Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Εδω ο Ικαρος ταξιδευε 6 χρονια σε μη Μινωικη γραμμη χωρις ουτε ταμπελακι του Γκριμαλντι(ακομα και μεσα)και περιμενετε να ριξει ο μπαρμπα-Μανωλης λεφτα για να βαψει ολακερα Cruise?:rolleyes:Αφηστε που αν το κανει θα χασει και..πελατεια ιδως απο τις λεγομενες''καλες''αγορες(Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια κλπ)που υπαρχουν ακομα καποιοι που ταξιδευουν με βαση το brand.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 29/1/2017 at 0:54 PM, margaritis24 said:

Χτες εγιναν τα γυρισματα στο festos palace για την διαφημιση του 2017

Μήπως ήταν για τη διαφήμιση της μπύρας Άλφα με τον πατέρα και το γιό?

υ.γ. τι έφτιαξαν πάλι?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γιατί με τα διακριτικά της ταξιδεύουν.

Γνωρίζει κανείς αν θα έχει επιπλέον δρομολόγια η εταιρεία το καλοκαίρι για Βενετία; Το σύστημα εμφανίζει 2 δρομολόγια μόνο την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη.

Link to comment
Share on other sites

On 1/11/2017 at 11:34 PM, Orestis said:

Η κίνηση αυτή αφήνει “μισή” την εταιρεία (σε επίπεδο μεταφορικού έργου, κύκλου εργασιών και κερδοφορίας) και σίγουρα αιφνιδίασε δυσάρεστα το προσωπικό, τους προμηθευτές και τις δανείστριες τράπεζες. 

Τα αποτελέσματα του 2016 (που δεν είχαν ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές από το 2015), επιβεβαιώνουν την παραπάνω εκτίμηση: Η Αδριατική για τις Μινωικές Γραμμές αποτελούσε το 37% της επιβατικής κίνησης, το 56% της εμπορευματικής κίνησης, το 61% του κύκλου εργασιών και το 49% της λειτουργικής της κερδοφορίας.

Συνεπώς σε συνδυασμό και με την αύξηση των τιμών των καυσίμων, η εικόνα των αποτελεσμάτων για το 2017 αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική.

Link to comment
Share on other sites

Χθες βράδυ έγινε η τελετή απονομής των βραβείων ελληνικού τουρισμού για το 2017, όπου η Minoan Lines κέρδισε δυο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Online Booking και υποστήριξης τοπικών κοινοτήτων. Επίσης η Minoan Lines κέρδισε το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία Ελληνική κουζίνα και στη κατηγορία Εξυπηρετεί πελατών με το πρόγραμμα Minoan Lines Bonus Club & Customer Service.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την “ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ 

Quote

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πέμπτη χρονιά τα διεθνούς σημασίας και κύρους “Βραβεία Superbrands 2016”, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αναδείχτηκαν ως “η εταιρεία με την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ στο χώρο των μεταφορών” και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της ακτοπλοΐας

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017.

Η τιμητική αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και στην Ελλάδα, αλλά και του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για δεύτερη χρονιά (2011 - 2012 και 2016 - 2017) αναδεικνύονται νικητές στην κατηγορία τους. Αποδεικνύεται έτσι η αξία της εταιρείας η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού, TOP OF MIND AWARENESS (το οποίο άλλωστε και επιλέγει τις εταιρείες που θα βραβευτούν), λόγω της σοβαρής και συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της, σε στεριά και θάλασσα, για την ποιοτική και ασφαλή μεταφορά ανθρώπων και αγαθών που προσφέρει με τα υπερπολυτελή πλοία που διαθέτει στη γραμμή της Κρήτης (Πειραιάς - Ηράκλειο) και της Αδριατικής (Πάτρα - Αγκώνα και Πάτρα - Βενετία).

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.

Ο διαγωνισμός "Corporate Superbrands Greece 2016", εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands(*) και έχει ως σκοπό να αναδείξει, και αυτή τη φορά, τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας.

Πρόκειται για τα κορυφαία brands (εταιρικές επωνυμίες) της ελληνικής αγοράς ανά κλάδο, τα οποία επελέγησαν μετά από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων και έπειτα από διενέργεια δημοσκόπησης της κοινής γνώμης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μερικά από τα πιο αγαπημένα πασχαλινά σύμβολα… εξαφανίστηκαν!

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, έχουν κρυφτεί στους προορισμούς της Minoan Lines.

Μπορείς να τα βρεις και να δώσεις στο Πάσχα τη χαμένη του ατμόσφαιρα;

«Ταξίδεψε» στους προορισμούς μας, βρες τα πασχαλινά σύμβολα και κέρδισε ένα ταξίδι στη γραμμή Κρήτης ή στη γραμμή Αδριατικής.

