Jump to content
Shipfriends

Παιχνίδια με πλοία για pc (Ship Simulator etc)


harlek

Recommended Posts

Αγαπητοι συναδελφοι για να κουμανταρετε το πλοιο απο τη Γεφυρα πρεπει να πατησετε τα κουμπια με τους αριθμους στο πληκτρολογιο σας (1,2,3,4...) οι οποιοι αριθμοι αντιστοιχουν ο καθενας σε καποια καμερα.

Οταν πατησετε τον αριθμο που σας ανεβαζει στη γεφυρα με τα βελακια περπατατε μεσα στη γεφυρα απο ακρη σε ακρη. Στο Φερυ Πραιντ οφ Ροτερνταμ μαλιστα εχει και μια πορτουλα πισω απο τη βαρδιολα που αμα τη διαβεις βγαινεις στο ανωθεν εξωτερικο καταστρωμα...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Μετά από το Virtual Sailor είπα να ασχοληθώ και με το Ship Simulator. Λοιπόν έχω την έκδοση 2008. Ξέρει κανείς γιατί παίρνω αυτό το αποτέλεσμα σαν θάλασσα; Υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών αλλά πως δείχνουν ο ουρανός και τα τοπία οκ;:confused:

post-1590-128326976354_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο ουρανος και τα τοπια ειναι σταθερα,αντιθετα η θαλασσα εχει κυματισμο-reflect-refract...Ισως φταιει οντως η καρτα των γραφικων σου(το πιο λογικο).Δες εδω καποιο αναλογο προβλημα που αντιμετωπισε καποιος στο vs.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Οπως καποιοι θα ξερουν οταν βαζεις το add-on New Horizons στο Ship Simulator 2008 στο καταμαραν Red Jet 4 τα κλασσικα χειριστηρια αντικαθιστανται απο καποια νεου τυπου χειριστηρια.Ομως δυσκολευομαι

παρα πολυ να το "οδηγησω" και ποσο μαλλον να το πλαγιοδετησω.Ξερει

μηπως καποιος πως μπορω(αν φυσικα γινεται) να αλλαξω τα χειριστηρια

ξανα στα κλασσικα,εννοειται χωρις να βγαλω το expansion.

Καθε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Προς το παρόν κορυφή είναι το Ship simulator. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι βαρύ και θέλει κάρτα γραφικών με υψηλές επιδόσεις. Αλλά δεν ξέρω έχουμε τη δυνατότητα για ελληνικές διαδρομές ή πλοία όπως Έλυρος, Superfast κλπ?

Το μονο που εχω δει πως ισως να εχει ελληνικα ferries ειναι το Ports of Calls.Τουλαχιστον οι shipfriends απο την Δανια,εχουν βαλει καποια screenshot και μια λιστα απο πλοια που φαινεται να υπαρχουν αρκετα δικα μας:confused: Εχει κανεις ιδεα αν ισχυει κατι τετοιο?

EDIT Για δειτε και εδω,εχει πολυ πραμα.Λεω να δοκιμασω το παιχνιδι!Τελικα μαπα το καρπουζι,ειναι 2D πλοια και οχι 3D...

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (captain nemo, νομίζω) που θα κατασκεύαζε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και θα ήταν στην ίδια φιλοσοφία με το ports of call, έχει κυκλοφορήσει;

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα δεν γνωριζω κατι επ'αυτου.Παντως αντικειμενικά σε θέμα ποιότητας το Ship Simulator ειναι μια σκάλα πάνω απο τα υπόλοιπα (αν μπορουσες να βειράρεις-λασκάρεις κάβους θα ήταν κορυφή) αλλά τουλάχιστον στο Virtual κάνουμε εμείς <<κουμάντο>> με τα πλοία και τα λιμάνια που κατασκευάζουμε!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Κυκλοφόρησε το Vehicle Simulator.....Το κατέβασα και οι πρώτες εντυπώσεις, προσώπικες, είναι καλές σε σχέση πάντα με το VS.

Αν καταφέρουμε να προσαρμόσουμε και το scenery της ελλάδας, πράγμα που δίνει την δυνάτοτητα να το κάνεις, πιστεύω ότι θα έχουμε αυτό που θέλαμε.

Για να δούμε................

Link to comment
Share on other sites

Βρηκες καποια διαφορα σε σχεση με το vs7?Εγω που ειχα κατεβασει το demo μου φανηκε ακριβως το ιδιο...

Σημαντικές διαφορές όχι. Τα γραφικά είναι πολύ καλά και από ότι μου φάνηκε η συμπεριφορά του πλοίου είναι ποιο ρεαλιστική. Την δοκιμή την έκανα με το δικό σου Superfast.........

Link to comment
Share on other sites

μια ερωτηση: οι φακελοι των πλοιων ειναι ιδιοι με το virtual seilor? δλδ τα βαζεις με τον ιδιο τροπο ετσι?

Είναι περίπου ίδιοι.....

Ο φάκελλος boat που είχαμε και τα βάζαμε τώρα λέγεται vehicles.

Οι άλλοι, instruments weapons panels από ότι είδα είναι ίδιοι. Βέβαια δεν νόμιζω ότι δέχεται όλα τα καράβια που έχουμε το παιχνίδι. Δοκίμασα μερικά και δεν μου τα εμφανίζει καλά....

Το Superfast του NHSOS XIOS το δείχνει κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το port of call 2008? Οχι στο ιντερνετ αλλα σε καποιο μαγαζι και αν μπορειτε να μου πειτε σε ποιο μαγαζι. Εχω φαει το κοσμο να το βρω!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αδερφε, δε νομιζω πως κυκλοφορει σε καταστηματα σαν παιχνιδι pc οπως ολα τα αλλα παιχνιδια. Δεν το εχω βρει ουτε καν στη Γερμανια(οπου βρισκονται και οι δημιουργοι του). Λογω του μικρου του μεγεθους συμφερει τους δημιουργους να το δινουν απο Internet χωρις το σχετικο κοστος του να βγει στα μαγαζια. Ετσι κι αλλιως το κοινο ειναι περιορισμενο και εξειδικευμενο, οσοι ειναι ξερουν να το βρουν μεσω internet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...