Jump to content
Shipfriends

Seajets


Recommended Posts

Πήρα κάποια διαφημίστηκα για το SeaJet 2 αλλά προς έκπληξη μου έχει μόνο τις ώρες αναχωρήσεων του πλοίου από τα νησιά προς Ραφήνα και καθόλου το αντίστροφο. :eek:

Ενώ σε αντίθεση με το SuperJet που έχει τις αναχωρήσεις από το Πειραιά για τα νησιά και καθόλου το αντίστροφο. Για να βγάλει κάποιος άκρη με τα δρομολόγια του SuperJet όπως τα αναφέρει το φυλλάδιο πρέπει να ξοδέψει κανένα 2 ώρες για να πει ότι κατάλαβε, με τη προϋπόθεση ότι έχει κάποια γνώση που περίπου πηγαίνει το πλοίο.

Η σελίδα στο INTERNET για την εταιρεία είναι www.seajets.gr

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η εταιρία δεν εκδίδει εισιτήριο για παιδιά μέχρι 5 χρονών με μηδενικό ναύλο…. Μόνο παιδικά με 50% έκπτωση… :D

Εναλλακτικά, το παίρνεις αγκαλιά και δεν το δηλώνεις πουθενά… :D :D

Link to comment
Share on other sites

Τα μωρά δεν εκδίδουν εισιτήριο όντως αλλά είναι υποχρεωμένος ο πράκτορας να το δηλώσει στο σύστημα ότι υπάρχει infant.Το σκεπτικό είναι ότι αν όντως είναι μωρό θα το έχεις στην αγκαλιά σου και δεν χρειάζετε θέσεις.Αν είναι αρκετά μεγάλο και χρειάζετε κάθισμα πρέπει να δηλώθεί ως παιδί και θα κόψει μισό εισιτήριο αφού θα καταλάβει μία από τις πολύτιμες θέσεις του Superjet που όσο πάει η σαιζόν γίνονται όλο και πιο σπάνιες.

Link to comment
Share on other sites

Λευτέρη συγνώμη αλλά δεν μπορεί να ερμηνεύει η κάθε εταιρία τους κανονισμούς όπως τη βολεύουν. Σύμφωνα με το νόμο, τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν και δικαιούνται θέση. Δηλαδή 4 ετών παιδί, θα το κρατάνε οι γονείς αγκαλιά 5 ώρες μέχρι τη Σαντορίνη? Και αυτό θα είναι ανθρώπινο ταξίδι για αυτούς ή για τους διπλανούς τους? Και το παιδί αυτό δεν υπολογίζεται στο πρωτόκολλο του πλοίου? Καταλαβαίνω την ανάγκη να υπάρξουν παραπάνω έσοδα, αλλά το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί μια μέση λύση που να την εφαρμόζουν όλοι. Για παράδειγμα θα μπορούσε πράγματι να θεωρείται βρέφος, ένα παιδί μέχρι 2 ετών, που όντως μπορεί έστω και θεωρητικά να μείνει αγκαλιά σε ένα ταξίδι και από 3 ετών και πάνω να πληρώνει 50%.

Link to comment
Share on other sites

Ορέστη έχεις απόλυτο δίκιο και δεν είπα ότι συμφωνώ με την τακτική που έχουν.Ούτως η άλλως το ταξίδι με το συγκεκριμένο πλοίο και μετις συνθήκες που υπάρχουν (σταθερά από κάθε λιμάνι πρωτόκολλο) είναι πολύ δύσκολες πόσο μάλλον και τις τελευταίες 15 μέρες που έχει σταθερά 6-7 Β. Δεν γνωρίζω πραγματικά αν είναι παράτυπο αυτό που κάνουν όμως έχω την εντύπωση πως είναι στα πλαίσια του νόμιμου.Νομίζω πάντως πως και άλλες εταιρείες κάνουν το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Πήρα κάποια διαφημίστηκα για το SeaJet 2 αλλά προς έκπληξη μου έχει μόνο τις ώρες αναχωρήσεων του πλοίου από τα νησιά προς Ραφήνα και καθόλου το αντίστροφο. ;)