Edited by proud_ionian
www.minoan.gr
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Minoan Lines, με τα εξής θέματα:

Quote

1. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2016 έως 31ης Δεκεμβρίου 2016, στην οποία περιλαμβάνονται οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2016 έως 31ης Δεκεμβρίου 2016 με την σχετική Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών- Λογιστών της Εταιρείας, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα, τις Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2016 έως 31ης Δεκεμβρίου 2016.

3. Έγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά το έτος 2016.

4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωτών Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Α. και την έκδοση του ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού, για την χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 ως ισχύει, για τη συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας καθώς και των Διευθυντών της στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη διοίκηση και τα όργανα άλλων εταιρειών, συνδεδεμένων ή συγγενών προς την Εταιρεία ή εταιρειών του Ομίλου Grimaldi, καθώς και στη διοίκηση και τα όργανα εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς προς τους σκοπούς της Εταιρείας.

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου επτά (7) έως εννέα (9) μελών με τετραετή θητεία, και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Νόμου 3016/2002.

7. Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 44 του Νόμου 4449/2017.

8. Έγκριση κατ’ άρθρον 23α του κ.ν. 2190/1920 όπως ισχύει, της από 02 Ιανουαρίου 2017 σύμβασης ανάθεσης στην Εταιρεία της γενικής πρακτόρευσης στην Ελλάδα της Grimaldi Euromed S.p.A., εταιρείας του Ομίλου Grimaldi.

 

Link to comment
Share on other sites

Η Minoan Lines συμμετέχει στο πρόγραμμα go4more. Απολαύστε τώρα κάθε σας ταξίδι από και προς την Κρήτη ή την Ιταλία, σε ένα από τα υπερπολυτελή Highspeed Cruise Ferries και κερδίστε πόντους go4more για τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πραγματοποιήθηκε φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις 2006, 2008, 2009, 2010 και 2011

Quote

α. Φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις 2006, 2008, 2009, 2010 και 2011

β. Έκδοση Έκθεσης Φορολογικής Συμμόρφωσης χρήσης 2016

Η εταιρεία «Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε.» σε εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών [άρθρο 4.1.3.1] γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τα κάτωθι:

α. Η Εταιρεία για τις διαχειριστικές χρήσεις 2006, 2008, 2009, 2010 και 2011 έλαβε σχετικές εκθέσεις μερικού ελέγχου από τις αρμόδιες εκλεκτικές αρχές και τις αντίστοιχες πράξεις και αποφάσεις τους με τις οποίες καταλόγισαν εντέλει στην Εταιρεία συνολικό πόσο φόρου (συμπεριλαμβανομένων προσαυξήσεων και προστίμων) € 13,7 χιλ.

Σημειώνεται ότι το ποσό που βεβαιώθηκε, αποδόθηκε και καλύφθηκε πλήρως από τη σωρευτική πρόβλεψη για ενδεχόμενες φορολογικές υποχρεώσεις που είχε σχηματίσει η Εταιρεία για τις ως άνω διαχειριστικές χρήσεις.

β. Στα πλαίσια του άρθρου 65A του ν. 4174 / 2013 διενεργήθηκε ο ειδικός φορολογικός έλεγχος από τον νόμιμο Ανεξάρτητο Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή για τη διαχειριστική χρήση από 1.1.2016 μέχρι 31.12.2016 και εκδόθηκε Έκθεση Φορολογικής Συμμόρφωσης με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η φετινη μπροσουρα της εταιρειας.Στο φωτοσοπι τα πετυχανε τα κρουζ ως grimaldi minoan ελπιζω οταν κανουν κ την ακινησια τους να τη βελτιωσουν την συμμετρια της υπαρχουσας γραμματοσειρας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Βρίσκεται ακόμα το Cruise Europa στη Μάλτα;

Ρωτώ, επειδή εάν θελήσει κανείς να κάνει μια κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της Minoan, θα διαπιστώσει πως εξακολουθεί να αναφέρεται κανονικότατα στα δρομολόγια μαζί με τις συνηθισμένες ώρες αναχώρησης/άφιξης!

Ούτε λόγος για αντικατάσατσή του με το Euroferry Olympia, τις αλλαγμένες ώρες αναχώρησης/άφιξης, τις νέες καθυστερήσεις κτλ.

Πάντως, σε δύο από τα μεγαλύτερα γερμανόφωνα ταξιδιωτικά φόρουμ που διαβάζω, γίνεται της τρελής για αυτή την κατάσταση.

