Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ανακοίνωση της HSW για την ακύρωση δρομολογίων του Flying Cat 6

Πηγη: MARINEWS

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι το ταχύπλοο πλοίο FLYINGCAT 6 λόγω δεξαμενισμού δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγια ως ακολούθως:

Τρίτη 25/08/2009

• Από Βόλο προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο

• Από Αλόννησο προς Σκόπελο, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 26/08/2009

• Από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο

• Από Αλόννησο προς Σκόπελο, Γλώσσα, Σκιάθο, Βόλο

Πέμπτη 27/08/2009

• Από Βόλο προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο

• Από Αλόννησο προς Σκόπελο, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας μας

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kάποιο πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζει το ταχύπλοο. μιας και σήμερα δεν έκανε το πρωινό δρομολόγιο από Σποράδες προς Βόλο. Έφυγε το πρωί κενό επιβατών από Αλόννησο προς Βόλο με χαμηλή ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τους 15 κόμβους (παρατηρώντας το στο ais). Το δρομολόγιό του έγινε από το γατάκι Νο 5 στις 11:00 από Αλόννησο προς Βόλο,ενώ το ιπτάμενο Νο 23 έκανε το δρομολόγιο του 5 προς Βόλο. Για αύριο το δρομολόγιο στις 08:00 από Βόλο μετατίθεται για τις 10:30.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για μηχανική βλάβη στο Ε/Γ- ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6» στη Σκόπελο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- ΚΑΤ «FLYING CAT 6» Ν.Π. 11345, ότι λίγο πριν τον κατάπλου στο λιμένα Σκοπέλου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Αλόννησο για Σκόπελο- Γλώσσα- Σκιάθο- Βόλο, με 37 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε ασφαλώς στον λιμένα Σκοπέλου, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Κατόπιν σχετικής έγκρισης, επετράπη η εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, άνευ επιβατών για λιμένα Βόλου, προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Δε άντεξε και για πολλά δρομολόγια το Flying Cat 6, μιας και ξανά υπέστη νέα μηχανική βλάβη

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Απογευματινές ώρες της Τεταρτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6» Ν.Π. 11345, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο * Σκόπελο * Αλόννησο με 151 επιβάτες, ότι λίγο μετά τον απόπλου παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου.

Το πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμένα Βόλου όπου προσέδεσε ασφαλώς και από την οικεία Λιμενική Αρχή του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Μικροπροβληματάκι για το ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6, όπως μας ενημερώνει και το ΥΠΟΑΝ στη σημερινή ανακοίνωσή του.

Χθες στις 21:31, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ ΚΑΤ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6» Ν.Π.11345, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου στον προβλήτα Βόλου, για διενέργεια προγραμματισμένης συντήρησης, το

πλοίο, το οποίο δεν είχε δρομολογιακές υποχρεώσεις, είχε προσκρούσει με το

αριστερό πρωραίο μέρος του στο κρηπίδωμα.Ακολούθησε έλεγχος από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε στρέβλωση (εσωκοίλωμα) των ελασμάτων στο πρωραίο τμήμα, πάνω από την ίσαλο γραμμή, καθώς και στην αριστερή γάστρα, χωρίς να αναφερθούν

τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που

παρακολουθεί το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ- ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6» στη Σκόπελο

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Χθες το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ενημερώθηκε, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- ΚΑΤ «FLYING CAT 6» Ν.Π. 11345, ότι λίγο πριν τον κατάπλου στη Γλώσσα Σκοπέλου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Αγιο Κωνσταντίνο για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, με εβδομήντα οκτώ επιβάτες, είχε παρουσιαστεί βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε με ασφάλεια, ενώ από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Cat 6 στον Αγ. Κωνσταντίνο

Πηγή: ΥΕΝ

Χθες στις 20.10, η Λιμενική Αρχή Αγ. Κωνσταντίνου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ- Flying Cat 6, Ν.Π. 11345, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο προγραμματισμένο δρομολόγιο από Β. Σποράδες προς Αγ. Κωνσταντίνο, με 247 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, ότι υπέστη μηχανική βλάβη στην αντλία γλυκού νερού της αριστερής κύριας μηχανής.