Εγώ πάλι πήρα διαφημιστικό του SEA JET και τα λέει όλα αναλυτικότατα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πάντως μπράβο στην εταιρεία κυρίως για το Seajet2 που ήταν άψογο στα δρομολόγια του, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς μηχανική βλάβη και με ικανοποιητικότατη ταχύτητα(προσπερνούσε το Highspeed για πλάκα κάθε πρωί από την Ραφήνα και ας έφευγε 15λεπτά αργότερα). Και το Superjet απ'ότι καταλαβαίνω μια χαρά την έβγαλε..μόνο τα σταθερά δρομολόγια του λείπουν για να γίνει γνωστό στον κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Ευχαριστω. για καποιο λογο δεν μπρουσα να δω αλλη σελιδα εκτος απο την κεντρικη χτες το βραδυ.

υγ. Νομιζα οτι πιανει και Κουφονισια.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

h seajets exei kanei protash gia to kalokairi apo 15/07 ews kai 31/08 ( peripou se aytes tis hmeromhnies) na kanei kai pali thn grammh gia folegandro dhl. sifno h milo folegandro santorini io katapola. alla den kserw kata poso tha doulepsei an katevei kai to flyingcat 3 h 4 kai to speedrunner1 kai 2, den nomizw oti tha doulepsoun ola se ayth thn grammh

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Ολοσέλιδο άρθρο στο Πρώτο Θέμα αναφέρεται στο Super Jet αφήνοντας πολλές αιχμές για το πλοίο και τον πλοιοκτήτη. Το δημοσίευμα επικεντρώνεται στο ατύχημα του 2003, μετά το οποίο το πλοίο κρίθηκε “constructive total loss” και θέτει ερωτήματα για το πώς μετά από αυτό το γεγονός, το πλοίο επισκευάστηκε και κρίθηκε αξιόπλοο.

Επίσης γίνεται αναφορά στο ναυάγιο του Iron Antonis το 1994, το οποίο ανήκε στην οικογένεια Ηλιοπούλου.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μου έκανε εντύπωση το πού θυμήθηκαν το ατύχημα 5 χρόνια μετά ... αναζήτησα και διάβασα το δημοσίευμα. Ούτε και τότε μου εντελώς λύθηκαν οι απορίες ... παρά μόνον όταν είδα και ένα άλλο 4σέλιδο "αφιέρωμα" (με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο). Διαβάζοντας και αυτό, μπορώ να πω ότι το "αφιέρωμα" στους Ηλιόπουλους δεν έχει να κάνει τόσο με την ακτοπλοϊα όσο με τον πόλεμο στα ΜΜΕ.;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Επειδη τον Αυγουστο θα ταξιδεψω με το πλοιο αυτο απο Ηρακλειο Ναξο, δεν μου δινετε το link να το διαβασω να ειμαι... προετοιμασμενος??

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Η εταιρια προσθεσε στο δυναμικο της το μαστρο Νικο Αγγελινο που αποχωρησε απο τη ΝΕΛ.

Κατα τα αλλα τα 2 μικρα επιβατικα καταμαραν του στολου βαφονται με τα νεα χρωματα. Ηδη στο Σητζετ εμφανιστηκε κατι που μοιαζει με ψαρι (τωρα ξιφιας ειναι καρχαριας ειναι θα σας γελασω) ενω ασπρο εχει αρχισει να βαφεται και το Σουπερτζετ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η σελίδα της Sea Jets θέλει κάποια ανανέωση. Πρώτον από όλα δεν αναφέρει πουθενά στο στόλο της το Mega Jet. Δεύτερον τα υπόλοιπα πλοία της το Super Jet και το Sea Jet 2, θα πρέπει να τα βάλει με τα νέα χρώματα τους. Τρίτον δε λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων (δε θυμάμαι εάν παλιότερα δούλευε:confused:). Αυτά για αρχή και βλέπουμε;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", θα προσφέρει από την επόμενη Κυριακή, 100 διπλά εισητήρια μετ'επιστροφής για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο για να κάνουν οι τυχεροί αναγνώστες της διακοπές στους προορισμούς της εταιρίας από Πειραιά και Ραφήνα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...