανεκ στο ηρακλειο μπορουσε να μεριμνησει να μετεπιβιβαστουν (με δικα της εξοδα) σε καποιο απο τα πλοια της γραμμη για πειραια, ειτε δικα της ειτε του ανταγωνισμου, με καμπινα εννοειται και με δωρεαν τα γευματα. ετσι κανουν οι σοβαρες εταιρειες και της κρουαζιερας και οι αεροπορικες.

το να ειναι ο αλλος κρουαζιερα και ξαφνικα να κανεις τα τελευταια 180 μιλια σε ταχυπλοο επιβατηγο, ε δεν ειναι και αυτο που θα λεγαμε happy end

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή οι επιβάτες δυσαρεστήθηκαν που αντί να γυρίσουν την επόμενη ημέρα με το κάποιο από τα πλοία της ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο, επέστρεψαν την ίδια μέρα με το Highspeed 5? Λέτε Νοέμβριο μήνα να μην υπήρχε χώρος στα πλοία της ΑΝΕΚ ή αυτό έγινε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...