Στις 20.25 το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες του, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Συνέχεια ενημέρωσης για την μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Cat 6 στον Αγ. Κωνσταντίνο

Κατόπιν διαπίστωσης και αποκατάστασης της βλάβης, καθώς και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, από το Λιμενικό Σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου επετράπη ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Cat 6, Ν.Π.11345, σήμερα στις 00.50 αντί τις προγραμματισμένης 19.45 χθες, με 66 επιβάτες, για εκτέλεση εγκεκριμένου προγραμματισμένου δρομολόγιου από Αγ. Κωνσταντίνο προς Σκιάθο Γλώσσα Σκόπελο Αλόννησο.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ –Τ/Χ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6» στη Σκόπελο

Η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Χ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6» Ν. Πειραιά 11345, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Αλόννησος – Σκόπελος – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκιάθος – Βόλος), ότι κατά την έξοδό του από το λιμάνι της Σκοπέλου διαπιστώθηκε εισχώρηση πλαστικού αντικειμένου από τον αριστερό υδροπροωθητήρα.

Το πλοίο, το οποίο μετέφερε σαράντα επτά (47) επιβάτες, επέστρεψε στο λιμάνι της Σκοπέλου όπου έδεσε με ασφάλεια, ενώ από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και διαπίστωσης της αξιοπλοΐας του.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το γατάκι απέπλευσε το απόγευμα για το δρομολόγιό του.

Πηγή ΥΕΝ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη στο «FLYINGCATστον Πειραιά

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYINGCAT6» Ν.Π. 11345, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Ύδρα, διαπιστώθηκε έντονος κραδασμός στη δεξιά πλευρά του πλοίου από εμπλοκή ξένου αντικειμένου.

Λίγο αργότερα το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά και αποβίβασε τους πενήντα οκτώ (58) επιβάτες του, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «FLYINGCAT6» μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Πηγή:www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

Η χθεσινή εμπλοκή αντικειμένου ή βλάβη του FC6, οδήγησε στην έκτακτη δρομολόγηση δελφινιού σε διπλό δρομολόγιο για να πάρει τον κόσμο. Και έγινε ένας σχετικός χαμός με το ποιοι θα έφευγαν από Ύδρα με ποιο από τα έκτακτα

 

Σήμερα κανονικά στα δρομολόγια

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤ “F/CAT 6” στην Ύδρα

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ύδρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ “F/CAT 6” Ν.Π. 11345, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, πριν τον κατάπλου του στο λιμένα Ύδρας.

Το εν λόγω πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Πόρου-Ύδρας-Ερμιόνης-Σπετσών και Πόρτο Χελίου, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Ύδρας αποβιβάζοντας σαράντα πέντε (45) επιβάτες, ενώ δεκατρείς (13) επιβάτες με προορισμό την Ερμιόνη και τις Σπέτσες, πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 πηγή

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Και πάλι στη δεξιά κύρια μηχανή. Η ανακοίνωση από το ΛΣ - ΕΛΑΚΤ

 

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Κ/ΡΑΝ “F/CAT 6” Ν.Π. 11345, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, για Πόρο-Ύδρα-Ερμιόνη-Σπέσες-Πόρτο Χέλι.

Το “F/CAT 6” επέστρεψε στο λιμένα Πειραιά αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους εκατόν εξήντα έξι (166) επιβάτες, οι οποίοι προωθήκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοϊας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

(Ας τα ενώσει κάποιος mod)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στην Ερμιόνη

 

Quote
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING CAT 6” Ν.Π.11345, ότι προ του απόπλου του εν λόγω πλοίου προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ερμιόνης για Πορτοχέλι – Σπέτσες – Ερμιόνη – Ύδρα – Πόρο – Πειραιά, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή. 
Οι πενήντα (50) επιβάτες που επρόκειτο να αναχωρήσουν με το “FLYING CAT 6”, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με ευθύνη της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ το ανωτέρω πλοίο πρόκειται να εκτελέσει έναν μεμονωμένο πλου, κενό φορτίου και επιβατών, προς λιμένα Πειραιά, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες στη δεξιά κύρια μηχανή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μάθαμε τι έπαθε; γιατί άκουσα μια φήμη για φωτιά στο μηχανοστάσιο που μου κάνει εντύπωση, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καν ανακοίνωση από ΛΣ - ΕΛΑΚΤ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μάλλον βλάβη για το FC6 σήμερα. Έφτασε το πρωί έως Ερμιόνη. Επιστρέφει τώρα μεν χωρίς κόσμο δε. Κατέβηκε το δελφίνι XXIX για να κάνει το δρομολόγιο επιστροφής, με 2.5 ώρες καθυστέρηση

H ανακοίνωση του ΥΕΝ μιλάει για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νές βλάβη για το FC6 σε μια δύσκολη ημέρα, αφού είχε προγραμματισμένα 3 δρομολόγια φουλ από κόσμο. Έχει επιστρέψει Πειραιά

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...