Jump to content
Shipfriends

Αριάδνη (ΙΜΟ 9135262)


Recommended Posts

  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
On 5/10/2016 at 7:29 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Κατά την φετινή του ακινησία το Αριαδνη έχει να περάσει 5ετες special survey 

 

On 6/1/2017 at 2:25 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Αριάδνη από τη Δευτέρα ξεκινάει τις εντατικά τις εργασίες συντήρησης του.

εχουν ξεκινησει εργασιες στο πλοιο;

το 14/2 που ειχε γραφτει (νομιζω και στο ΣΑΣ) ισχυει ή παμε για πιο περα;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Sunny έχει καθυστερήσει να τελειώσει με τις εργασίες του στη δεξαμενή Βιολαντω Γουλανδρή, με αποτέλεσμα να ακυρώσει το δεξαμενισμό του το Αριάδνη (ήταν να πάει τη Δεύτερα 6/2/17). Ο δεξαμενισμός μάλλον θα γίνει την Άνοιξη (στα τέλη Μαρτίου ή τον Μάιο). Μάλλον το ξεκίνημα του θα γίνει τη Δευτέρα (13/2), αντί για τη Τετάρτη (15/2).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μία ξεχωριστή στιγμή, για το πλήρωμά του και τους επιβάτες επεφύλασσε ο πλοίαρχος του πλοίου «Αριάδνη», το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Γνωρίζοντας τι σημαίνει να ταξιδεύει κανείς μακριά από την οικογένειά του και τον τόπο του αποφάσισε να κατεβάσει πλήρωμα και επιβάτες από το πλοίο προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου που εκείνη την ώρα οδηγούταν προς την Κεντρική Πλατεία της Χίου προκειμένου να συναντήσει τους υπόλοιπους Επιταφίους της Πόλης.

Ο πλοίαρχος επικοινώνησε με τον Ιερέα κι έτσι ο Επιτάφιος βγήκε από την πορεία του, πήγε στην μπουκαπόρτα του Αριάδνη όπου τον περίμεναν επιβάτες και πλήρωμα που έλαβαν την ευλογία του ιερέα.

Το πλοίο παρέμεινε για ακόμα λίγα λεπτά στο λιμάνι της Χίου αποδίδοντας χαιρετισμό στον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ναού Χίου με τον Μητροπολίτη Μάρκο να ανταποδίδει με ευλογία.

 

Edited by proud_ionian
το κείμενο, από το politischios.gr
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Κατεβαίνοντας μισοαδειο από Χίο σήμερα, κάναμε και μια εκτακτη αρπαχτη λόγω Αγ.Πνευματος περνωντας από Μύκονο μία μικρή λαοθαλασσα από νεους και νεες.

  Ευτυχώς αν και ημερα ,ειχαμε καμπινα που αξιοποιηθηκε πλήρως. Απο ταχυτητα ήταν γρήγορο σήμερα, 22,5-23,5 και μέχρι 23,7! Έτσι έφτασε σχετικά στην ώρα του, γιατί εφευγε στο καπάκι για πάνω..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα το πρωί το Αριάδνη έδεσε στο κεφάλι της Ακτής Ηετίωνας, προφανώς για να δοκιμάσει πως στρώνει ο καταπέλτης του εκεί μιας και θα χρειαστεί ένα πηγαίνει εκεί τώρα που θα έχουν αναχώρηση την ίδια ώρα με το Blue Star 1 στα εξπρές δρομολόγια του καλοκαιριού.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ταξίδι με το πλοίο σε βραδινό δρομολόγιο και αναζητείται ήσυχος χώρος για να μπορέσουμε να κλείσουμε τα μάτια μας για λίγες ώρες. Πιο από τα σαλόνια της οικονομικής με αεροπορικά καθίσματα θα προτείνατε?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο “ΑΡΙΑΔΝΗ” Ν. Π. 11542, θα προσεγγίσει τον λιμένα Χίου  προκειμένου να αποβιβάσει 19χρονη ασθενή, με διάγνωση «σκωληκοειδίτιδα».
Η 19χρονη, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Χίου,  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», ενώ το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του. 
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Αριάδνη για ακόμα σεζόν πραγματικά καθάρισε για την HSW στη γραμμή της Χίου Μυτιλήνης. Οι Χιώτες ειδικά στηρίζουν παραπάνω το Αριάδνη από ότι τον ανταγωνισμό γιατί θέλουν την αριθμημένη θέση μιας και μπαίνουν μετά τους Μυτιληνιούς. Έτυχε να δω σε κάποια φόρτωση από το Πειραιά στις αρχές Αυγούστου να παίρνει σχεδόν 330 ΙΧ και 80 ΦΓ. (Βέβαια οι απλοί επιβάτες ψάχνουν την ταχύτητα του Blue Star 1). Τη προηγούμενη εβδομάδα στην μανούβρα της επιστροφής του Αριάδνη στη Χίο με το cpt Γιώργο Πιτσικάλη, τα νύχια του καταπέλτη πέρναγαν πάνω από τα ΙΧ που ήταν παρκαρισμένα στη αριστερή πλευρά της μεσαίας θέσης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...