Jump to content
Shipfriends

Παιχνίδια με πλοία για pc (Ship Simulator etc)


harlek

Recommended Posts

  • 4 months later...

Δεν ειναι ακριβως παιχνιδι με πλοια αλλα με νταλικες:DΜια αποστολη του λοιπον,ειναι να φορτωσεις το φορτηγο σου στο SEΑFRANCE MOLIERE οπου σε περιμενει στο Calais για να σε περασει απεναντι.

το βιντεο(κλειστε την φωνη:D)
Link to comment
Share on other sites

Τι ηταν αυτο που ειπες ρε φιλε? Κατεστρεψες μια ζωη τωρα, υπηρχε τετοιο παιχνιδι? Αυτο ειναι φαντασιωση! Παιζει να φορτωνεις συρόμενο με την οπισθεν στο πανω γκαραζ του Λατω ας πουμε? Κανενας Ελληνας developer υπαρχει για να φτιαξει φιγουρα λοστρομου να σου κανει κουμαντο και φιγουρα γνωστου γενειοφορου παραγοντα της ακτοπλοιας να καντηλιάζει τον υπαρχο γιατι καθυστερει η φορτωση?:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Γινεται μεγαλη προσπαθεια απο εναν ελληνα σε ενα διαγωνισμο του διασημου παιχνιδου ship simulator extemes ωστε να μπορεσουμε ολοι εμεις οι ελληνες να δουμε ενα ελληνικο πλοιο επιτελους σε ενα simulator.Oπως φαινεται συμμετεχει με το πλοιο Νησος Μυκονος και αυτη τη στιγμη βρισκεται στη 3η θεση(3 προκρινονται στην επομενη φαση) ομως απο οτι διαβαζω θα του επιβληθει τιμωρια -14 ψηφων , οποτε εμεις ολοι μπορουμε να τον ενισχυσουμε στην προσπαθεια αυτη,το μονο που χρειαζεται ειναι ενα register , περισσοτερα εδω http://www.shipsim.com/contest .Η ψηφοφορια ειναι μεχρι τις 31 Ιανουαριου!

Edited by henry14
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νομιζω πως το Ship simulator extremes ferry pack θα γίνει το αγαπημένο του φίλτατου Earl Granville αφού μπορεί πλεόν εκεί να χειριστεί το αδελφάκι του πολυαγαπημένου του πλοίου το Coromuel. Λοιπόν το ship simulator extremes απόκτησε νέο addon που είναι το ferry pack το οποίο όπως λέει και το όνομα του περιέχει ferries απο όλο τον κόσμο (όχι πολλά) αλλά χαρακτηριστικά μοντέλα. Είναι ενδιαφέρον αλλά η απόκτηση τού έχει κάποιο κόστος..

Link to comment
Share on other sites

Απογοητευση ειναι και αυτο το παιχνιδι(γραφικα,συμπεριφορα στην θαλασσα,μανουβρες κλπ)χωρις να συζηταμε οτι δεν εχει scenery απ ολες τις χωρες και την δυνατοτητα να βαζεις δικα σου πλοια <_< Οποιος εχει παιξει flight simulator(που ειναι κι αυτο της microsoft),θα καταλαβει οτι το ship πρεπει να σε πληρωσουν για να το παρεις και οχι να τα σκασεις εσυ :P Απαραδεκτο για simulator :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Πήρα το extremes και είναι όντως απαράδεκτο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μπορώ να πω ότι ποιο συναρπαστικό είναι to virtual sailor!!!

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι: είχα το ship simulator 2008. Είναι χειρότερο το extremes? Δεν αξίζει να πάω να το πάρω?

Υ.Γ.: Ν. Χίος, πιο flight simulator έχεις? Το Χ? Αν ναι, έλα να παίξουμε on-line.... :D

Edited by CptAris
Link to comment
Share on other sites

Εγω σου λεω να μην το παρεις,αν θες ριξε και μια ματια σε διαφορα βιντεακια στο youtube να καταλαβεις οτι δεν πολυλεει το παιχνιδι.(αναλογα βεβαια και με τα γουστα του καθενος)

ΥΓ.FS9 εχω οποτε ακυρο το online ραντεβου :P

Link to comment
Share on other sites

Το Extremes είναι εξαιρετικά βαρύ, ακόμα και σε δυνατά PC! Έχει μερικά πλοία περισσότερα σε σχέση με το 2008, όμως τι να το κάνεις? Υστερεί σε αρκετά σημεία σε σχέση με την παλιότερη έκδοση. Το 2008 πιστεύω ήταν πολύ καλό και αρκετά ρεαλιστικό game, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν απλά να να το βελτιώσουν σε μερικά σημεία και να προσθέσουν μερικά καράβια, κάτι σαν expansion pack δηλαδή, και όχι να πάνε ένα βήμα πίσω, με το extremes.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Έχει βγεί το Euro truck simulator 2 και έχω να πώ πως είναι φοβερό...Για το κομμάτι με τα πλοία υπάρχουν 4 γραμμές στο παιχνίδι:Dover-Calais με το Moliere,Amsterdam-Harwich ένα αδερφό του Moliere και Amsterdam-Hull με ένα άλλο αδερφό του Moliere  :P και τελευταία Harwich-Rotterdam με ένα μικρό ro/ro αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...