Jump to content
Shipfriends

ΚΡΗΤΗΚΟΣ

eMembers
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ποίο έχει μικρότερα προπελακια το Mykonos;
  2. Το βαπόρι αναμένεται να σταματήσει για την ετήσια του από τις 5/4/24 εως 18/4/24 ξέρουμε αν θα ανέβει δεξαμενή;
  3. Το βαπόρι αναμένεται να ολοκληρώσει τα θερινά δρομολόγια του στις 31/10 και απ ότι βλέπω δεν ακούγεται κάτι για το αν θα συνεχίσει τον Νοέμβριο.
  4. Έχουν τοποθετηθεί προβολείς περίπου ένα χρόνο τώρα και άργησαν να τους βάλουν έπρεπε να τους έχει χρόνια τώρα.
  5. Με 18,4kn με 5αρακι κόντρα αυτή στιγμή προς Διαφάνι ούτε (σπρωξιμο από ρεύματα ούτε τίποτα) υπάρχει ανάσα στο βαπόρι καραμπινάτη ας ελπίσουμε να διατηρηθεί.
  6. Βρίσκομαι απέξω απ το βαπόρι γεμίζουν το βαπόρι Πετρέλαιο έχουν αδειάσει 3 βυτία και αναρωτιέμαι όλη μέρα δεν μπορούσε να γίνει ο ανεφοδιασμός του τελευταία στιγμή το πρώτο βυτίο μπήκε στις 17:15
  7. To βαπόρι έχει αργήσει εδώ και σχεδόν μια ώρα έχει πολύ κίνηση από πλευράς τροφοδοσίας (Νταλίκες) βλέπω να φτάνουν μέχρι έξω στο καταπέλτη.
  8. Το βαπόρι κουβαλάει εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν καθυστερήσεις που δεν μπορεί να τις καλύψει σήμερα πάλι είχε τροποποίησεις με ώρα αναχώρησης από Ρόδο στις 10:00 αντί 04:00 και έφυγε 12:30 υποθέτω ότι στον Πειραιά αύριο θα είναι περίπου στις 22:00 για να ξαναφύγει 23:59.
  9. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της ΑΝΕΚ το Πρέβελη έχει τελευταία αναχώρηση Από Πειραιά προς Ρόδο Παρασκευή 3/6/22 δεν έχουμε κάποια εξέλιξη; Μόνο το ότι το Olympus είναι στη δεξαμενή στη Σύρο την πήρε τελικά την γραμμή;; Πολλά ερωτηματικά θα είναι μόνο του το Olympus αν τη πήρε την γραμμή;; Θα διπλώσει το Πρέβελη;; Αν και να διπλώνει το Πρέβελη ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
  10. Του έχω λίγο αδυναμία η αλήθεια είναι και συγχωρέστε με αν ήμουν λίγο υπερβολικός σωστή η διόρθωση σου! ήταν στο Διαφάνι σωστή και τοποθέτηση σου strofalos 😉
  11. Αυτή είναι μια γενικευμένη άποψη σας χωρίς στοιχειώδη επιχειρήματα. για να μην γίνω γραφικός, το βαπόρι κυρίως! για την Κάσο και την Κάρπαθο προσφέρει κάτι παραπάνω από κοινωνικό έργο. Σχεδόν 9 χρόνια μόνο του στη γραμμή! πριν γίνουν οι προεκτάσεις δρομολογίων από τα Blue star 2 , Patmos, και Χίος με ολιγοήμερες ακινησίες 5 ημερών και με τις ιδιαιτερότηρες που έχει (μονοτίμονο, εξωστρεφές, μικρό προπελάκι) ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΆ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ! ΚΑΙ ΑΞΊΖΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΟ ΠΛΉΡΩΜΑ ΚΑΙ Ο Α' ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ! που δίνουν κυριολεκτικά μάχες για να κρατάνε σε αυτή την αξιοπρεπή κατάσταση! Βλάβη το πλοίο έχει να βγάλει από το 2017! Στη κυρία μηχανή του! Μόνο πέρσι τέτοιο καιρό είχε μια πρόσκρουση στην Ανάφη λόγω των νοτιάδων! 😉
  12. Είναι το βαπόρι που έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια χρόνια την αξία του, μου φαίνεται λίγο να πω ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ. στην δυσκολότερη άγονη 10 χρόνια τώρα. Έχει βάλει τα γυαλιά ακόμη και σε πλοία νεότερης ηλικίας σε θέματα βλαβών, για εμένα αποτελεί τον Βασιλιά της άγονης.
×
×
  • Create New...