Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

o πιο πιθανος λογος που ανεβηκε δεξαμενη ειναι για τα χαρτια του.

On 22/11/2017 at 8:36 PM, proud_ionian said:

αν ισχυουν αυτα που ειχε πει ο Π100, ληγουν τα χαρτια του και δεν μπορει να παρει παραταση, οποτε ετσι και αλλιως πρεπει να παει δεξαμενη. μπορει να περασουν και εξι μηνες μεχρι να τελειωσουν τα διαδικαστικα και να παραδοθει. δεν μπορει να το εχουν να καθεται και να μην μπορουν να κανουν τα αλλα ακινησιες.

δε νομιζω οτι θα ξοδευε κανεις λεφτα για χρωματα και σινιαλα, σε ενα πλοιο που σε 3-4 μηνες πιθανοτατα δεν θα του ανηκει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Μια απορία παιδιά...

Εφοσον το πλοίο θα παει στο Γκριμαλντι γιατι εχει βγάλει δρομολογια ολη τη σεζον στα 12νησα με το ΣΦΧΙΙ?

Link to comment
Share on other sites

Η απάντηση σου είναι εδώ 

On 20/12/2017 at 12:45 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Μάλλον το Superfast XII θα μείνει στα χέρια της Superfast Ferries για άλλη μια σεζόν, οπότε πέρα από σκατζες το χειμώνα θα το ξανά δούμε να ταξιδεύει στα Δωδεκάνησα

Επειδή αργεί η απόφαση της επιτροπής ανταγωνισμού, το Superfast XII συνεχίζει στην εταιρεία του!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 8/12/2017 at 5:32 PM, margaritis24 said:

Παντως δε σου δειχνει για βαπορι που βγηκε απο επισκευη!

Αυτά τα βαθουλώματα που υπάρχουν στο ύψος του ζωναριού στο Superfast XII ανάμεσα στο Superfast & το com έχουν γίνει τώρα τελευταία ή υπήρχαν πριν την επισκευή του πλοίου??? Το κόκκινο χρώμα εξωτερικά δεν πρέπει να έχει ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της επισκευής του!! Σήμερα το απόγευμα είχαν ανεβασμένο το δεξιό καταπέλτη και όταν το κατέβαζαν έσπασε ένας ελαστικός σύνδεσμος της υδραυλικής μπουκάλας και βλέπετε το spray από τα λάδια και μετά έτρεχε το πλήρωμα να μαζέψει τα λάδια από το καταπέλτη, ρίχνοντας πριονίδι για να μην πέσουν στη θάλασσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Επεσαν αυτη τη βδομαδα οι υπογραφες για την πωληση του πλοιου στον ομιλο Γκριμαλντι οπως εμαθα.Επισημες ανακοινωσεις μεσα στον επομενο μηνα που θα βγει κ τυπικα η αποφαση της επιτροπης ανταγωνισμου.

Link to comment
Share on other sites

Συμβόλαιο sub κάποιο approval που λες Πέτρο ήταν αυτό που έγινε. Δηλαδή έκαναν ξανά ένα ίδιο; Και στο προηγούμενο λέγανε οτι θα γίνει η αγοραπωλησία συμφώνως εγκρίσεως της επιτροπής ανταγωνισμού. Και τώρα το ίδιο;

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Το συμβόλαιο της πώλησης των μετοχών μπορεί να περιλαμβάνει μέσα σαν όρο την πώληση του οποιουδήποτε πλοίου. Από κει και πέρα, με βάση τη συμφωνηθείσα τιμή πιστεύω πως υπάρχει ξεχωριστό S&P συμβόλαιο για το κάθε πλοίο που περιλαμβάνει με λεπτομέρεια όρους/διαδικασία μεταβίβασης κλπ. 

 

Για παράδειγμα είναι σαν να κλείσεις ένα πολυετές συμβόλαιο για τη μεταφορά σταριού, που να λέει λεπτομέρειες για την τιμή, nominations κλπ. Πέρα από αυτό, στο συμβόλαιο αυτό μπορεί να επισυναφθεί και ένα ναυλοσύμφωνο που να ασχολείται με τις επιμέρους λεπτομέρειες όπως laytimes κλπ. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...