Jump to content
Shipfriends

Κρήτη ΙΙ (ΙΜΟ 7814058)


Recommended Posts

  • Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 10/9/2016 at 0:19 AM, proud_ionian said:

το πλοιο ειναι σβηστο ή ετοιμαζεται για να ξαναβγει;

Και μάλλον θα το δούμε σύντομα να επιστρέφει σε δρομολόγια (μέχρι το τέλος του μήνα), μόνο που αυτή τη φορά θα το δούμε στην Αδριατική.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν πάει στις γραμμές της εταιρείας (στην αρχή είχα ακούσει για Ιταλία και υπέθεσα στην Αδριατική) αλλά για ναύλωση 2 μηνών στην Ιταλία σε γραμμή που συνδέει την Κατάνια. Πιθανή ημερομηνία αναχώρησης του πλοίου από το Πέραμα είναι στις 26 Σεπτεμβρίου. Τώρα για Κατάνια υπάρχουν γραμμές για Ro-Ro από τη Ραβέννα, Σαλέρνο και Λιβόρνο ενώ σαν Ε/Γ-Ο/Γ  από την Νάπολη. Το πιο πιθανό είναι η γραμμή Ραβέννα Κατάνια για λογαριασμό της Tirrenia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

το πλοιο το πρωι ζοριστηκε  να δεσει στο ηρακλειο.Για την ακριβεια ειχε κολησει στον ντοκο απεναντι απο εκει που δενει και με την συνδρομη των ρυμουλκων καταφερε να δεσει.

Link to comment
Share on other sites

Απο γνωστό που ταξίδευε, το πρωί προς τον Πειραιά, τα σαλόνια γεμίσαν με κάπνα και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική...

Link to comment
Share on other sites

ταξίδευα και εγώ σήμερα με το πλοίο και όντως σε κάποια φάση περίπου μισή ώρα πριν φτάσουμε στον Πειραιά για λίγα δευτερόλεπτα ο δεξιός αλουες πνίγηκε σε μια άσπρη κάπνα η οποία μπήκε και στο εσωτερικό απο την πόρτα που ανοιγόκλεινε συνέχεια.Πιο πιθανό θεωρώ πως πρέπει να προήλθε απο την γεννήτρια που εχουν βάλει στο πάνω γκαράζ και οι απολήξεις της οποίας βγαίνουν απο τα ανοίγματα που υπάρχουν προς τα πρώρα .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ασθένεια επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ Κρήτη ΙΙ στο Ηράκλειο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' Ν.Χ. 25 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ηρακλείου την 21:00 προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για λιμένα Πειραιά, ότι 35χρονος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και επιστρέφει στο λιμένα Ηρακλείου.

Ο ανωτέρω 35χρονος, αφού το πλοίο κατέπλευσε, παρελήφθη από αθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ το ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' απέπλευσε την 22:05.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...