Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Άγονη Πελοποννήσου - Κύθηρα - Αντικύθηρα - Κρήτη


Recommended Posts

Σήμερα στο δρομολόγιο προς Πειραιά ο Κορνάρος θα προσεγγίσει και τα Αντικύθηρα.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια μέχρι 13/11/2015 (ακινησία Κορνάρου) χωρίς καμία διαφοροποίηση με τα υπάρχοντα.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Βιτσέντζος Κορνάρος σήμερα σταμάτησε τα δρομολόγια για το πρώτο μέρος της ακινησίας και μεθόρμισε στο Πέραμα

Τα δρομολόγια του ποιος θα τα κάνει? Η δεν υπήρχε τόσο έργο οποτε αδιαφορία? Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά η κίνηση στη γραμμή είναι αρκετά χαμηλή, βέβαια όπως λέει και ο Εύδοξος αν τα Κύθηρα πνίγονταν στους λαθρομετανάστες τότε οι Κυθήριοι θα είχαν και δεύτερο πλοίο από Πειραιά. Τέλος πάντων.

 

Επισυνάπτω ένα πίνακα που είχα βρει παλιά με την ετήσια κίνηση του Πορφυρούσα και του Κορνάρος για τα έτη 2011 και 2012. 

post-6846-0-53763100-1447433760_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Τα δρομολόγια του ποιος θα τα κάνει? Η δεν υπήρχε τόσο έργο οποτε αδιαφορία?

Και γιατί να γίνουν τα δρομολόγια Πέτρο;; Έτσι βολεύονται όλοι...

 

Η εταιρεία αφού έτσι κι αλλιώς κίνηση δεν υπάρχει αλλά και το υπουργείο που δε χρειάζεται να δίνει την επιδότηση αφού δρομολόγια δε γίνονται!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στα δρομολόγια του Βιτσέντζος Κορνάρος λόγω της εορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


 


Συγκεκριμένα:


 


Από Πειραιά: Δευτέρα 21/12 (17:00), Σάββατο 26/12 (17:00), Δευτέρα 28/12 (17:00) & Σάββατο 2/1 (17:00)


 


Από Κίσσαμο: Τετάρτη 23/12 (18:00), Κυριακή 27/12 (17:00), Τετάρτη 30/12 (18:00) & Κυριακή 3/1 (17:00)


 


Το τοπικό δρομολόγιο του Γυθείου θα εκτελεστεί τις Τρίτες 22/12 & 29/12 με τα ίδια ακριβώς ωράρια.


Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μετά την προσωρινή επισκευή των ζημιών το πλοίο αναμένεται να κάνει το δρομολόγιο σήμερα στις 17:00 από το Κισσαμο και μετά θα μεταβεί στη Δραπετσώνα για την πλήρη αποκατάσταση τους!!

Link to comment
Share on other sites

από το Κισσαμο 

Επειδη γινεται συχνα αυτη η συγχυση για το...γενος της περιοχης το σωστο ειναι''απο την Κισσαμο''μιας και ειναι θηλυκο[η Κισ(σ)αμος].

Ομοιως βεβαια ειναι και η Ελυρος και οχι ο Ελυρος

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Λόγω της νέας 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ το Βιτσέντζος Κορνάρος σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας του, αναμένεται να φύγει τη Κυριακή στις 6:00 από το Πειραιά για το δρομολόγιο του και από το Κίσσαμο θα αναχωρήσει τη Κυριακή στις 20:30 με άφιξη στο Πειραιά τη Δευτέρα στις 9:20

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Περάστηκαν στο σύστημα κρατήσεων τα καλοκαιρινά δρομολόγια του Βιτσέντζος Κορνάρος τα οποία θα είναι ίδια με τα περσινά, απλά η μεσημεριανή αναχώρηση του Σαββάτου από Κίσσαμο για Κύθηρα & Καλαμάτα μεταφέρεται απ' τις 14:30 στις 14:00.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Η LANE SEA LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Ε/Γ -Ο/Γ ΒΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ μετά την λήξη της απεργίας της ΠΝΟ, θα επανακινήσει από τον Πειραιά προσεγγίζοντας εκτάκτως και στον λιμένα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.