Γράφουν, πως ακόμα και τώρα, μετά από τόσες μέρες, δεν ενημερώνονται οι επιβάτες, με αποτέλεσμα να φτάνουν στα λιμάνια σε εντελώς λάθος ώρες και ή να χάνουν το πλοίο ή να αναγκάζονται να περιμένους με τι ώρες ...

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σίγουρο είναι φέτος υπάρχει καταιγιμός απο παράπονα επιβατών, οπου άλλοι χάνουν ξενοδοχεία που έχουν προπληρώσει, ανταποκρίσεις με τοπικά πλοία κ.ο.κ. Πάντως όλη αυτή η κατάσταση δεν φαίνεται να τους πολυνοιάζει, αφου το πλοίο που αντικατέστησε το Cruise Europa είναι πολύ κατώτερο, αλλά ουτε και η μεγάλη δυσφήμιση που κυκλοφορεί στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Link to comment
Share on other sites

Ας αλλάξει τελειως το brand name σε σκέτο Grimaldi. Αρκετά το ξεφτυλισε...Οι κάποτε κραταιές Μινωϊκές Γραμμές με πλοία κοσμήματα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποτελούν πλέον κομμάτι του ένδοξου παρελθόντος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, από την 00.01 έως 24.00, τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης και της Αδριατικής τροποποιούνται ως ακολούθως:

Quote

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

Στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο, τα πλοία της εταιρείας θα αναχωρήσουν, σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017 - ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ & ΠΕΙΡΑΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ–ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE

Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τον Πειραιά.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό το Ηράκλειο.

 

ΓΡΑΜΜΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ

Α. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ

Στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα, τα δρομολόγια της εταιρείας τροποποιούνται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017

ΓΡΑΜΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ (CRUISE OLYMPIA)

από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στις 23:59 με προορισμό τo λιμάνι της Αγκώνας(Παρασκευή 15.12.2017, άφιξη 13:30). Λόγω της αναπόφευκτης καθυστέρησης, το πλοίο Cruise Olympia, δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Πάτρας, στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Β. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στη γραμμή Αγκώνα – Ηγουμενίτσα – Πάτρα, τα δρομολόγια της εταιρείας τροποποιούνται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017

ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (CRUISE OLYMPIA)

Αναχώρηση από το λιμάνι της Αγκώνας, στις 14:00, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (Πέμπτη 14.12.2017, άφιξη 07:00). Λόγω της αναπόφευκτης καθυστέρησης, το πλοίο Cruise Olympia, δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Πάτρας, στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ)

ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΠΑΤΡΑ (CRUISE EUROPA)

Το πλοίο Cruise Europa θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του. Αναχώρηση από το λιμάνι της Αγκώνας, στις 14:00, με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας (Παρασκευή 15.12.2017, άφιξη 13:00)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810 229602, Πειραιάς: 210 4145744, Αθήνα: 210 3376910, Πάτρα: 2610 426000, Ηγουμενίτσα: 26650 24404, Αγκώνα: +39 071 201708, Βενετία: +39 041 5470411) και στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία εδώ και 20 χρόνια.

Quote

Στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι Μινωικές Γραμμές έχουν εντάξει και στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια την εθελοντική αιμοδοσία, μία πράξη πολιτισμού, κοινωνικής ευαισθησίας και γενναιόδωρης προσφοράς.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με στόχο την ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας που «σώζει ζωές» και μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 500 μονάδες αίματος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων έσπευσε να δώσει αίμα προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος, στην εθελοντική αιμοδοσία που ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, συγκεντρώνοντας 30 μονάδες αίματος.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται στην εταιρική τράπεζα αίματος είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους των Μινωικών Γραμμών, τα μέλη των οικογενειών τους αλλά και για όποιον ζητήσει τη συμβολή της εταιρείας, γεγονός που έχει αποδειχτεί σωτήριο χαρίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή σε συνανθρώπους μας.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ευχαριστεί θερμά το ιατρικό προσωπικό του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου που βοήθησε σημαντικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της ημέρας αιμοδοσίας και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής. Αλλά περισσότερο, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα που για μία ακόμη φορά απέδειξε έμπρακτα τη δύναμη του ενεργού εθελοντισμού και της αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πάντως η Minoan Lines πέρα από τα δυο πλοία του Ηρακλείου δηλώνει το Amsicora (νυν Mykonos Palace) για Χανιά και Ηράκλειο, όποτε δεν έχουμε έξι αιτήματα για πλοία στο Αιγαίο!!! Εκτός εάν το δημοσίευμα της Χαρτεμπορικής μίλαγε για 6 γραμμές γιατί κάθε πλοίο εμφανίζει δυο γραμμές (Πειραιά Ηράκλειο, Πειραιά Μήλο Ηράκλειο τα δυο πλοία & Πειραιά Χάνια, Πειραιά Χανιά Ηράκλειο).

