Jump to content
Shipfriends

angela89

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Φάνηκε ότι δεν θα κατεβούν άλλα πλοία μέχρι την λήξη της δρομολογιακής από τη Σαλαμίνα και επειδή χρειαζόταν από καιρό να πυκνώσουν λίγο τα δρομολόγια ενόψει καλοκαιριού βρήκε κενό και τρύπωσε. Σε όλα τα υπόλοιπα πλοία υπάρχουν διπλοβάρδιες, σε αυτό όχι οπότε κερδίζουν και οι υπόλοιποι ένα ρεπό.
  2. Το κακό είναι πως αφήνει αρκετά φορτηγά απέξω, έχω παρατηρήσει πως χωράει μόνο 3 νταλίκες, κάποια ιχ κάτω από το ακομοδέσιο και λίγα ακόμα μπροστά. Εγώ απορώ πάντως πως το άφησαν και ήρθε αν αναλογιστώ άλλες παντόφλες που δούλευαν πριν λίγα χρόνια στο πορθμείο και από τότε σαπίζουν παροπλισμένες.
  3. Η παντόφλα μεθόρμησε πριν λίγο στη προβλήτα του Ρίου. Μήπως δρομολογήθηκε στη γραμμή? Σήμερα επίσης τα δρομολόγια στη γραμμή από μισάωρα που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα πήγαν ανά είκοσι λεπτά. Μήπως σχετίζεται με τον ερχομό της?
  4. Πρέπει να είναι το Παναγία Τ νυν kuntuala.. αλλά δεν είμαι και σίγουρος !!!
  5. Να σας πω την αρχική ιστορία του πλοίου μιας και πλοιοκτήτης ήταν ο αδερφός του πάππου μου.....το πλοίο πράγματι ειχε δουλέψει στη γραμμή Ρίου Αντίρριου το 1968 δηλαδή όταν καθελκύστηκε (μάλιστα το 68' είχε και το μεγαλύτερο γκαράζ από όλα τα υπολοιπα ) εξ ου και το όνομα Αγία Κυριακή(από χωριό της ορεινής Ναυπακτίας ) από όπου καταγόταν...αλλα δούλεψε πολύ λίγο ίσως λιγότερο και από ένα χρόνο διότι πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν από ακίνητες περιουσίες πήραν και δάνειο άλλα δεν κατάφεραν να το ξεπληρώσουν και το έχασαν αμέσως..έπειτα το πήραν άλλοι πλοιοκτήτες(δεν γνωρίζω ποιοι και μπήκε στην Αίγινα πρωτού πωληθεί στους Ιταλούς ...
×
×
  • Create New...