Jump to content
Shipfriends

Παιχνίδια με πλοία για pc (Ship Simulator etc)


harlek

Recommended Posts

Απ'οτι εχω ακουσει χωρις να εχω ασχοληθει εινια αρκετα καλυτερο απο το Virtual Sailor.Το θεμα ειναι οτι εχει αρκετα μεγαλες απαιτησεις απο το PC.Σε ενα μεσο PC μαλλον θα σερνεται.Και φυσικα πρεπει να δουμε αν μπορουμε να προσθεσουμε και δικα μας πλοια και να μην μεινει σε αυτα που θα εχει εξ αρχης.Οπως και να το κανουμε ειναι αλλη η χαρη να μπορουμε να μανουβραρουμε την Ρομιλντα.

Στο site υπαρχει και demo που μπορει καποιος να κατεβασει

Link to comment
Share on other sites

Το κατέβασα κανονικά το παιχνίδι αλλά όταν το πατάω για να ανοίξει μου γράφει ότι είναι κλειδωμένο. Συγκεκριμένα, λέει: Thiw scenario is currently locked. Play this in the full version of Ship Simulator 2006. Μήπψς χρειάζεται το αυθεντικό CD για να πάρει μπροστά; Σ' ευχαριστώ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πράγματι.... Το κάτεβασα πριν από κάποιες μέρες. Εντάξει ενδιάφερον.

Αν και γενικά το παιχνίδι μου έχει αρέσει εντούτοις με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα πλοίο 130-140 μέτρων τουλάχιστων με ΔΥΟ μηχανές και bow... Γενικά τα πλοία αν και ανταποκρίνοντε άριστα είναι λίγα και αποτελούν το μεγάλο μειωνέκτημα σε σχέση με το vs. Περιμένω το 2007.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή προσομοίωση πραγματικού πλοίου. Αλλά τι να το κάνω που σου δίνει μόνο ελάχιστες επιλογές σε καράβια και τοποθεσίες. Το μεγάλο του μειωνέκτημα σε σχέση με το Virtual Sailor είναι ότι δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος σου καράβια ή λιμάνια. Εντάξει κάνεις τις προαναποδιές σου αλλά κάπου το βαριέσαι.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει κάνεις τις προαναποδιές σου αλλά κάπου το βαριέσαι.

Και το θέμα είναι ότι δεν έχει και κανένα αξιόλογο πλοίο να τις κάνεις! Τα έχουνε πει στο forum του αρκετές φορές αυτά που λες Γιώργο και νομίζω πως οι δημιουργοί το έχουν πιάσει το νόημα.....

Link to comment
Share on other sites

Παντως και στην τελευταια εκδοση του Virtual Sailor μπορεις να κανεις προσαναποδα και μαλιστα αυτο το ρυθμιζει ο κατασκευαστης του καθε πλοιου με παραματρους που θετει,οπως το εμβαδο πηδαλιου,την αποσταση αναμεσα στις προπελες κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Ναυτικέ, από που το βρήκες αυτό το VirtuaL; Στείλε καμμια διεύθυνση για να το κατεβάσω και καμμια πληροφορία για το download (αν είναι δύσκολη η εγκατάσταση). Με το computer δεν έχω και την ιδιαίτερη σχέση, οπότε σχωράτε με.........

Link to comment
Share on other sites

Για το ship simulator λες ε?

Βασικά από ότι έχω διαβάσει στα forum δεν υπάρχουν άλλα και ούτε μπορεί να φιάξει κάποιος σαν το vs.

Το είχα διαβάσει πριν 3,4 μήνες, τώρα βγήκε νέο patch αλλά δεν νομίζω να άλλαξε κάτι. Περιμένουμε το 2007.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα έχω και τα δυο τα παιχνιδάκια, το VS σου δίνει την απίστευτη ελευθερία να πας όπου θέλεις και να φτιάξεις ό,τι θέλεις, αλλά υστερεί στη θαλάσσια συμπεριφορά σε σχέση με το Ship Simulator. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις αν φτιάξεις πλοίο μόνος σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για σταθερό η φορητό μιλάμε?

Αν έχει σταθερό, πες τι επεξεργαστή έχεις και πότε το πήρες. Επίσης πόσο μνήμη. (καλά άμα γνωρίζεις τύπο μητρική ή τουλάχιστον agp ή pci-express θα βοηθούσες).

Link to comment
Share on other sites

Μερικά μαθηματάκια :D :D

Στο pc υπάρχουν δυο ειδών μνημών. (καλά παραπάνο είναι αλλά δεν μας ενδιαφέρει και τόσο τώρα). Μια είναι η μνήμη RAM και η άλλη ο σκληρός δισκός. Σε τι διαφέρουν τώρα.

Η μνήμη RAM είναι ταχύτατη. Όμως λόγω κόστους είναι σε μικρές ποσότητες (256mb, 512mb, 1gb). Επίσης έχει την ιδιότητα να διαγράφοντε όλα τα δεδομένα μόλις το pc κλείνει. Η χρησιμοτητά της είναι να αποθηκεύοντε προσορινά διάφορα δεδομένα που θέλει ο επεξεργαστής. Π.χ. ο Internet explorer που τρέχει τώρα, είναι προσωρινά αποθηκευμένος στη μνήμη.

Ο σκληρός δίσκος είναι αρκετά μεγαλύτερος. Δεν χάνει τα δεδομένα όταν σβήνει το pc αλλά είναι αρκετά πιο αργός.Στο δικό σου Pc λογικά θα έχει, γύρω στα 40-60gb. Συνηθισμένες χωρητικότες σήμερα είναι 200gb. Εγώ έχω 720gb :D :D. Άρα αυτό που είπες 2,4gb είναι ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο.

So, στην πράξη τώρα, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας και δεξί κλικ πάνω στο "Ο υπολογιστή μου". Κλικ στο ιδιότητες. Στο παράθυρο που θα σε βγάλει θα σου πει "x MB of RAM". Πες μου το "x". Επίσης πες μου πόσα λεφτά διαθέτεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...