Link to comment
Share on other sites

Και οπως το Χαισπιντ 7 το δειχνει κανονικα στη Χελλενικ οπως και το 12 στη Σουπερφαστ. Μηπως δουμε τπτ στις τροποποιητικες αραγε? Γιατι και το Mykonos Palace ειναι δηλωμενο ως Amsicora

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Λογικο απο τη στιγμη που δεν εχει κλεισει η υποθεση οι εταιρειες να δηλωνουν τα πλοια με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα.

Οσον αφορα τις 6 γραμμες αυτο που εγω καταλαβα ειναι οτι ο μελλοντικος σχεδιασμος περιλαμβανει το μηλος-ηρακλειο,το πειραιας-χανια,το ηρακλειο-σαντορινη του 7,μια γραμμη απο πειραια για παροναξια κ μια για συρο-μυκονο(με ενα ταχυπλοο σε καθε μια).

Το αμεσα υλοποιησιμο θα ειναι σιγουρα το πρωτο..οσον αφορα τη γραμμη των χανιων πιστευω οτι θα την ενεργοποιησει μονο αν δει οτι δεν πηγαινουν τα πραγματα οπως θα ηθελε ή αν δει οτι του περισευει ενα πλοιο καποια στιγμη μες το 18 κ δεν εχει τι να το κανει,ενω για τα υπολοιπα με τα ταχυπλοα καλο 2019..

Link to comment
Share on other sites

Είναι προέκταση του Πειραιάς Χανιά και παίζουν 2 τινά κατά την αποψη μου.

Το 1ο είναι πως θα γίνεται για μεταφορά κυρίως φορτηγών (ποιος επιβατης θα θελήσει να παει ηρακλειο μεσω Χανιων;) προς Ηράκλειο το καλοκαίρι

Το 2ο ειναι πως το δήλωσε ετσι για να κάνει και κανένα έξτρα δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο χωρίς να πιασει Χανιά.

Το τελείως outsider είναι να εχει κανονικό εμπορικό δρομολογιο από Πειραιά για Χανιά και Ηράκλειο, με το Πειραιά Χανιά στις 5κ45, 30λεπτη παραμονη και το Χανια Ηράκλειο 1κ45. Πετρέλαια να χουμε να καιμε όπως κάποτε με τις 5ημερες εκδρομές. 

Edited by Nikos_Chania
Link to comment
Share on other sites

ισως να ειναι πιο απλη η εξηγηση

On 31 Ιανουαρίου 2018 at 11:27 PM, proud_ionian said:

...δεν αποκλειεται λοιπον να δουμε, απο μεριας grimaldi,  δηλωσεις δρομολογησης για την επομενη περιοδο, ή αιτηματα για την τρεχουσα. μπορει και καποιο απο αυτα να το δουμε να υλοποιειται. πιστευω ομως οτι αυτο δεν θα ειναι σε κοντρα με την attica ή σε αντιθεση με τα συμφωνηθεντα (γνωστα και μη). ισως χρειαστει και για ξεκαρφωμα  οτι ο ανταγωνισμος λειτουργει

παντα βεβαια, πρεπει να θυμομαστε, οτι minoan=grimaldi;)

Link to comment
Share on other sites

On 10/2/2018 at 9:40 AM, Nikos_Chania said:

Είναι προέκταση του Πειραιάς Χανιά και παίζουν 2 τινά κατά την αποψη μου.

Το 1ο είναι πως θα γίνεται για μεταφορά κυρίως φορτηγών (ποιος επιβατης θα θελήσει να παει ηρακλειο μεσω Χανιων;) προς Ηράκλειο το καλοκαίρι

Το 2ο ειναι πως το δήλωσε ετσι για να κάνει και κανένα έξτρα δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο χωρίς να πιασει Χανιά.

Το τελείως outsider είναι να εχει κανονικό εμπορικό δρομολογιο από Πειραιά για Χανιά και Ηράκλειο, με το Πειραιά Χανιά στις 5κ45, 30λεπτη παραμονη και το Χανια Ηράκλειο 1κ45. Πετρέλαια να χουμε να καιμε όπως κάποτε με τις 5ημερες εκδρομές. 

Φανταζομαι πως αν το δουμε να συμβαινει θα μιλαμε για 3 πρωινες αναχωρησεις απο Πειραια τη βδομαδα οποτε θα μπορουσε για τους επιβατες της γραμμης του Ηρακλειου να λειτουργησει και σαν ημερησιο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...