Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Φυσικά και ρωτάω σοβαρά. Γιατί εάν δεν υπάρχει αίτημα ανάκλησης ή τροποποίησης της δρομολόγησης,  αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι εταιρείες αντιμετωπίζουν σαν αστεία διαδικασία το ΣΑΣ (και το ΣΑΣ το δέχεται) ...και νομίζω ότι τότε δεν μένει παρά να καταργηθεί να γλυτώνουμε και τα έξοδα μετακίνησης των μελών του ΣΑΣ.

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

εσυ δεν εχεις απορια αν ενεκριθη καποιο αιτημα ανακλησης;

Δεν εχω απορια,αλλα απο καιρο βεβαιοτητα οτι το πλοιο δεν θα δρομολογηθει. ;) Απο κει και περα οι εγκρισεις,οι ανακλησεις και τα λοιπα γραφειοκρατικα λιγη σημασια εχουν ειδικα για μια εταιρεια που τις συμβατικες της υποχρεωσεις σε αλλες περιπτωσεις γραμμων τις εχει γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Αλλη μια αποδειξη οτι αυτο το μπου..... κρατος ηθελα να πω, δουλευει με δυο μετρα και δυο σταθμα παντου και ειναι ερμαιο των ορεξεων καποιων!!!!

Λες κ δεν ηταν ηλιου φαεινοτερον οτι ηταν αλλη μια αιτηση μουφα για μια δρομολογιση ακομη πιο μουφα...

Και οπως λεει και ο ΝΗΡΕΑΣ πιο πανω ας καταργηθει να μην κοροϊδευομαστε τουλαχιστον και να γλυτωσουμε και τις συνεδριασεις που γινονται μονο για τα ματια του κοσμου!!!

Link to comment
Share on other sites

Μήπως το πλοίο δέν είναι ακόμη έτοιμο,μετά από τόσον καιρό παροπλισμού;

 

Πάντως γιά το ΣΑΣ συμφωνώ κι'εγώ με τον Νηρέα,άς καταργηθή ώστε όποιος θέλει να δρομολογή τα πλοία του εκεί που θέλει και άν είναι συνεπής στα ωράριά του κλπ,θα φανή απ'την προτίμηση τών επιβατών.Ελεύθερη οικονομία έχουμε  :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Στο πλοιο δεν ειναι ετοιμο γιατι δεν ξεκινησε ποτε καμια εργασια ωστε να δρομολογηθει φετος.Το πιο πιθανο ειναι να βγει ενα αιτημα ανακλησης της δρομολογησης, η οποια θα συζητηθει σε κανα ΣΑΣ Ιουλιου και φυσικα θα παρει ομοφωνα θετικη απαντηση για να ειμαστε και ολοι καλυμενοι

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μιας και το πλοιο δεν ξεκινησε ουτε φετος,σιγα μην ξεκινουσε δηλαδη αλλα λεμε,ας το βλεφαριασουμε σε μια φωτο απο τα παλια καλα χρονια και συγκεκριμενα το 2001.

Αναζητηται και το λιμανι αν και εικαζω οτι ειναι κυκλαδες

 

gallery_1819_323_471590.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Το διάστημα που το forum ήταν κλειστό μια ακτοπλοϊκή εταιρεία (που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες) έδειξε φιλολογικό ενδιαφέρον για το Αίολος Κεντέρης Ι. Δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει αυτό το ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στις 25 Ιανουαρίου πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό το «Αίολος Κεντέρης 1» της ΝΕΛ για 5.500 ευρώ σύμφωνα με το σχετικό δελτίο πλειστηριασμός. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πλοίο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια χάλια έχει με τον μεγάλο Κεντερη χαμηλά....για αυτό και εκείνος δεν ξεκίνησε....Δεν συνεφερε το κόστος επισκευής. Αυτά τα σκάφη όταν μένουν καιρό σε ακινησία έχουν μεγάλα θέματα. Οξειδωσεις και άλλα..

Link to comment
Share on other sites

Ένα πλοίο που πριν από 17 χρόνια θεωρούνταν πρωτοποριακό, το «Αίολος Κεντέρης 1», βγαίνει στο σφυρί στις 25 Ιανουαρίου 2017, για χρέωση 5.500 ευρώ της ΝΕΛ στον επισπεύδοντα τον πλειστηριασμό. Σύμφωνα με την ανάρτηση της δημοπρασίας, ο επισπεύδων ονομάζεται Φώτιος Ιωάννου. Η αξία του πλοίου εκτιμήθηκε στα 6 εκατ. ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς ορίσθηκε στα 4 εκατ. ευρώ. Στη σχετική ανάρτηση διαβάζουμε πως το πλοίο έχει κι άλλα βάρη. Συγκεκριμένα, υπάρχει ναυτική υποθήκη 14,49 εκατ. ευρώ από τη Millenium Bank, που έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς. Επίσης έχει γίνει συντηρητική κατάσχεση του πλοίου για το ποσό των 277.820 ευρώ από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, προφανώς για τις οφειλές της ΝΕΛ προς τα ναυπηγεία όπου είναι αραγμένο το πλοίο.

Πηγή: ΕΜΠΡΟΣΝΕΤ

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...

Το Αίολος Κεντερης Ι βγαίνει σε πλειστηριασμό για 4.500.000€ στις 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα από 10.00μμ έως ώρα 14.00μμ, για χρέη προς την Τράπεζα Πειραιώς και το ναυπηγείο Σαλαμίνας

report20223.pdf

Link to comment
Share on other sites

Ο σχετικά χαμηλή τιμή για το Αίολος Κέντερης Ι, μάλλον θα φέρει ενδιαφέρομενους στο πληστηριασμο του πλοίου. Να δούμε εαν θα πραγματοποιηθεί κανονικά ή θα πάρει αναβολή η διαδικασία!!! 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...