Κατόπιν τούτου το δρομολόγιο στις 10/05/2016 διαμορφώνεται ως ακολούθως: ΤΡΙΤΗ 10-5-2016 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΝ.17:00 ) – ΚΥΘΗΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 11-5-2016 ΑΦ.00:45 – ΑΝ.01:10) – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ (ΑΦ.03:10 – ΑΝ.03:25 ) - ΚΙΣΣΑΜΟΣ (ΑΦ. 05:40) και εν συνεχεία όπως είναι εγκεκρμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της Εταιρείας στο τηλέφωνο 210 4197400 και με τα κατά τόπους Κεντρικά, Λιμενικά ή συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ζητούν δεύτερο δρομολόγιο Καλαμάτα - Κρήτη

Δεύτερο δρομολόγιο την εβδομάδα στην γραμμή Καλαμάτα – Κύθηρα – Κρήτη από το πλοίο “Βιτσέντζος Κορνάρος” ζητάει με επιστολή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Αποδέκτης της επιστολής ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΝΕ Χαράλαμπος Σαλβαράκης, στον οποίο επισημαίνεται ότι τυχόν δεύτερο δρομολόγιο εβδομαδιαίως θα καταστήσει τη γραμμή περισσότερο ελκυστική.

Ο κ. Νίκας μάλιστα προτείνει ως δεύτερη ημέρα για το δρομολόγιο την Τετάρτη επισημαίνοντας ότι “είναι σαφές ότι με δύο δρομολόγια η συγκοινωνία πυκνώνει και γίνεται ελκυστικότερη, για επιβάτες χωρίς όχημα, κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων, καθώς και για τη διαμετακόμιση φορτίων με φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως”, ενώ σημειώνει ότι απώτερος στόχος είναι ουσιαστικά η καθιέρωση της γραμμής “σε τακτική και ετήσια βάση”.

Να θυμίσουμε ότι η γραμμή Καλαμάτα - Κύθηρα - Κίσσαμος θα ξεκινήσει φέτος στις 20 Ιουνίου και τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο έως και τα τέλη Αυγούστου ή ακόμα και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συμφωνα με καλες πηγες απο τα Κυθηρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι στο διαγωνισμο για την εξυπηρετηση της γραμμης την επομενη δρομολογιακη περιοδο (χρονια) θα συμμετασχει εκτος απροοπτου και το Μυρτιδιωτισσα.

Ειναι πιθανο να το δουμε πισω στα παλια του λημερια.

Αν οντως κατεβασουν προσφορα το σιγουρο ειναι οτι θα γινει μαχη...

Edited by Captain_Nionios
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Λόγω της επερχόμενης απεργίας της ΠΝΟ (22/9 & 23/9) το Βιτσέντζος Κορνάρος θα αναχωρήσει εκτάκτως το προσεχές Σάββατο 24/9 από Πειραιά στις 08:00 για Κύθηρα - Αντικύθηρα & Κίσσαμο.

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα τροποποιημένα δρομολόγια για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ 2016.pdf

Link to comment
Share on other sites

Βλεπω οτι για την 28η Οκτωβριου οι αλλαγες δεν περιοριζονται μονο στη μετατοπιση, μια μερα πριν, του προγραμματος των ημερων Τριτη-Παρασκευη, ωστε να γινει η αναχωρηση απο Πειραια την Πεμπτη 27/10.

Με το που φτανει στην Κισσαμο το πρωι της 28ης εχει αμεση αναχωρηση, επιπλεον δρομολογιου, για Κυθηρα-Γυθειο (χωρις τα Αντικυθηρα). Παραμενει στο Γυθειο για δυο μερες μεχρι το μεσημερι της Κυριακης 30/10, κατεβαινει παλι μεχρι Κισσαμο και αναχωρει απο Κισσαμο για Πειραια πιο αργα το βραδυ.

Αν δεν καταφερει να παρει τη γραμμη στον επικειμενο διαγωνισμο θα ειναι το τελευταιο του δρομολογιο μετα απο 7.5 χρονια...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...